שאלה ודיון...

שאלה ודיון...

אתם חושבים מישהי מהבנות היתה קשורה לפריצה?? סאמר התנעגה דיי מוזר....על ראש הגנס בוהר הכובע???אני ממש אוהבת אותה אז קשה לי להאמין אבל היא ממש היתה מוזרה!

דיון נרחב

בגלל שסאמר עשתה דברים בעבר וכל הזמן היא חושבת שיאשימו אותה אולי בגלל זה היא גם התנהגה ככה. אולי זה לא קשור אליה . אולי רק הפחד מדבר מתוכה החוצא. כי אחרי הכל היא היתה וקיבלה בועדת ביקורת 75 והזהירו אותה כביכול שהיא כל הזמן מתענינת בהפקה. ולא זורמת בתהליכים. וכל הזמן שמה ומתנהגת ושמה עליה חומות . אז מן הסתם שיחשדו בה . למרות, שנראה שמאז השקיטו את הענין. ויכול להיות שהם פועלות בשקט ולא מקצינות. אינאלה אמרה שהיא מקווה שאחת מבנות הבית תתודא.

סומסום6

New member
היי ..מתחילות מחדש...../images/Emo62.gif

גם אני מכורה לענין הזה....אחרי הכל ..מי ??מי לא היה רוצה להתחיל מחדש???? ממש מפתה לשים הכל בצד ..לטפל במה שכואב...להטעין בטריות... ועכשיו לדיון.... הפרקים מפתיעים...ולא נראה לי שיניחו לענין הפריצה...ודווקא מי שנראה חשוד לא תמיד הפושע...אחרי הכל זו סדרה טלויזיונית, ולבימאי יש רצון לגרום למתח... וחוץ מזה... נעים מאוד ...כבר אמרתי???

סום סום ../images/Emo140.gif

אוהבת את הניק שלך . מזכיר לי ילדות תמימה של רחוב סום סום . ברוכה הבאה . "אנחנו אוהבים אותך סום סום " זה האני המאמין החדש של הפורום כל מי שמכור לסדרה מוזמן להצטרף לאני המאמין החדש. ונכון אחרי הכל מדובר בסדרה ריאלטית

סומסום6

New member
../images/Emo12.gifוואי איזו קבלת פנים

נראה לי שהגעתי הביתה
"אהני..איימ הום"
להתחיל מחדש זה המוטו שלי בשנים האחרונות. אבל להתחיל דורש הרבה אומץ ודרך קשה קשה קשה
ועד שרואים פירות ...
לכן אני כל כך מקנאה בנשים האלו ומזדהה איתן בסדרה...ההתחלה שלהן יותר קלה כי עוזרים להן ..מנווטים אותן...ומקלפים אותן בצורה חושפנית שזה מפחיד. זו הזדמנות חד פעמית שבאה במחיר חשיפה...אבל מה...
שאני חושבת על זה... אז ההתחלה הזו שווה את החשיפה ואת מה ש"יגידו"...קיבינמט!!! לקנות קצת שלווה בעולם הזה . מה חזך

אני כל כך מזדהה איתך

אני עברתי סשן כזה דומה למה שהבנות עוברות עכשיו בבית. במיוחד סשן דומה כמו שטי עוברת עכשיו ואני לא מקנאה בה מה שמתחוולל אצלה בפנים . עבדתי על כל העבר שלי טיפלתי בחסימות פנימיות שלי סלחתי, כעסתי, הכל מכל וכול. פירות באו לאחר המון זמן . וחופש בנשימה וגם הגוף מגיב אחרת למצבים פיזים שונים . זה מדהים איך כל התפיסה שלנו נמצאת בתוך איברים שונים בגוף ומשפיעים על זה.

סומסום6

New member
שנטיפי../images/Emo13.gif

שאת כותבת שפירות באו לאחר המון זמן ...את מדברת על שנים?? כי זה מה שאני מרגישה. ואכן גוף ונפש קשורים יחד ותלויים זה בזו. והשאלה שלי ....איך סולחים..אם עדיין הסיבה לכעס מתרחשת?? עד כמה אפשר להתעלם מרוע למשל??מחוסר צדק?? זו ממש עבודה עצמית יומיומית. לא יודעת. כתבתי בצורה מכלילה מדי. ולכל שינוי יש מחיר. מחיר טוב ומחיר רע <ככה אני קוראת לזה> אבל שעושים צעד כבר אי אפשר לחזור לאחור..ברגע שמתוודעים למשהו אי אפשר להתעלם ממנו . וואי מה אני רוצה ממך ??

סומסום6

New member
לא יודעת אם שאלות../images/Emo22.gif

כמו מחשבות שחולפות לי פה ושם על מהות השינוי...
מקווה שנדון בכל נושא ..מתי שנמצא לנכון.. יהיה מענין זה בטוח..
מה זה המזג אויר הזה לכל הרוחות והשדים?!?!? תוחזר השמש..או הגשם...רק בלי אמצע אפרפר. על החתום.. אני!

broken child

New member
סומסום ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה. " אוהבים אותך
" *ברכת המכורים והמכורות* וולקאם !! נעים גם לנו

broken child

New member
אויש, התפקשש לי בהדגשות...

[[אנ'לא צריכה לכתוב כשאני עייפה ככה]] מעניין אותי לקרוא את השרשור הזה. נורא מזדהה עם המילים שכתבת כאן- סומסום. וגם עם המילים שלך, שנטיפי מאמי.
ים חמים. אגיב בהמשך... |גמורה מעייפות|

broken child

New member
גם חיבוק וגם קרמבו? יייש! ../images/Emo25.gif

ומליייאן קרמבואים !!!
שיהיה לך יום מתוק סומסומית !

יש בזה משהו...מעניין שגם השומר אמר

ששמע צחוקים...מעניין מי זאת...את חושבת שירחיבו בעניין?

New member
מתי הפרק עם הפריצה היה?

יש אפשרות לראות אותו בשידור נוסף?

למעלה