שאלה והתייעצות

YIM222

New member
שאלה והתייעצות

חבר פתח עסק בתחום השתמישי קדושה.

הוא שבוע שעבר תלה בת"א מודעות באיזור בן יהודה (ותתפלאו יש שם אנשים מאמינים והרבה) . לפי האתר שלו יש יותר מ100 כניסות (האתר עמד על 380 ואח"כ יצא לו נגיד להיכנס 30-40 פעם)

http://www.2all.co.il/Web/Sites7/stamveyesh/DEFAULT.asp

אך מלבד 2 אנשים שבמהלך התלייה התעניינו , והזמינו , אחד מהם מכר שלו, אף אחד לא מתקשר.
נכון שיש הרבה לשפר באתר- בין השאר, המלצה, תעודה, להכניס יודאיקה, ועוד. אבל 2 שאלות

1- מדוע לא מתקשרים ?

2- הייתכן שהמערכת של בניית האתרים (שהוא היה בקשר עם התמיכה לפני התלייה אבל הוא טוען שהייתה עלייה לאחר התלייה ) היא זו שגורמת לעלייה בכניסות ?

אשמח לתשובות

sitesuccess

New member
אני אמנם חדש בפורום, אבל השאלות שלך הן

בדיוק תחום העיסוק שלי

יש לי כמה בעיות עם האתר של חבר שלך:
1. מדובר באתר עסקי שנבנה על מערכת חינמית, ללא שם דומיין ייחודי.
2. העיצוב שלו (אם נניח לרגע את עניין הטעם האישי), לא נוח לגלישה, וזה בכלל מבלי להזכיר את הפרסומת שעולה כל פעם שלוחצים על קישור באתר
3. למה יש התנצלות?

בכל מקרה, יש לחבר שלך המון מה לשפר באתר, עוד לפני שהוא יוסיף אליו דברים נוספים כדי לצפות לקבל פניות.
ומומלץ להתחיל מאתר שבנוי בצורה נכונה

שיהיה בהצלחה

YIM222

New member
תודה

יש לו מה להשיב. א- המצב הכספי לא מאפשר השקעה רחבה.לגבי הדומיין אל תשכח שאנשים כבר נכנסו לאתר. בפירסום המודעות היה כתוב חפשו אותנו בגוגל. ב-יש התנצלות כי הוא יודע שייכנסו אנשים והוא מתנצל על מה שעוד חסר. ג - מה בדיוק לא נוח ? אני מסתכל לדוגמא באתר של גלובס כמובן זה ברמה אחרת אבל העיצוב הוא על אותו עיקרון...

זה עדיין לא עונה למה שמישהו שמתעניין בקניית מזוזות לא ייפנה

sitesuccess

New member
הסיבות לא רלבנטיות

כשמדובר באתר שאמור לשרת את העסק.

אתר שיושב על שירות חינמי - פוגע
אין דומיין - פוגע (אז מה אם אנשים כבר נכנסו לאתר?)
מה ז"א מתנצל על מה שעוד חסר? מאיפה אני כמישהו שמגיע לאתר יודע מה חסר, ואם בכלל חסר משהו?
איך אתה משווה בין האתר הזה ובין גלובס?
1. הם ממש לא נראים אותו דבר
2. ומה שיותר חשוב זה שהיעוד של האתרים האלה הוא שונה בתכלית.

צר לי, אבל חסרים באתר המון דברים שיגרמו למישהו לקנות (ולשם המחשה אני אתחיל בשאלה הבסיסית - למה דווקא מהעסק הזה?).

שיווק באינטרנט הוא תורה שלמה ויש פעולות שחובה לבצע כדי לראות תוצאות.

בעניין ההשקעה שהעלית כאן:
1. להגיד "אין כסף" זה הכי קל. אבל אין מה להתפלא אח"כ על התוצאות
2. אתה מדבר על השקעה של כמה עשרות ש"ח בחודש על איחסון ודומיין.

בקיצור, יש הרבה מה לעשות ואם הוא רוצה לראות לקוחות הוא חייב להתחיל לפעול (ופליירים על עמודי חשמל זו לא הדרך היחידה, ובטח לא הדרך היעילה ביותר)

שיהיה בהצלחה

YIM222

New member
סליחה אחי אבל סתם שטויות

זה גחמות של אנשים לא עניניים מה שדיברת

מסכים מאוד עם sitesuccess "האתר"...

עושה רושם מאוד חובבני "וחינמי". אין בו שום ייחוד, אין בן סדר והגיון, והכי בעייתי כפי שציין sitesuccess בצדק אלו , הפרסומות הקופצות "פופאפים" מעצבנים שגורמים רק נזק לעסק. ניראה שלקחו את המודעה ופשוט "הדביקו" אותה כ"דף הבית"...
ממליץ להתייעץ עם בעל מקצוע, מעצבת אינטרנט, יש הרבה פלטפורמות של חברות, שמוכרות "תבניות" מוכנות לאתר, עם מיגוון עיצובים מוכנים, במחיר הוגן וסביר, כולל דומיין שעלותו זניחה לשנה, כמה עשרות שקלים, וכולל איחסון ושירות.
ועוד הערה, מאוד ממליץ לראות אתרים של מתחרים פוטנציאלים בתחום, כדי להתרשם ולהפנים כיצד צריך להיראות אתר בתחום.
בהצלחה.

sitesuccess

New member
אפשר גם לקרוא לי אסף
יום נעים

למעלה