שאלה ובקשה

שאלה ובקשה

אשמח לענות על שאלות בעיניני סדר. אתמול,פרסמתי מאמר. אני תוהה אם לא התייחסתם כי היה לילה? היה משעמם? אשמח לביקורת. אבל לא קטלנית....אני רגישה

מקריאה מרפרפת מעניין מאוד

הדפסתי אותו וברגע שיהיה לי טיפה זמן פנוי (מה שכמעט אין) אני אקרא לעומק ואולי איישם

אממאא

New member
עכשיו סיימתי לקרוא - יש דברים שכבר

מיושמים ויש דברים שהמאמר סייע לסידור הבא של הארון. אפשר בקשה ???? האם יש לך טיפים להפצת ריח נעים בבית (חורף, כלבים) - נרות דולקים לא תמיד מסייעים וגם לא כל מפזרי הריח החשמליים למיניהם מכיון שהם נקודתיים... כל רעיון/טיפ אחר יתקבל בברכה...

ריחות בבית

קערית עם לוונדר מיובש בקבוקוני שמן מיבש עם מקלון סופג בחוץ. להוסיף מעט מרכך כביסה למי השטיפה

עדי 5

New member
מרכך כביסה במי השטיפה?

זה לא יהרוס את הריצפה? לא יהרוס את הברק של הריצוף?

boringvered

New member
../images/Emo35.gifאיפה באמת אפשר להשיג לוונדר

אני דווקא רוצה אותו בשביל לשים בארגזי אחסון נגד עש (שמעתי שזה מאוד עוזר). ורד

catנוע

New member
עוד המלצה לריחות בבית

שבבי סבון ריחני (אפשר לעשות לבד ואפשר לקנות מוכנים) ארוזים בתוך בד גזה דק. גם כאן - אפשר לקנות בד מוכן, צבעוני, ואפשר לקחת בד גזה רגיל ולקשט אותו איך שרוצים. את השקית הקטנה עם שבבי הסבון אפשר לתלות בחדר, אפשר לשים בארון וכו'.

I Was Hoping

New member
גם אצלנו, כלבה וחתולה

ותמיד יש ריח נעים. זאת אמנם עבודה, אבל אני כבר רגילה. זה הולך כך: בסלון תמיד דולק נר ריחני, או מסבון של פעם, או מקאסל. אם לא נר, אז מבער שמנים, עם חמש טיפות לבנדר וחמש טיפות וניל. אני מאוד אוהבת את השילוב. זה גם מאוד דומיננטי. בחדר השינה דולק נר ריחני נוסף. פעם בשבוע, כשמחליפה מצעים, אני מכניסה את הפוך עצמו ואת שתי הכריות ללא המצעים למייבש, עם שני דפים ריחניים למייבש, ומוסיפה גם ספריי מקסימה ריחני למייבש. עם החימום של המייבש, הריח מקסים פשוט! בשירותים אני דווקא לא אוהבת מטהרי אוויר וכו'. בגלל שמבחינתי לחדר הזה צריך להיות רק ריח של ניקיון, יש שם תמיד ריח של נוזל אג'קס בריח חגיגת הפרחים לניקוי כללי [אני משתמשת בגלון הגדול, מאוד חסכוני ויעיל. מעבירה כמות למיכל עם שפריצר ריק שקונים בסופר פארם, בשביל הנקיונות השוטפים]. יש לזה ריח מקסים פשוט של פריחה, והניקיון מבריק פשוט! אני מנקה אמבטיה כל יום ושירותים פעמיים ביום, וכך תמיד יש שם ריח נעים. לגבי החיות - בכל יום מנקים לחתולה את ארגז החול שלה, ולכלבה מכבסים פעמיים בשבוע את השמיכה עם הרבה מרכך ריחני. זאת בהחלט טרחה, אבל לי זה חשוב. בהצלחה!

ועוד...בנושא ריחות ונרות

מבער שמן - כלי מקרמיקה שבתחתית יש נר ומעל יש קערית קטנה ששמים מים ומטפטפים לתוכה כמה טיפות שמן באיזה ריח שבא לכם. אפשר לקנות מבערים בזול ב- 10 ש"ח בסופר פארם,ניו פארם יש להם נורא יפים מקרמיקה, בקבוקי שמן עולים בערך 10 ש"ח.
בארונות בגדים - דפי מיבש כביסה זה מעולה.
קטורת
מכשיר להפצת ריח המתחבר לחשמל- יש בכל סופר ליד המטהרי אויר(כמו הסנו מוד המכשיר הירוק ליתושים).
בחדרי שירותים ואמבטיה- שרשראות של סבונים ריחניים+נרות על הניאגרה.
לנקיון הבית חומר לריצפה 2 חומרים מעולים: 1. סנו פוליווקס- 24.99 ש"ח ניתן לרכישה בסופר - עושה ווקס חלק ומבריק. 2. פסגה- נוזל ריחני לשטיפת רצפות 12.99 ש"ח ניתן לרכישה בסופר.
נרות - מומלץ נרות של חברת "קאסל" שמשולבים עם שמנים ריחניים להפליא וגם כשלא דולקים מפיצים ריחות נפלאים בבית. מצרפת תמונה של החומר לניקוי רצפות.

עדי 5

New member
אני מתה על הריח של הפיסגה

כיום אני משתמשת בסנו קרמיקה וסנו פרקט. הנה תמונה של מפיץ ריח מדהים לשירותים. ותוך כדי תמונה גיליתי שהגיע הזמן לקנות בקבוק חדש
.

אבל איך שומרים על הריח ?

כשעברנו דירה, תליתי שרשרת סבונים באמבטיה, ופיזרתי קצת שקיות עם פתיתי סבון בארונות. בהתחלה הריח היה מעולה, עכשיו (4-5 חודשים) כבר לא מרגישים. האם יש דרך "לרענן" את הריח ?

../images/Emo41.gifמבער שמן

זה המבער שלי מיחמר. ניתן לקנות בכל מיני דוגמאות וסוגים כגון:מבערים מזכוכית, קרמיקה ועוד. לרכישה בסופרים, ברשתות הפארם, בחנויות מסטיקה- בממוצע 10 ש"ח למבער. בקבוק שמן - לרכישה במגוון ריחות, לבנדר,קוקוס,וניל,פטוצ'ילי ועוד. בקבוק שמן קטן מחזיק המון זמן מכיוון שכל פעם שמדליקים את המבער שמים בקערית מים רק 8 טיפות שמן, מפיץ ריח נפלא בבית ובמיוחד בחורף תחושה של חמימות ומצויין לבתים שמעשנים בהם מפיג את ריח הסיגריות להפליא.

../images/Emo41.gifנרות

ממליצה על חברת קאסל, קצת יקרים אבל הם מורכבים מחומרים איכותיים ולא רעילים. איך יודעים אם נר רעיל? הופכים את הנר ובודקים אם הצד התחתון הצבע שלו זהה לשאר הצבע של הנר, במידה ולא זהה יש בנר חומרים רעילים. רוצים שנר יחזיק לכם המון זמן בבית? תדליקו את הנרות של קאסל במשך שעתיים ולאחר מכן תכבו, תנו לנר להתקרר ואז יום למחרת שוב. הנרות של קאסל מחזיקים שנים עד שהם נגמרים והמעטפת החיצונית לא נאכלת ולכן אין טיפטוף של שעווה על השולחן או בכל מקום אחר. במגוון ריחות מדהימים: קפה עם וניל - זה הנר אם הנקודות החומות שאלו פולי קפה עם נר בריח וניל לבנדר - הלבן אוושן - הכחול חנות מפעל במתחם געש ליד אייס. בצד ימין בתמונה כלי מקרמיקה לקטורת - עולה בערך 20 ש"ח חבילה קטורת עולה בערך 5 ש"ח

למעלה