שאלה וחלום

ליוויתן

New member
שאלה וחלום../images/Emo121.gif

יש כאן מישהו שחולם על מעליות בלי סוף כמוני? צור קשר! ודבר שני איך מתגברים בווילד על הפחד של שיתוק הגוף. שזה קורה לי (לעיתים קרובות ובלי רצון) אני מנסה להרגיע את עצמי, אך ללא הצלחה ומעירה את עצמי בכוח, אני ממש מפחדת מהשיתוק הזה, חוסר אונים מוחלט. תעזרו לי! תודה

Variety

New member
תגובה

היי, בקשר למעליות, אפשר להשתמש בהם כבדיקת מציאות. לפני השינה תנסי להגיד משפט כמו "כאהיה במעלית, אדע שאני חולמת" או משהו בסגנון ותחזרי על זה. כל פעם שאת נמצאת במעלית, תעשי בדיקת מציאות. בקשר לשיתוק שינה בווילד, אין שיטה מסויימת להתגבר על הפחד, פשוט תנסי, לאט לאט, בקצב שלך, את תראי עם הזמן שזה לא מפחיד כמו שמדמיינים שזה. בכלל, השיתוק שינה הוא תהליך טבעי שהגוף עובר כל לילה כאשר הוא נכנס לשינה, פשוט תחשבי שאת מודעות, את רק מסתכלת על התהליך, שמה שאת עוברת קורה כל לילה ואת בריאה ושלמה, ולכן אין סכנה. חלומות פז, Variety-

ליוויתן

New member
תודה על התגובות המחזקות

אני אנסה לא לפחד פעם הבאה, נמאס לי כבר מהפחד הזה! ואני מאושרת שיש פורום לנושא מדהים זה, דעו לכם שאנשים שיש להם את היכולת לחצלל מודעים לגבי עצמם, משאר האנשים על הפלנטה. תמשיכו כך! ואני אמשיך לעקוב אחר הכתוב בפורום אוהבת אותכם!

LucidGuess

New member
הפחד שבשיתוק השינה ...

למקרה שהתשובה הקודמת שלי ניבלעה בתוך האשכול הגדול הקודם... שלום לך ליוויתנה, מה שקודם שאלו לגבי אם לזוז או לא לזוז, הכוונה היתה בשלב שעוד לפני השיתוק, ברור שבשיתוק שינה אי אפשר לזוז, אבל הם שאלו לגבי מה קורה עד שמגיע השיתוק, ברבע שעה הראשונה עד שזה קורה ומתי שעדיין כן אפשר לזוז. מתי שאני התחלתי לנסות ווילד, חוויתי דברים כל כך מפחידים ומבעיתים שאחרי פעם אחת אמרתי לעצמי שבחיים שלי אני לא יעשה את זה יותר!! אבל תוך זמן קצר התגברתי על הפחד, ואמרתי לעצמי שזה סך הכל רק בראש שלי, והבנתי שזו בסך הכל חוויה לא נורמאלית, כמו להיות על רכבת הרים שזה גם מפחיד אבל את יודעת שאת בטוחה ולא יקרה לך שום דבר. גם היום בכל פעם שאני מנסה ווילד זה מפחיד לעאלה, לפעמים אני אפילו מפסיק באמצע מרוב פחד כדי להגביר קצת את העוצמה של האור בחדר (יש לי כפתור עגול כזה), אבל אין מה לעשות, לפעמים מפחיד = כייף. אם את רוצה לכייף, תתגברי על הפחד, כמו שאני עשיתי. LucidGuess

למעלה