שאלה ובקשה

שאלה ובקשה

מישהו יכול ללמד אותי איך משחקים במשחקי תפקידים במיוחד במבוכים ודרקונים

הייתי במצב שלך

שרוצים לשחק אבל בלי ספר. אז יש שיטות בודדות כגון פיוז'ן שמופצות באינטרנט(את פיוז'ן ניתן למצוא באתר דימונס) אבל בתכלס עדיף לחסוך את כל הדמי כיס וללכת לקנות ספר ועוד קוביות ב25 שקל. הולכים או נוסעים לתל אביב, רחוב אבן גבירול 60 חנות פריק ומביאים 165 שקל בכי(ועוד 25 לקוביות). חשבתי לפני כמה זמן לשים פה את תקציר החוקים, אבל נראה לי שזה הפרת זכויות יוצרים של סילבר סטאר.

backdoorslam

New member
לא ממש..

אני לא מאמין שבאמת אפשר ללמוד לשחק במשחקי תפקידים בדרך פיוז'ן או רק עם ספר השחקן בעצמו. חבר יקר, אני ממליץ לך להגיע לאחד מכנסי משחקי התפקידים וללמוד שם לשחק. הכי זול, הכי פשוט. יש טבלת כנסים בתחתית אתר העמותה.

Wild elf

New member
יא אללה! מה נסגר איתכם?

אולי קודם כל ברוך הבא? אז קיצר, ברוך הבא. חוצמזה, באמת הדרך הכי טובה ללמוד היא דרך הספר בשילוב המשחק עצמו. אם אתה לא מכיר שחקנים, תחפש באתר הגילדיה, או דבר אם אנשי הפורום. אם אתה גר במרכז, בטוח מישהו מהם גר לידך(מניאקים, לא יכולים לגור באשקלון? :) )

mishmishi

New member
תקשיב אוהב חיות מדופלם

זה ממש אחלה שבאת לכאן לבקש עזרה... אני אישית- הייתי מציע לך לחפש עוד אנשים שמשחקים- ולעשות משחק בדרגה ראשונה- שלפחות תכיר את הרעיון הכללי- ושוב- ברוך הבא לעולם המרתק של מבוכים ודרקונים

Hammerfall

New member
קודם כל: ברוך הבא...

אחר כך, אם תסתכל קצת בהודעות ושאלות שנשאלו כאן עד עכשיו תיווכח שאתה לא לבד ושעוד אנשים כבר שאלו את השאלה הזאת... בכל מקרה יש איפה שהוא כאן אתר של כל החוקים של מהדורה 3.5 שיועיל לך לקרוא אותם. יש כאן איפשהו כל מיני שאלות שתזדהה איתן ואז תוכל לקרוא מה אנשים כבר ענו עליהן... בכל מקרה לדעתי אם אתה באמת רוצה ללמוד איך משחקים כמו שאמרו עוד אנשים הבסיס הוא לקרוא את הספר חוקים לשחקן, אפילו לא ל"קרוא" אולי רק ל"רפרף" בעיון... העיקר לדעת בגדול על מה מדובר... אחר כך לדעת איזו מן דמות ברצונך לשחק, למצוא לך קבוצה ולהודיע להם שאתה חדש והיית רוצה לנסות ולשחק איתם- ולהתפלל לטוב... בהצלחה ותהנה...

למעלה