שאלה והתיעצות

stאסתי

New member
שאלה והתיעצות

מישו מכיר מישהו שמחפש שותפה באיזור המרכז? ומה דעתכם על לגור עם ידיד טוב? זה מסבך עננים?

almog4

New member
יש סיכון ב

במגורים עם ידיד/ה טוב/ה. במקרה שלי - זה כן הצליח, גרתי עם ידיד טוב כשותף, למשך שנתיים - ונשארנו ידידים טובים. אבל כשגרים ביחד עם ידיד טוב אז צריך להיזהר ממצב של איבוד המרחב האישי, ממצב שבו נמצאים "אחד בתוך התחת של השני" כל הזמן. זה לא בריא ויכול להביא לפעמים להרס החברוּת . ז"א צריך לזכור לתת לשותף/ידיד את המרחב האישי שלו, גם כשגרים ביחד. בהצלחה
דני

Le Fay

New member
מכירה דירת שלושה בת"א

שהתפנה בה חדר (סימטה משינקין, השלוש יחד משלמות $500). קשה לדעת מראש. אם עוברים "לגור יחד" זו כבר דינמיקה של יחסים זוגיים, וכשהם ייגמרו, מנחשת שאחד מכם יישאר בלי דירה ושניכם בלי ידיד טוב. אם זו באמת שותפות בדירה והצרכים שלכם בפרטיות דומים, זה יכול לעבוד יופי, בתנאי שתגדירו את הכללים מראש. שווה לתאם ציפיות, כדי שלא יתברר שאחד מכם מפנטז על שותף לדירה והאחר על משפחה...

don't do that!!!../images/Emo91.gif

לגור עם מישהו זה רק עם חבר ממש ממש טוב (כזה שאת מכירה שנים וסומכת עליו). ידיד טוב, גם אם נחמד לך איתו , אבל את לא ממש מכירה אותי, את עלולה להסתבך איתו כהוגן. עדיף כבר לגור עם שותפים זרים, כך שאם משהו מסתבך, אין לך מה להפסיד. תאמיני לי שאת לא רוצה להעמיד במבחן את הידידים שלך. בעייה נוספת שיכולה להיווצר היא חברים משותפים של שניכם: הוא עלול "לשפוך החוצה" כביסה מלוכלכת וזה יכול להיות ממש לא נעים. את רוצה עוד תרחישי זוועה או שהספיק לך? <מיכלי בחרה לגור עם שותפים זרים שהפכו לחברים טובים שלה>.

theshahars

New member
אני גרה כבר שנים עם שני ידידים...

שניהם גם חברים טובים אחד של השני, ומסתדרים יופי. ואין יותר טוב מזה!! יש עם מי לדבר, יש מישהו שאכפת לו ממך ומחכה לך בבית... לפעמים אחד מהם קופץ אליי למיטה... זה נעים במיוחד בירושלים בחורף הקר... בקיצור, איתם אני אף פעם לא לבד.... מומלץ בחום!

Le Fay

New member
אבל כשעברת לגור עם האחד

הוא היה כמעט זר, וכשהשני הצטרף אליכם הוא היה זר גמור! אז את בעצם ממליצה על השיטה של מחפשת, לא?

theshahars

New member
בהחלט, ועוד המלצה חמה:

קצת אחרי שעוברים לגור איתם, לסרס אותם. כך אין להם גם שום עניין בכוסיות של השכונה, והם כולם שלך!

stאסתי

New member
חחח רעיון:)

למרות שאני לא יודעת אם אני רוצה שירצה אותי... אולי רק שיחמם אותי קצת בלילות הקרים:)

גם אני נתלבטתי אם.........

לגור איתו ביחד. בהתחלה הכל שפיר ויפה. אתה נופל על צוארו מגיש לו את הממתקים שקנית בסופר וצוחק איתו על הכל. אחרי שעה אתה מרגיש שנושאי השיחה נגמרו ואתה מציע לו לראות טלוויזיה. בערב אתה מכבד אותו ונותן לו להיכנס לאמבטיה לפניך. בלילה אתה קם לשירותים ומגלה שהוא כבר שם. אז אתה מקלל את הרגע שנתתה לו להיכנס ומתפלל שיקום וילך. למחרת אתה מתעורר באחת ומוצא אותו סרוח במיטתך ללא כל כוונה להעורר בשנים הקרובות. אתה עוזב את הבית וחוזר בערב. הוא עדיין סרוח במיטתך אלא שהפעם הוא מגלה סימני חיים. אתה מתרתח בשקט ומתפלל שיקבל דום לב. אלא שכרגיל תפילתך לא נענית ואתה רואה אותו מסתער על המקרר הריק שלך ומשחית כל חלקה טובה. אחרי יומיים אתה נמלט מהדירה. כשאתה חוזר מתברר לך שהפולש השתלט על דירתך, ואף הזמין כבלים. אז אתה ניגש אליו ונותן לו אגרוף בפה. שיט נפלה לי השן. תמיד אמרתי שאינני יכול להסתדר עם עצמי הבהרה: עובבי גר ארבע שנים בגפו.

theshahars

New member
זה הפלוס בשותפים שלי...

שהם אף פעם לא תופסים את השירותים, המקלחת, ולא פותחים לבד את המקרר! מסור ד"ש לעצמך.

theshahars

New member
את השירותים דווקא לא....

אבל פעם בשבוע אני מנקה אחריהם את החצר.

Le Fay

New member
אח, אח, אח... כשהיתה לי חצר...

היו בה שלוש עשרה מהן
עכשיו מסתפקת באחת

למעלה