שאלה ובקשה

לילי 22

New member
שאלה ובקשה

הייתי רוצה לדעת האם ואיפה אפשר להשיג תמונות או מידע של הסדרה המצויירת ג'יג'י (אם ככה בכלל קוראים לה).זאת הייתה הסידרה האהובה עליי בילדותי ומשום מה לא ראיתי שום פרט או זכר עליה בטלויזיה או באינטרנט. תודה מראש לעוזרים!

לילי 22

New member
אולי לא קראו לסדרה ככה

אבל לדמות הראשית קראו ג'יג'י (נראה לי).הדמות היא ילדה בעל מטה קסמים כזה שהופך אותה לכל מיני נשים בעלות מקצוע , למשל אם מישהו היה חולה היא הייתה הופכת את עצמה לאחות או רופאה. והאיור הוא מסוג מנגה אם אני לא טועה...

לילי 22

New member
כן! איך קוראים לסדרה?

ותודה

מממ...אני לא יודעת../images/Emo26.gif

אבל אני חושבת שג'יג'י. כמו השם של הדמות ואין בעד מה

לילי 22

New member
ומסתבר שבכלל קוראים לה

הנסיכה מינקי מומו....ג'יג'י בכלל לא קיימת

לילי 22

New member
ממש ניפוץ סטינגה עשיתם לי ../images/Emo8.gif

לא, לפי מה שהבנתי רק המדינות האירופאיות (ספרד, איטליה וכמובן ישראל) החליטו משום מה שוב להרוס את השם המקורי של הסידרה (מופתעים?) ולקרוא לה ג'יג'י, בעוד שבארה"ב וביפן קראו לסידרה "הנסיכה הקסומה מינקי מומו".

DanaDuck

New member
היה גם סרט לסדרה

מאד אהבתי אותו כשהייתי קטנה. העלילה בסרט היא כשג'יג'י נשלחת מטעם הורייה הביולוגים- המלך והמלכה, לעולם שילדים בלבד מורשים להיכנס אליו (אהבתי מאד את הרעיון בזמנו) העולם עוצב בצורה כזאתי שתענה על כל צרכיי הילדים והם לא ייצטרכו הורים. שליט העולם הוא נער בשם פיטר, שבאופן מפתיע דומה לפיטר-פן. מסתבר שלנער היה תסביך מהעובדה שלעולם לא הכיר את הוריו ומצא שיטה לחפות על ילדותו האבודה ביצירת עולם של ילדים בלבד. אלא כשג'יג'י גוברת עליו, הילדים הופכים בחזרה למבוגרים או משהו בסיגנון. חייבת לראות שוב את הסרט כדי להיזכר בעלילה... (אגב, גם באנגלית קראו לה ג'יג'י)

arvandor

New member
עתיקה ביותר!!!

עוד לא נולדתי אפילו... את יודעת אם הקרינו את זה אח"כ?

למעלה