שאלה והתיעצות.

Light woman

New member
אממ.. אני רוצה לתפוס רייקואזה..אבל

בקומה השניה יש כאלה בורות שאי אפשר לעבור... מישהו יכול לעזור לי? כאן (כנסו לקישור בצד או בעמוד הראשי) יש איך לתפוס רייקואזה ואת הפוקימונים האגדיים האחרים למי שרוצה (פגשתי את לטיאוס!!!^^) כבר עברתי את הליגה... מישהו יכול לעזור לי? (רמה 70... הייתי צריכה לשמור את המאסטר בול...)

digiash

New member
בעע אל תאמיני לשום דבר שכתוב שם

הכל שטויות! אני תפסתי את קיוגרה ורייקזה עם גרייט בול! (ואת רייקזה בניסיון הראשון(!!) עלק "חייבים מאסטר בול" הם עלובים! וההסבר איך לתפוס את הרובוטים האגדיים בכלל לא מדויק הם מסבירים רק איך לתפוס את הזה של האבן! וחושבים שהאחרים פשוט "יחכו לך שם" >< אהבלות! וכבר שלחתי להם על זה מכתב גרררר אניווי... כדיי לעבור את הבורות את צריכה את שיהיו לך אופניי MECH (המהירות) אם יש לך את הACRO פשוט דברי אם המוכר והוא יחליף לך אותם (בישראמון כתוב שצריך לדבר עם הזה שעומד ליד המוכר והוא ישדרג אותם O.ם WTF?!) גררררררררר יש לך את הMECH? יופי... אכשיו תנסעי מעל הרצפה השבירה במהירות (במהירות המקסימלית אחרת היא תישבר) וזהו... לא כזה קשה לגלות את זה..

Light woman

New member
אני בקומה השלישית... ויש מבוי סתום.

מה עושים? אני נסעתיוהגעתי למקום עם מבוי סתום.מאיפה מגיעים מכאן לדלת?

digiash

New member
אין שום מבוי סתום

אוליי יש אבן בדרך.. אז צריכה פשוט לנסוע מסביב (בלי לאבד מהירות)

Light woman

New member
אני אומרת לך שיש מבוי סתום!

הדרך היחידה היא ליפול למטה וזה לא יעזור לי ממש להתקדם! אתה נוסע ונוסע ובסוף והגעתי לסוף יש חור ואתה נופל למטה!! >< תבדוק בעצמך בקומה השלישית (כולל קרקע) או הרביעית ותראה!!!!!!

digiash

New member
למה חיכיתה כל הרבה זמן???

הוא לומד את המתקפה האחרונה שלו ברמה43... (אני לא ידעתי את זה אז פיתחתי אותו ברמה 49 {מזל)

Houndour

New member
כי רציתי שהוא ילמד כמה שיותר מתקפות

טובות בתור טורצ'יק (פוקימונים לא מפותחים לומדים מהר) לפני הכניסה לליגה.

digiash

New member
נו... גם אני עושה את זה..

אבל למה עד רמה 51??? הוא מפסיק ללמוד מתקפות ברמה 43 חוץ מזה יש דבר חדש וממעצבן בצורה נוראית ברובי וספיר... הרבה פוקימונים מפותחים לומדים מתקפות שונות מהלא מפותחים לא הבנתם? ברור.. נקח לדוגמא את טורצ'יק: אם מפתחים אותו לפני רמה 43 הוא לעולם לא ילמד להביור אבל אם לא מפתחים אותו ברמה 16(נראה לי 16) הוא לא ילמד הרבה מתקפות לוחמה שההתפתחות שלו לומדת.. (למרות שזה לא כל כך חשוב כי במילא את מתקפת הלוחמה הכי טובה שלו הוא (ההתפתחות) לומד ברמה 50) וזה כך אצל עוד כמה פוקימונים

Houndour

New member
למה עד 51?

כי אני לא נעזרתי בשום פוקידע או דף אינטרנט שאמר לי מתי הוא מפסיק ללמוד מתקפות

digiash

New member
דבר ראשון להביור הרבה יותר יעיל

דבר שני למה לבחור כשאפשר להשיג את שניהם???

digiash

New member
בעצם הוא לא יכול ללמוד בלייז קיק

אבל הוא יכול ללמוד סקיי אופרקט וזה הרבה יותר טוב!

למעלה