שאלה...ובקשה קטנה...

שאלה...ובקשה קטנה...

כמו שכולכם יודעים יש מסיבת חנוכה למתנדבים ב9/12. השאלה מופנת בעיקר לאחראי מתנדבים אם יש פה, המסיבה מיועדת רק למתנדבי נוער או גם לכאלו שסיימו י"ב ונקראים "בוגרים"...? והבקשה אם אנשים יכולים לברר לי מה קורה אצלם בתחנה, כאילו אם בוגרים יכולים גם לצאת למסיבה הזאת או רק נוער מתחת לגיל 18. תודה רבה מראש!

Cookie 4

New member
אצלנו בכל אופן המסיבה מיועדת

גם לבוגרים... יש מד"א ויש מד"א כפ"ס.. :) יום טוב!

אם הבקשה מופנית לאחראי מתנדבים

לא יותר פשוט לגשת אליו ולברר את זה איתו?! (יותר טוב מאשר לשים הודעה באיטרנט, למקרה שהוא יראה).

EMT ELI NY

New member
אצלנו יש מסיבה, אבל....

אבל היא לא ניקראת מסיבת חנוכה אלה christmas party . המסיבה מיועדת לכול התחנה. צריך להיות מעל גיל 21 לישתות אלכהול. (אף אחד לא בודק)

ברור שיותר קל אבל...

אם אני שואל אז לא נראה לך שאצלנו הוא לא מסכים שבוגרים ייצאו... בגלל זה רציתי לדעת מה קורה בשאר התחנות. ולvenus- הוא לא מתנדב במד"א אלא בארה"ב...

rrww

New member
אצלנו גם בוגרים יכולים להגיע ...

ובעצם למה לא??? זה מסיבת חנוכה של התנדבים... הבוגרים הם חלק לא? איזה תחנה אתה?

קריסמס פארטי?! ../images/Emo46.gif

בזיון

MdaMen

New member
קריסמס פארטי בארה"ב...

לפי מה שידוע לי הוא גר בארה"ב.

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif ממה שאני יודע...יש שני מסיבות

במקביל, באותו מקום (אוניברסיטת תל אביב) ובאותה שעה... אחת לנוער, ואחת לבוגרים. אלו הן מסיבות שונות. לנוער - 35 ש"ח. לבוגרים - 15 ש"ח. עד השנה, בוגרים גם יכלו לצאת למסיבה של הנוער בלי שום בעיה, הקטע הוא שאם אין להם קשר לנוער אז... הם סתם ישתעממו... אני בוגר, אבל די טרי (18.5... ורק השנה סיימתי יב'.... מחכה לגיוס...). אני עדיין תמיד עם הנוער, מגיע לפעילויות של הנוער ובקשר חזק עם הנוער. סטטוס הבוגר בשבילי הוא לא יותר מאשר כרטיס מגנטי שונה. מה שאני אומר הוא שקיימת האפשרות בשבילך בתור בוגר/ת לצאת למסיבה. זה תלוי בך. אבל.... יש מצב שבתחנות מסויימות זה לא יהיה כך, אז קח/י הכל בערבון מוגבל...

לך כבר יש פז"ם...אני שבוע

הקטע שלפני שבוע וחצי רציתי לעשות לילה ולא הסכימו לי...אבל עכשיו שאני רוצה לצאת למסביבת חנוכה גם לא מסכימים לי כי אני כבר "בוגר". ואפילו כרטיס מגנט אין לי.

למעלה