שאלה והתיעצות.

Light woman

New member
שאלה והתיעצות.

שלום... אני אטריד אותכם שוב בשתי שאלות: 1. יש לי גלום, ואני מתלבטת: למה כדי לפתח אותו? ווילפלום או בלוסום? 2. אפשר קצת מידע על המאמנים בליגה? תודה לכולכם.

digiash

New member
תתפסי עוד אחד ותפתחי לשניהם...

זה לא כאילו הוא נדיר או משהו...

Unlucky Boy

New member
אנימ עדיף את בלוסום

מכיוון שהיא פוקימון עשב טהור שלא כמו ויילפום עשב-רעל, מה שמוסיף לו עוד חולשות וגם אני סתם שונא רעל
בקשר למאמנים בליגה... הראשון מאמן פוקימוני אופל ככה שפוקימון לחימה יכול לקרוע אותו בקלות (ההתפתחות האחרונה של טורצ'יק או של שרומיש מצויינות כאן) השנייה מאמנת פוקימוני רוח. אני אישית השתמשתי נגדה רק בקיוגר, סארף אחד וכל אחד מהם מת. השלישית מאמנת פוקימוני קרח. שוב פוקימון לוחם יהיה טוב ועל אלה מהם שלא גם מסוג מים גם אש, על השאר גם חשמל. הרביעי מאמן דרקונים. טוב שקיוגר מצוייד בקרן קרח. והאלוף מאמן פוקימוני מתכת. רובם גם מסוג אדמה או אבן ככה שאת רובם קיוגר יכול גם לחסל בקלות עם סארף.

Houndour

New member
קיוגר.. ...

אני מעולם לא לימדתי פוקימון אגדי כמו קיוגר, לוגיה וכל השא מתקפות HM (חוץ מהציפורים האגדיות שמתבקש ללמד אותן HM2 כי אין להן מתקפות). לא יודע, הם נראים לי מיוחדים מכדי ללמד אותם מהלך HM שאפשר ללמד פוקימונים פשוטים.

walking

New member
קיוגר מצויד

כשתופסים אותו הוא בא עם: Surf Ice Beam Calm Mind (מעלה התקפה מיוחדת והגנה מיוחדת) Body Slam זה מעולה!

digiash

New member
O.ם בחלומות שלך...

הוא לא יודע סורף אלה הידרו פומפ!

Houndour

New member
פרט לקרבות כפולים

אני לא מוצא שום מצב בו סרף יותר טוב מהיידרו פאמפ

digiash

New member
יותר מדויק (הדיוק של הידרו על הפנים

הרבה יותר יריות (להידרו יש 5) ואפשר להשתמש מחוץ לקרבות וחוץ מזה מי צריך נזק של 120?! ה95 של הסורף כמעט תמיד מספיק

Houndour

New member
יש משו בדבריך

אבל הדיוק של היידרו פאמפ נסבל ביותר וכמו שאמרת זה כמעט תמיד מספיק, יש מקרים שלא. אבל בעקרון אתה צודק. ההבדל ב-PP משמעותי וגם בדיוק.

digiash

New member
נסבל?! זה מפספס חצי מהזמן!

הדבר הטוב היחיד בהידרו זו העוצמה אבל זה טיפשי כי ה95 נזק של הסורף כמעט תמיד מספיק ואם לא זה משאיר ממש קצת חיים...

Houndour

New member
../images/Emo31.gif

בוא נגיד שאף על פי שאתה די צודק (למרות שהיידרו פאמפ, כפי שאמרתי, נסבל ביותר) אני לא הייתי מחליף את ההיידרו פאמפ של קיוגר בסרף ולו רק מפני שהוא אגדי.

Unlucky Boy

New member
תראה...

במשחק הגיימבוי רוב המאמנים די עלובים וזה ממש לא קריטי אם משתמשים שם בסארף או הידרו פאמפ. אבל אם תלך פעם לאיזה טורניר של אליפות פוקימון או משהו אתה לא תמצא שם אף אחד משתמש בהידרו פאמפ. ובקשר לזה שהוא אגדי אני לא מייחס הרבה חשיבות, זה נראה הדבר הכי לוגי ללמד את קיוגר סארף שהיא מתקפה מעולה בהרבה על הידרו פאמפ שהוא לומד בעצמו. ויש פוקימונים אגדיים שהמתקפות שהם לומדים בעצמם ממש על הפנים כמו סלבי ומיו, לא שווה לשחק איתם אם לא מלמדים אותם דברים אחרים.

Houndour

New member
סלבי ומיו כן

סלבי ומיו באמת זקוקים לשינוי תדמית. קיוגר לא זקוק... אף על פי שהצלחתם לשכנע אותי במשהו. שיהיה בהצלחה אגב, שמתם לב שזה המשחק הראשון שמחייבים אותנו להפגש עם הפוקימון האגדי?? בקודמים זו הייתה רק בחירה.

digiash

New member
בעע אני מעדיף את ההתפתחות ה3

של טורצ'יק... הוא יכול לנצח כמעט את כל הפוקימונים בליגה במכה...(בתנאי שהוא יודע את המתקפות להביור וסקיי אטק)

digiash

New member
ההתפתחות השניה לומדת את זה ברמה 50

והראשונה (ורק הראשונה) לומדת להביור ברמה 40

digiash

New member
מממ אופס טעות שלי...

טורצ'יק לומד להביור ברמה 43 וקאמבוסקן ברמה 50 לומד סקיי אופרקט ולא סקיי אטק.. ^^;

Houndour

New member
אני פתחתי את טורצ'יק ברמה 51 :(

כדי להכנס לליגה בראש שקט

למעלה