שאלה ואל תיכעסו

MolsBolsRules

New member
שאלה ואל תיכעסו

מזה הדו פרצופיות הזאת? יש פה בנות שבפורום של ווסט ושהן מדברות איתי הם משוגעות על ווסט ופה הם עסוקות בלרדת עליהן מה זה? למה? ממי אתן מפחדות? אתן אוהבות אותם וזהו! למה להסתיר?!?! WESTLIFE RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Sababush

New member
חחח

אני לא דו פרצופית כולם (טוף, לפחות הרוב) פה יודעים מה אני חושבת על ווסטלייף

Dani Ryan

New member
אוקיי...

אני החלטתי מלפני כמה זמן כבר(והבנות בפורום ווסט יודעות) שאני בתהליכי גמילה מווסט...כולן יודעות שאני מעריצת בלו הרבה יותר מאשר ווסטלייף ואני אפילו מודה שכמה דברים שלירון אמרה לי חיזקו לי את מה שהתחלתי לחשוב על ווסטלייף......אני עדיין מתעניינת בהם ובשירים שלהם,אני לא אומרת שהשירים מכוערים והכל אבל אני בגמילה מהם,ורוב הבנות בפורום ווסט מכירות אותי ויודעות שאני יורדת עליהם הרבה כי נגמלתי..

Sababush

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו כל מעריצי ווסטלייף יחשבו שאני ממש רעה אני מצליחה לגרום לאנשים לא לאהוב אותם... חחח

MolsBolsRules

New member
דניאלה אני לא יודעת

מה לירון אמרה לך אבל (לירון פליז אל תיתיחסי אני רק אומרת טענה שלי אני לא באה לפתוח שום ריב) אם כל הכבוד אני פגשתי אותם קצת הרבה יותר פעמים ואלי אם תמיד אבל תמיד היו נחמדים בימיוחד שיין ניקי ובריאן בריאן אפילו הכניס אותי למלון שלהם, סיכן את עצמו כדי שהשומר לא יסגור לי את היד על הדלת ועוד 1001 סיפורים תישמעי הם בני אדם וגם להם יש את הימים שלהם אז אולי החברה של לירון פגשה את בריאן שהוא היה עצבני אני ממש לא יודעת מה הסיבה אבל אני כן יודעת שהוא בן אדם נחמד לאללה וזה ממש לא במקום ללכת לרדת עליו בגלל שמישהי ששמעה משהו ממישהי אחרת אמרה אני אומרת לך ממקור ראשון הם נחמדים! ואני ממש לא אומרת את זה בגלל שאני מתה עליהם עובדה שאני אומרת שקיאן היה סנוב לאללה (אבל אני מתה על סנובים אז הוא עדיין מקום שני אצלי) וגם באתי לשם בידיעה (בגלל מה שאנשים סיפרו לי) שבריאן הוא כלב אבל הוא פשוט הפתיע אותי! הוא היה מושלם! אוקי אז פליז אם זה בגלל מה שלירון אמרה לך תחשבי שוב כי זאת ממש לא סיבה

Sababush

New member
אבל לא דיברנו רק על זה

גם על כל הטריקים השיווקיים שלהם (בתור אחת שלומדת כלכלה אני יודעת) תאמיני לי שזה הרבה יותר אישית הרבה יותר חשוב לי שבן אדם כשהוא שר שיר, הוא זה שכתב אותו והוא מתכוון למילים מאשר אם הוא נחמד או לא

Dani Ryan

New member
אבל יפעת...

מה שלירון אמרה לי על בריאן,זה לא מה ששינה לי...

noy love shane

New member
no way..להתבייש בווסטלייף??

מפתאום?!?!?! ווסטלייף שולטים!! ושכולם אפילו ידעו..אני יותר אוהבת את ווסט מבלו.. אבל בלו מקום שני אצלי..אז..
... בכול מקרה..אני בחיים לא יתבייש בווסט!!

למעלה