שאלה והתייעצות

תודות ועידכון,

תודה לאלה שהתקשרו , לאלה שעזרו ולאלה שחשבו עלינו
היום אחרי שאוריה ישן מצויין , ואנחנו קצת פחות.. ( כל הזמן בדקנו ועקבנו אחרי החום.) נגשנו לרופאה שדיווחה על הקלה בדלקת אם כי עדיין יש הרבה נוזלים והמליצה - שימו לב על דיקור סיני
לך תסביר לה שאני לא נוהגת לדקור בני משפחה.. בכל אופן ירידת מתח ואזעקת הרגעה .. תודה לכולכם שחויתם איתי , יעל

dudi adler

New member
יעל, רפואה שלמה לאוריה

אני שולח לכם רייקי, אם תרצו קבלו דודי

freearth10

New member
יעל, לכי עם תחושת הבטן שלך

אם את שואלת כדי לקבל תמיכה בטיפול אנטיביוטי, כדי שהתסכול שלך יהיה זעיר יותר, כי הרי כולנו מתלבטים בזה,אז את התמיכה הזאת את לא תקבלי ממני (כל כך צפוי, לא?). אבל אם זה מה שאת מרגישה שאת צריכה לעשות - לכי על זה, אחרת תרגישי שפספסת משהו, שהיתה לך הזדמנות ולא ניצלת אותה. אבל בנוסף לכל טיפול, נסי להקשיב מה כל כך מכעיס את אוריה, מה הוא לא רוצה לשמוע. מה קרה לפני שבועיים? האם חל איזשהו שינוי בחייו? איזשהו ויכוח שהוא לא רצה לשמוע? נסי להוציא ממנו את הכעסים, כי לבחירה לא לשמוע ולהקשיב יכולות להיות השלכות פיזיות, רגשיות והתנהגותיות בעתיד. ועכשיו קבלי בדרך אינטרנטית זו צרור מלא ב-
ים והמון תקווה להבראה מהירה. מאיה

odeia

New member
יעל, כשיש לאודיה רק חום, אני לא

מטפלת בזה בכלל, אלא רק אולי עם מקלחות וחומץ, בעיקר אם היא מרגישה טוב. במיקרים של חום והרגשהמאוד רעה, אני כן מקלה עם אקמולי. לרופאים, נדיר שאני הולכת. עם אוזניים, אני שמה אוטלין וזה עוזר. רק פעם אחרונה, כשזה לא עזר וגם הגרון כאב וגם היתה פריחה, עשינו משטח, ורק כשהוא חזר חיובי, נתתי לה אנטיביוטיקה. זה קרה לה פעמיים בהפרש של חודש. פעם ראשונה סיימנו את האנטיביוטיקה ופעם שניה לא, כי היא היתה רגישה אליה, אבל עשינו משטח כמעט שבוע אחרי, והילדה היתה בריאה ולמזלנו זה לא חזר. כמו שאורלי הציעה, כדאי לנסות גם נרות הופי ודיקור. נכון שמאוד קל להציע לאחרים ולילד שלך עצמך קשה לעשות, אבל שווה להשתמש בעצות הטובות שלך. תרגישו טוב ותספרי לנו מה שלומו.

למעלה