שאלה התייעצותית ...

שמופית

New member
שאלה התייעצותית ...

לסבתא של תמיר יש יומולדת. אנחנו שנינו מתים עליה (למעשה, כל מי שמכיר אותה מת עליה
) ונורא רוצים לקנות לה משהו מיוחד אממה - האישה לא אוהבת מתנות, לא צריכה כלום ותמיד מחלקת בין הנכדים שלה את מה שהיא מקבלת. מה שכן, היא נורא אוהבת תמונות (של הנכדים ושל הנינים) ויש לה אוסף מכובד (כן, כן, גם אני בפנטאון
). השאלה שלי היא - האם נראה לכן מכובד להביא מתנה ליומולדת מסגרת מיוחדת לתמונה ? (ולהגיד לה שעוד חצי שנה נביא לה תמונה של הנין ה-6 לשים בתוך המסגרת). האם יש הצעות אחרות למתנה ? (היא קשה, אני יודעת.... בושם או ספר לא יתפסו כאן).

נופר30

New member
יש לי רעיון

תבקשי תמונה של העובר בסקירה שיש לכם / שקיפות תמונה ברורה של העובר ( ואפשר לעשות ) תשימי במסגרת היפיפה שתקני לה ותגידי לה שזאת תמונה עדכנית של הנין שלה ושבעוד שישה חודשים תחליפי עם תמונה יותר עדכנית של הנין

שמופית

New member
../images/Emo45.gif חשבנו על זה.... נראה אם יהיה

מספיק זמן לעשות את זה כי היומולדת ביום שבת. אבל זה לא מוזר להביא תמונה של עובר ? במחשבה שניה זה נראה לי קצת משונה...

אמיקה

New member
שמופית....

תקראי לי "סופרסטישיס" (
- תרגום חופשי לגמרי ..), אבל בבקשה אל תשימו את התמונה של העובר..
אפשר לקנות לה "עץ" כזה של תמונות, ולשים את התמונות של כולם, אפשר להכין לה לוח שנה עם כל תאריכי היומולדת של כולם, עם תמונות סרוקות בלוח שנה, אפשר - טוב בעצם אין זמן, זה בשבת הזאת הא?
ותמיד אפשר משהו כמו הפיג´מה (מידה אישית
), נעלי בית, מגש לעוגיות או צנצנת +עוגיות מאפה בית, פרחים עם ברכה ענקית ומרגשת, טלפון עם חוגת ענק (למי שלא רואה כ"כ טוב
), דברים כאלו... מסגרת ריקה, לא נראה לי ...

שמופית

New member
תודה אמיקה.... האמת,

הבהלת אותי עם הסופרסטישיות שלך ועכשיו אין סיכוי שאני אשים תמונה של העובר.... האמת, אהבתי את הרעיון לפיג´מת פליס. אני אתייעץ עם אמא של תמיר בנושא

קנינו אותה בעזריאלי

בחנות של לבני נשים. חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו נורמלי, שגם יראה יפה בעיניי. החנות נמצאת במפלס 2 של הקניון (איפה שבתי הקולנוע) ויש לה רק שני סניפים בארץ (יש גם בחיפה) על תשאלי אותי על איזו זרוע של הקניון, אני רק יודעת שאם את עומדת במרכז (איפה שהמדרגות הנעות) ומסתכל לתוך המסדרון של החניות, היא בצד שמאל די קרוב להתחלה. ויש שם דברים מאד סקסיים. הפ´יזמה זה בסוף החנות. ועוד רעיון- כי לסבתות תמיד קר- דני של אתי אלבכרי משווק דברים מאנגורה - אין כמו גופיות וגרביים מאנגורה ( למי שזה לא מגרד). זה כלכך כיף ומפנק.

נופר30

New member
למה מוזר ?

קודם כל מחר יש לכם שקיפות לא ? תבקשו תמונה מהרופא דבר שני אם היא מגניבה כמו שאמרת אז זה מגניב אני הייתי עושה את זה

סבתא שלי אותו הדבר

והיא אף פעם לא צריכה משהו (פולניה, אין מה לעשות). אז קנינו לה פיגמה מאד יפה מפליז בצבע תכלת שגם אפשר להסתובב איתה בבית. לגבי התמונות, זה בהחלט אפשרי. יש גם בחנויות לכלי בית את הקופסאת מסגרות מעץ בתוך קופסי יותר גדולה (אולי את יודעת למה אני מתכוונת, קצת קשה לי לתאר). לסבתא של גיא קנינו סיכה לבגד (כי היא מגונדרת כזו) בגראס. גם למיכל נגרין יש דברים כאלו שסבתות אוהבות.

keren1877

New member
יש מעמדים יפים כאלה...

הכוונה היא למעמדים מכסף שיש להם מקום ל-6 תמונות לרוב, מה שנשמע נורא מתאים לכם, כי הנין השישי בדרך... יש כאלה "מזוייפים", כלומר, מצופים כסף ב"הפנינג", אבל את יכולה למצוא את המקור (לא כ"כ זול) בחנויות צילום למיניהן. נורא יפה וסבתות מתות על זה...

POOH*

New member
יש לי רעיון...

ראיתי איפושהו מן אלבומים קטנים יפים [בחוץ הם היו עם מגרת כסף - אבל אין לי מושג איפה קנו אותם...] שיש מקום לשים תמונה גם בחוץ... כאילו בכריכה.. אולי תקנו אלבום קטן [אפילו כזה שנכנס לארנק..] תשימו תמונה של שניכם בעמוד הראשון ותגידו שהשארתם את השאר ריק בשביל תמונות הנין... POOH

kisses

New member
אני פען עשיתי לסבתא שלי תמונה

גדולה של כל הנכדים וזה ניראה לי רעיון פיצוץ

למה לא להביא לה כבר תוכן למסגרת?

בטוחה שזה ירגש אותה מחר יש לך פגישה עם הבוטן לא?... יאלה לעשות עם זה משהו...

אתי@

New member
מה קונים למי שיש לו הכל?

מה שהוא אוהב!!! לסבא וסבתא שלי יש הכל, ממש לא חסר כלום. אז ליום הנישואין ה-50 + יומולדת לסבתא שלהם עשינו כך: קנינו 2 מסגרות יפות ואלגנטיות. סרקנו תמונה שלהם מהחתונה ותמונה של סבתא שלי מצעירותה. הדבקנו ושמנו במסגרות. יצא מדהים ומרגש מומלץ בחום

Hadar p

New member
אולי אפשר גם להכין אלבום כמו עץ

משפחתי.... להתחיל ממנה ומסבא שלו ואז לילדים שלהם ולנכדים והנינים ממש לקנות אלבום ולהכניס כל משפחה... ואצלכם להשים כרגע תמונה של העובר ואחר כך להוסיף תמונה של התינוק שיוולד

למעלה