שאלה והצעה

סטנגה

New member
שאלה והצעה

למה אין שיעורים פרטיים או סדנאות ללימודי קופירייטינג? הרי לא חסרים בשוק קופירייטרים מוכשרים שיכולים ללמד מנסיונם, וגם לא חסרים אנשים שרוצים ללמוד את הנושא, לאו דווקא בשביל להיכנס בהכרח לתחום אלא גם ככיף והעשרה. כרגע המצב הוא שאפשר ללמוד את הנושא רק במסלול של התחייבות לכ-9 חודשים ב-3-4 מקומות, וגם אז- או שלא התקבלת, או שהתקבלת ואתה מגלה שאין לך כ"כ הרבה כסף ללמוד שם (שניהם קרו לי), ואם אתה גר במקומות כמו דרום/ צפון הארץ אז בכלל אין לך שום דבר נגיש. הייתי שמח לשלם למי שהיה מלמד אותי במסודר את יסודות הקריאייטיב, מייעץ לי בנוגע לתיק עבודות, מספר לי על תהליכי עבודה בפועל ועוד. אולי אחד מהאנשים כאן ירים את הכפפה ויפתח (גם אם זה ייקח קצת זמן) סדנה או שיעורים פרטיים בביתו? כבר נכחתי בדברים דומים, למדתי המון ומאוד נהניתי. מה דעתכם על הרעיון באופן כללי?

צימט

New member
רעיון מעניין...אבל....

דווקא למרכיב הקבוצה יש אלמנט חשוב בלימודים כמו כן המשוב מחברי הקבוצה ועבודת הצוות, בחיים האמיתיים בעיקר בעבודה חלק מהלימוד וההתפתחות זה היכולת לשתף פעולה עם אחרים. אני סקפטי לגבי סדנא בתחילת הדרך בהחלט מאמין בה כשאתה ותיק וזה קיים ובהחלט מהנה ופותח את הראש.

סטנגה

New member
זה ודאי יעבוד טוב יותר כסדנה משותפת

מסכים שזה יהיה יותר יעיל משיעורים פרטיים אחד על אחד, אם כי הייתי שמח גם לשיעור פרטי. זה לא שאין לי למי להראות עבודות. זה שאני פשוט צריך הכוונה מקצועית יותר מבעל ניסיון. כשאתה אומר "סדנאות לוותיקים" למה אתה מתכוון? כמו מסלול החשיבה היצירתית שיש בבצפר? ומתי סנדא יכולה להועיל אם לא בתחילת הדרך? אפשר להתייחס לזה כמו אל סוג של מכינה, הרי גם כך הסינון במוסדות הלימוד לקופי הוא די גדול.

צימט

New member
אוקיי, ישב לי בראש קצת

אתה בהחלט מציג נקודה מעניינת, אני מלמד קופי ולפעמים אני פוגש את הסטודנטים באמצע הקורסים וגם בשלב כזה מתקדם הם לא בשלים או לא מבינים בכלל את המקצוע והעולם שאליו הם נכנסים. זה לא עניין של ימים אבל בהחלט גרמת לי לחשוב על הסיטואציה, אני מריץ את זה בראש, אמשח לשמוע ממך משוב מדוייק של מה חסר לך כסטודנט או מתעניין תהיה איתי בקשר [email protected]

לדעתי זה רעיון מצוין!

אני רוצה גם. בא לי לטעום מעשית מהתחום לפני שאני מחליטה סופית אם זה בשבילי... וגם לי אין מספיק כסף לתרצה ודומיה.

למעלה