שאלה ובקשה

DJ ori

New member
שאלה ובקשה

רציתי לשאול אם מישהו זוכר את המסיבה/הופעה של מומי לוי בג´י לפני כמה מליוני שנים לא זוכר כבר מתי זה היה. אחלה הופעה אחלה מיזוג
אבל יש לי משהו מאז שמציק לי בלי די. היה שם שיר למומי שאירח את קוואמי ובייבי ג´י ומוקי. אם אני לא טועה קוראים לו מעבדות לחירות. בכל מקרה הבקשה/שאלה שלי היא אם למישהו יש הקלטה של ההופעה או לחילופין של השיר הספיציפי?

Bruce L

New member
עצה...

חכה לדיסק במקום לחפש את השיר שאם הוא מההופעה אז הוא באיכות ירודה ואם לא אז זה לא יפה.

DJ JuVi

New member
בקצב הזה נמות לפני שייצא הדיסק....!

זה מין רמז כזה לכל הסופרימים האלה שיכולים ללחוץ קצת במקומות הנכונים כדי להוציא כבר את הדיסק הזה...למרות כל הבעיות (שידועות לי פחות או יותר)...!!!!! ה ע ם ד ו ר ש!

ערפדי

New member
ג´ובי ...

כמה שטויות אתה יכול לדבר ??? למה אתה חושב שניר יכול להגיד איזה מילה וכולם התכופפו בשבילו ??? ניר לא אחרי מתי הדיסק ייצא , אך-ורק הליקון אחרים מתי הדיסק ייצא !!! תפסיק לדבר הרבה שטויות !!!!!!

DJ JuVi

New member
מי שמדבר!!!!

בינינו חן שמעתי דברים ואני יודע דברים רציניים. אני רק מנסה להבהיר עמדה ועובדה מסויימת - מחכים לדיסק הזה! ואני מדבר דוגרי - אני יודע שיש מספיק בעיות מבפנים ומבחוץ, ועדיין אני אומר את זה כדי שתהיה מוּדעות! ולא - לא דיברתי על סופרים ספציפית. אמרתי "סופרימים"- יעני אנשים שיכולים להשפיע - שהם לא בעמדה שלי...! מבין?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?

DJ$upreme

New member
הדיסק יצא גם יצא

והסבלנות תשתלם. זה כל מה שיש לי להגיד. אם הייתם יודעים כמה קשה וכמה עולה להוציא דיסק בארץ, הליקון או לא הליקון, בטח ובטח דיסק בסגנון שטרם נוסה וטרם הצליח בארץ, אז הייתם לפחות מבינים. האם שמעתם שהד ארצי פחות או יותר חדלו מלתפקד כחברת תקליטים - שהם משחררים אנשים מחוזים, ולא מתחימים אמנים חדשים? הדיסק יצא, וזה יותר ממה שאני יכול להגיד לגבי הרבה דיסקים אחרים שבתכנון.

RunNGun

New member
ברור שאני מבין, סופרים

ואני יודע שיש בעיות והכל אבל אני, בתור אחד שאולי לא פריק של סול ו-R&B, אבל עוקב אחרי הקריירה של מומי לוי בשנים האחרונות ומחפש בערך כל דבר חדש שיצא או יצא בעתיד לו, חיכיתי כ"כ הרבה לחנוכה כדי לרוץ ולקנות... אבל שוב, אני מבין את זה, ואני מאוד מקווה שהדיסק יצא כמה שיותר מהר. יש איזה כיוון של תאריך?

Bruce L

New member
דיי...

"בינינו חן שמעתי דברים ואני יודע דברים רציניים" ומה ניסית להוכיח בזה?.. מה הקטע שלך? אתה מנסה להוכיח משהו? אתה רוצה להתלונן על דברים אז אני חושב שהיית יכול לעשות זאת בצורה שונה לא?.. במקום לבוא בטענות ולטעון שאתה יודע "כמה דברים" יותר מאיתנו.

ערפדי

New member
ג´ובי ...

הייתי אומר לך משו אבל , המשהו הזה הוא לא ל"פורום" הזה ! במילה עדינה , תפסיק לבלבל את המוח !!! מזה שמעת דברים , אם שמעת דברים , תתחיל לשפוך ... תפסיק לזיין לי ת´מוח , הקשב למה שסופרים אומר ...

Bruce L

New member
האם??

בהחלט, אם אותו בנאדם היה חושב פעמיים על רוב ההודעות שלו אז לא היינו מנהלים את הסכסוך הזה עכשיו.

למעלה