שאלה ובקשת עזרה

המוזרה

New member
שאלה ובקשת עזרה../images/Emo140.gif

טוב, ממש כמבנהבקשת העזרה הקלאסית, זה לא בשבילי, אני מבררת עבור חברה. העניין הוא כזה, לחברתי יש בת. הבחורה הצעירה בת 25 והיא נמצאת בטיפול פסיכולוגי. הפסיכולוגית שלה המליצה מאד על סדנת משחק, או כל דבר כזה. ההורים מיד הציעו לנסות להתקבל לבי"ס רציני למשחק אלא שהבת אינה בנויה ללימודים מסודרים ופורמליים. האם תוכלו לסייע לי למצוא כזו סדנה עבורה? היא מתגוררת באיזור השפלה כך שקורסים באיזור רחובות/ ראשל"צ/ אולי אפילו רמלה, או גם ת"א בהחלט יוכלו להתאים. אינני יודעת אם אני פונה לפורום הנכון, ואני מתנצלת מראש אם לא כאן המקום, בכל מקרה, אשמח לכל סיוע. תודה.

בוודאי שפנית למקום הנכון

ולפי מה שאת כותבת על אותה בחורה, לא נראה לי שכרגע מתאים לה משהו ממש רציני ומקצועי אלא יותר לעסוק בזה כתחביב. לכן אני ממליצה לך (או בעצם לה) בחום על המשכן לאומנויות הבמה בראשון (אני לא זוכרת כרגע את מספר הטלפון שם אבל actress בטח כבר יודעת אותו בע"פ והיא תתן לך אותו
).

actress

New member
בטח בטח בטח ונטע מה את לא זוכרת ../images/Emo12.gif

אז ככה יש סדנא מעולה בראשון וגם נטע שם אני שם כבר 15 שנה אבל כולם אומרים לי שאני צריכה לעבור למשהו רציני טוב אז אני לא יודעת אם אני רוצה לפרסם את הפרטים האישים של ינה המורה שמנהלת את הכל אבל תצרי איתי קשר באי סי יקו 85598414 ואני אתן לך את כל הפרטים כמו כן את יכולה לשלוח לי מייל והסדנא נמצאת בראשון ולכל גיל זה ביום אחר אם תרצי פרטים נוספים תפני אליי אני אעזור לך

למעלה