שאלה התייעצותית ...

danonit

New member
אני גם בעד תמונות ../images/Emo6.gif

תמונות חתונה במסגרות מושקעות וגדולות במיוחד, תמונות של כל הנכדים, תמונות שלה איתכם. אפשר גם לעשות תמונה שלכם בסגנון פעם (ספיה).

2 רעיונות

1. אם אתם באמת רוצים מסגרת אתם יכולים לפתח מהר כמה תמונות להכין קולאג´ של תמונות ולשים במסגרת. ותמיד אפשר להביא תמונות עוד 6 חודשים יהיה חגיגה אחרת ולא כדאי לערבב בין השמחות. 2. היינו אצל אמא של חבר של שמוליק אישה מקסימה (שתבינו יש לה 5 ילדים) אבל שעברנו דירה היא הביא לנו המון דברים צלחות סכום וכו והם ממש כאלו שאין להם. בקיצור היא גם אחת שמחלקת מה שיש לה לילדים ולנכדים. אז הבן שלה הביא לה תמונה של כל הנכדים על שטיחון קטן (מקסים) לקיר כמו תמונה גדולה רק על שטיח. אפשר לעשות את זה בקניון רעננים ברעננה אבל אני בטוחה שיש בעוד מקומות. ובטח יש לכם תמונה יפה של כל המשפחה אז אפשר ממנה לעשות כזה שטיחון לקיר. אורלי

רחלילי

New member
ויש גם

מסגרות גדולות שאפשר בהן לשים תמונות רבות של כמה בני משפחה וגם מסגרות גדולות שחתוכות בפוכו לתתי מסגרות מין "פספרטו" בצורות שונות לכמה תמונות תחת מסגרת אחת. זה ממש כייף לסבתות גם סבתא שלי אהבה כאלה דברים והיתה מחלקת מתנות רגילות לנכדים האחרים! את גם יכולה להבין לבד אם יש לך סורק, סריקה של התמונות ולהכין לוח שנה לבד: תסרקי כל תמונה או כל כמה תמונות ותדפיסי במדפסת טובה. תקפצי לאופיס-סיפו, לעשות את הניילון הפלסטי הזה לכל תמונה (כמו שעושים לפלייסמטים אם את מכירה), ובחנות צילום תבקשי שיחוררו את זה לסלילי ויוסיפו סליל, ובזה לשלב כמובן בסליל את לוחות של התאריכים עצמם. זה הרבה ריצה (למישהי יש זמן לא?!) אבל זה כייף. אגב כאן במודיעין יש חנות שעושה את זה שווה לשאול גם בתל אביב איפה עושים זה לא לוקח הרבה זמן להזמין דבר כזה.

שמופית

New member
אחלה ../images/Emo45.gif תודה על כל הרעיונות !!!

בקשר לזמן - כן, יש זמן אבל אין כוח להתרוצץ....
לא להאמין איזו תשישות גורם אפון בגודל 7 ס"מ

נופר30

New member
הם אפונים עד מאוחר יחסית

אני בשבוע 25 והוא רק 650 גרם 2 חבילות קוטג´ זה הכל

שמופית

New member
וואלה ? אז לא הבנתי נכון בספר ../images/Emo10.gif

אני מחר נכנסת לשבוע ה-12.... סוף השליש הראשון (אין אייקון שנושם לרווחה ? ממש מחדל
)

שמופית

New member
וואלה ? אז לא הבנתי נכון בספר ../images/Emo10.gif

אני מחר נכנסת לשבוע ה-12.... סוף השליש הראשון (אין אייקון שנושם לרווחה ? ממש מחדל
)

מיקה11

New member
עוד רעיון קטן

גם קשור בתמונות. יש קופסאות תכשיטים שהחלק העליון מחולק למסגרות קטנות שבהן ניתן לשים תמונות.אצל הסבתות שלנו נרשמה התלהבות גדולה מאוד.

למעלה