שאלה והצעה.

sok777

New member
שאלה והצעה.

חשבתי לפתוח פורום מושקע ויפה לקבוצה המקסימה האהודה עלי, ברצלונה. רציתי לדעת אם מישהו מכאן יהיה פעיל שם ואם מישהו מוכן לקחת יוזמה איתי [אני יודע שיש כאן אנשים טובים שיסכימו] ולעזור לי לפרסם אותו ואם זה יצליח ויכנסו הרבה אז גם לנהל אותו איתי. תגיבו! [אגב, במידה וזה יצא לפועל עד סוף שבוע הבא יהיה פורום]. סער

JoHnYmYsTeR

New member
אני בעד../images/Emo13.gif

בן כמה אתה? ותפוז אישרו שיהיה לקבוצת כדורגל פורום?

sok777

New member
אז ככה:

אני בן 14 ו-4 חודשים. ואני לא יעשה את זה בתפוז [לכן זה יהיה מושקע
]. בלי להעליב אף אחד, העיצוב של תפוז קצת משעמם.. עוד מישהו בעד?

sok777

New member
מקפיץ פעם שנייה!!

קדימה אוהדי בארסה אל תהיו עצלנים!

sok777

New member
מקפיץ פעם 3..

נו אין עוד שרוצים לעזור חוץ מ-2 החביבים הללו?

sok777

New member
ברור שלא, אבל הרבה כן.

וג'וני [BIG JONI] ואריק לפחות הם כן...

sok777

New member
מעולה!!

אריק ושאר אוהדי ברצלונה [ויש פה הרבה מאוד] איפה אתם? תתעוררו!! בינתיים אנחנו רק 3..

../images/Emo31.gif

חשבתי על זה כבר המון זמן, אבל הגעתי למסקנה שזה יהיה מיותר. כאוהד בארסה אתה בטח מכיר את האתר בארסה מאניה, האתר העברי הרשמי של הקבוצה, ויש שם פורם שפעיל לא רע, בנוסף לעוד כמה פורמים באתרים אחרים, אני חושב שזה יהיה מיותר לפתוח עוד פורם בתפוז. אני אישית ממש שונא את הפורמים שבנויים כמו שהפורם שם בנוי, אי אפשר לדעת מי שרשר למי, יש שם הודעות שנשארות בדף הראשי שנים (!) ובשביל לקרוא משהו חדש אתה צריך להגיע לסוף השרשור הישן כדי לראות דברים יותר מעודכנים... בכלל הפורם לא נוח בכלל. |דעתי| לכן הצעתי למנהל שם לעבור לתפוז, הוא לא רצה, אוקיי, אני לא חושב שהאנשים הקבועים שם יבואו לפה בהמונהם לפורם חדש שיפתח על ידי, אז חבל על סתם להשקיע ולפתוח פורם עוד פורם. אבל לא פסלתי לחלוטין את הרעיון.... נראה איך דברים יתפתחו בעתיד.

sok777

New member
למען האמת לא הכרתי את האתר הזה.

אבל המערכת פורומים שלי נוחה. בתפוז היא מאוד נוחה אבל גם שלי נוחה מאוד לדעתי. אם אני אפתח לא תהיה פעיל?

mongol1

New member
מה ברצלונה מי צריך פורום לקבוצה הזו

אם כבר ריאל מדריד אם כבר לפתוח הקבוצה הטובה בכל הזמנים

למעלה