שאלה, התיעצות

yairy99

New member
שאלה, התיעצות

שלום, אני ואחי מתלבטים איזה תוספת של סימס 2 לקנות, עונות או נייט לייף? יש עוד תוספת שאתם ממליצים עליה? יש לנו בנתיים עסקים וחיות הבעיה היא ש3 תוספות כבר יהיו כבדות על המחשב, אז אנחנו מעדיפים בלי עסקים, אפשר להתקין את זה בלי?

עדיין אין לי עונות, אבל שמעתי שזה יפה

יש לי נייט לייף ונירא לי שזה רק רהיטים ובגדים חדשים אין שם משהו מיוחד ממש.

ממש לא! ../images/Emo216.gif

זה ממש כיף! יש מלא רהיטים חדשים ומלא בגדים חדשים בנייטלייף! ולא רק זה, יש עיר חדשה, ערפדים, מכוניות וזה ממש ממש מגניב... כמובן שגם עונות ממש כיף... אני לא מצליחה להחליט =S

yairy99

New member
את יכולה לפרט לי

קצת יותר על עונות? נשמע לי יותר מגניב אנחנו לא מהאנשים שאוהבים שהסימים יוצאים לבלות ונראה לנו יותר סימס עונות... אם הינו קונים נייט לייף זה רק היה בשביל המכונית

עונות..... אח עונות...! ../images/Emo216.gif

סתם. עונות זה בעיקר הגרפיקה המקסימה! כל הברד/ שלג/ שלכת הזה ממש יפה... הכל בפרטים הקטנים.... נגיד, אם יש אגם, אז בחורף הוא קופא... אם יש כיסא בחוץ או משהו, בחורף כשיורד שלג הכיסא מתמלא בשלג! זה ממש חמוד... ויש שני סוגים של שלג, שלג קל שסתם עושה קצת לבן על הדשא, ושלג כבד שעושה שכבה עבה ולבנה על הרצפה, שאפשר לבנות איש שלג, או מלאכי שלג (שזה ששוכבים על השלג ומזיזים את הרגליים והיידים ואז זה נראה כמו מלאך).... ובעיקר אהבתי את זה שאפשר לבחור תסרוקת שונה לכל בגד... נגיד שביומיום יש תסרוקת אחת ובבגדי ים אחרת, ובפיג'מה, בתחתונים, וכמובן בבגדי "אאוטוור" (outwear)... שזה כשבחורף או בסתיו כשהסימים יוצאים החוצה, הם מחליפים לאאוטוור שאתם בוחרים להם, זה כאילו בגדים חמים כאלה... מגפיים מעיל וכו'.... בקיצור (חחח אעלק קיצור! איזו הודעה) , אם להוציא את הסימים לעיר לא עושה לכם את זה, תלכו על עונות. אני מאוד אהבתי את הרעיון של להוציא אותם לעיר לבלות, ובכל זאת אני לא מצליחה להחליט מה עדיף, עונות או נייטלייף. אבל לכם הייתי ממליצה על עונות. חחח איזו חפירה.... תהנו!

את שלי אבא שלי קנה לי באמריקה....

אני קונה שם כמעט את כולם כי זה הרבה יותר זול שם.... ואין לי מושג כמה זה עלה =]

למעלה