שאלה ובקשה

Felicityy

New member
שאלה ובקשה../images/Emo68.gif

שלום לכולכן/ם. שוטטתי לי בנט והגעתי לכתבה בYNET העוסקת בכל מיני מכשירים ופריטים שאנשים רכשו ולבסוף לא עשו שימוש בהם,הקישור לכתבה למטה. באחת מהתגובות מישו המליצ על אתר קנייה ומכירה של חפצים יד שנייה בהנחות גדולות. זה מחזיר אותי לדיבור שהיה לי ולגולדי לפני כמה זמן האם בזה שאת מפרסמת מקום קטן את דופקת את התאגיד או שאת עוזרת למקום קטן להפוכ לתאגיד. מה דעתכן/ם? לא הגענו בדיוק לצ'ובה בעניין ביננו,אבל החלטנו שאם נשמע על מקומות באמת קטנים ומיוחדים שיוכלו להוות אלטרנטיבה לתאגידים גדולים נחשוב מה לעשות-האם לפרסמם כאן או לא. אז בעניין התגובה-האם אתם חושבות/ים שכדאי לפרסם כאן את האתר הזה-שמהווה בעצם שוק קח-תן למוצרים יד שנייה,יענו מין התנגדות לאתרי קניות אחרים בנט שמוכרים מוצרים חדשים במחירים "זולים"? האמת,שמי שיכנס ויחפש בתגובות לכתבה יוכל לגלות את האתר. אבל באופן כללי ולהבא-מה דעתכם בעניין? שרשרו לכאן תגובותיכן,וננסה לנהוג בהתאם בעתיד.

tookmy

New member
לא כל עסק קטן

מעוניין או יכול לגדול. היו כאן בארץ המון עסקיםקטנים ומשפחתיים, עסקים שמבוססים על שני אנשים או שלושה שיחזיקו אותם, שבנויים על שירות אישי ועל עבודה של בעלי העסק בעסק עצמו. אני בעד לעודד עסקים קטנים, על כל סופרמרקט ענק שנפתח נסגרות כמה מכולות, המכולות הללו מפרנסות בדרך כלל 2-3 משפחות, אני מכירה לא מעט חנויות כאלה שמבוססות על מישהו שמתמחה בתחום- נניח בית טבע שהבעלים נמצא בו לבד יומיום, או בית טבע אחר שהבעלים נמצא ומוכר חלק מהזמן, ויש לו בסך הכל עוד 2-3 עובדים. תמיד אפשר לבוא, לשאול שאלות, באחד מהם בעל העסק מבין מצויין בויטמינים למשל ותמיד אפשר לקבל ממנו מידע בנושא. חנות ספרים שבעל החנות נמצא ומבין בספרים, לא רק מוכר אותם כמו כמה רשתות שאנחנו מכירות. בקיצור, לפעמים זה לא רק עיקרון כלכלי לקנות בעסק קטן, אלא גם מידע יותר טוב ושירות יותר טוב לא במובן של מהירות או אספקה בזמן, אלא במובן של לקבל מידע. לא פחות חשוב.

למעלה