שאלה/התייעצות

שאלה/התייעצות

בוקר טוב בנות, אני לא בטוחה היכן לשאול את השאלה כאן או בפורום השכן אבל אנסה בכל זאת: מי יכולה לומר לי אחת ולתמיד מה ההבדל בין הפריימרים: קלרינס, ג'ייד, ושל אסתי לאודר (ברח לי השם). עד עכשיו השתמשתי בג'ייד והייתי מרוצה מאד אבל אתמול הדיילות בסופר פארם אמרו לי שיש הבדל משמעותי בין המוצרים, שבג'ייד יש המון סיליקון ועוד בלב בלה בלה... אני בטוחה שכאן תוכלו לעזור לי להחליט מה לרכוש! אני בת 30 ומשתמשת בדאבל וור, י שלי עור נוטה לאדמומיות ולא מאוזן וממש רגישה לפצעונים וחצ'קונים. ממש צריכה את עזרתכן כי אני ממש מכורה, אין מצב שאני אצא מהבית (או יתאפר, שזה SAME SAME) ללא פריימר ורוצה את ההכי טוב (מגיע לי...) וזה שהכי פחות מוציא פצעים !!! מצטערת שארוך, פשוט רוצה להיות בטוחה הפעם (די נמאס לי כל חיי לקנות מוצרים ולזרוק אחרי פעמיים) סומכת עליכן בנות
בוקר אור ומלא שמחה, ענבל נ.ב- איזה דאבל וור פחות ורוד: FRESCO או SAND ?

tokit

New member
זה מאוד אישי

ואם אני אוהבת משהו לא אומר שגם את תאהבי. לכן - צריך פשוט לנסות. המוצר של אסתי לאודר נקרא אידאליסט פור מינימייזר. זה בעצם סרום, ששמים מתחת לקרם הלחות (בניגוד לפריימרים רגילים, שמניחים מעל קרם הלחות). הרבה מאוד אוהבות אותו. עבורי הוא היה סיליקוני מדי וגם הוציא לי חצ'קונים. אני אוהבת מאוד את הפריימר של קלרינס, שמניחים באמת מעל קרם לחות.

תודה רבה, אבל מחכה לעוד תשובות

לשאלות הנוספות שלי, ולגבי הפריימרים, מה אתן מעדיפות ועוד תגובות לגבי הוצאת חצ'קונים?

מנצלת לעוד שאלה...

טוב, נו שתי שאלות... 1. קניתי 3 מייקאפים של דאבל וור ברגע של התלהבות, כמה זמן הסגורים יכולים לחכות לי? או שעדיף להחליף למוצר אחר? 2.משום מה העירו לי בעבודה שהנקבוביות שלי נראות פתוחות ומודגשות (מה שלא קרה לי עם הקולורסטיי), מישהי יכולה לבהסביר לי? אני אישית אוהבת יותר את הכיסוי של הדאבל וור, אז אולי אם אמרח לפני המייק אפ איזה סרום או פריימר זה יסתדר??? בבקשה תענו לי, צריכה לדעת אם להחליף היום את המייקאפים למוצרים אחרים. המון תודה והמשך יום מקסים.

tokit

New member
למה לקנות 3 זהים? לדעתי כדאי להחליף

זה הרי לא הולך להיעלם מחר מהמדפים.. לגבי הבעיה עם הנקוביות - בהחלט יכול להיות שמייקאפ אחד ידגיש יותר והשני פחות. פריימר יכול לעזור מעט.

miriti83

New member
תנסי, באזור הנקבוביות להניח אותו עם האצבע

ואז תוכלי לעדן אותו והוא יראה טבעי יותר

תודה והמשך

אני תמיד מורחת עם האצבעות, אבל אולי באמת פריימר יעזור, השאלה איזה? ובקשר למייקאפים, בכל זאת אם אחליט להשאיר אותם, לכמה זמן הם יחזיקו מעמד סגורים? * ובקשר לשאלת גווני המייק אפ, יש תשובה? תודה רבה בנות!

miriti83

New member
עד כמה שאני זוכרת, ה- sand פחות

וורוד. והפריימר של ג'ייד לא עשה לי כלום! הרגיש מאוד סיליקוני על העור, אבל לא מעבר לזה

puppylove104104

New member
אאל"ט חיי מדף של מוצר קרמי סגור הם שנתיים

אבל לדעתי זה אח"כ מקצר את משך חיי המדף במצב פתוח. אני בדעה שאין מה לעשות עם כל כך הרבה מייקאפ - תחליפי למוצרים אחרים. בכלל, אם הגיבו לך לגביו שהנקבוביות פעורות יותר - יכול להיות שהוא לא בשבילך - אז את לא צריכה סטוקים. דבר נוסף - כל הזמן יש חידושים בתחום הזה, אולי עד שתסיימי קופסא אחת, תרצי לנסות משהו אחר? ברמת העיקרון - פריימר (או לחילופין, כל מוצר אחר שמורחים על הפנים) שמכיל סיליקון - יש לו נטייה לגרום לפצעונים, בגלל שהסיליקון סותם את הנקבוביות. מכיוון שבהודעתך הראשונה ציינת שאת משתמשת בג'ייד ולא ציינת שהוא עושה לך פצעונים, אז יכול להיות שהוא דווקא כן מתאים לך. בכל מקרה, אף אחת לא תוכל לתת לך המלצה ממש ספציפית כי עניין הפריימרים הוא מאוד אינדיבידואלי. אני אישית לא ניסיתי את של ג'ייד ואת קלרינס, ואת זה של אסתי לאודר יש לי בגרסתו הקודמת - הוא בסדר, אבל הוא קצת כבד לטעמי. מצד שני - גם מייקאפ כבד לי, אז אני לא בטוחה שאני דוגמא. אם ג'ייד לא עושה עבורך את העבודה, הייתי ממליצה לך דווקא לנסות את קלרינס, כי מהמלצות בפורום הבנתי שיש לו פחות נטייה לפצעונים. א ב ל - אם ג'ייד טוב לך ומתאים לך, ונראה לך שהוא עושה את העבודה (צריך לשפר עמידות האיפור ואת מראה האיפור, עוזר טיפה בענייני נקבוביות) והוא לא מחצ'קן אותך, אין סיבה לרוץ ולהחליף.

שלושה זהים ? לדעתי להחזיר ומהר

מייקאפ לא מתחסל מהר כמו מסקרה, וגם אם את כן טורפת מייקאפים, אין שום סיבה לקנות סטוק. הדאבל וור לא נעלם מהמדפים, ואמנם עכשיו יש עליו מבצע אבל זה לא נדיר. תמיד אפשר למצוא עליו 15% הנחה, ואם לא היום אז מחרתיים.

למעלה