שאלה- התחלת קריירה

mulfar

New member
שאלה- התחלת קריירה

אני בן 26 ועד היום עבדתי בעבודות מזדמנות, המצב הכלכלי שלי קשה, עכשיו אני מאופס על עצמי אבל אני מרגיש שמאוחר בשבילי, האם יש לי עדיין סיכוי לפתח קריירה בהייטק? ואם כן מה כדאי לעשות.. תואר או קורס, אני לא ממש מבין איך הדברים הולכים בהייטק, מה הדרך הכי טובה להשתלב בהייטק, אני לחוץ מאוד כי אני רואה שבכל מודעות הדרושים בהייטק באינטרנט יש אינספור דרישות, ואני אפילו לא עונה על הדרישה המינימלית של תואר. מה אפשר לעשות? אשמח לכל מידע שיעזור לי , תודה.

Net Academy

New member
לשאלותיך

חשוב להגיד בתור התחלה- גיל 26 הוא ממש לא "מאוחר מדי". יש אנשים שנכנסים ומתפתחים בתחום מסוים ולאחר כמה שנים עושים הסבה לתחום אחר וזה יכול לקרות בכל גיל. לשאלת התואר או קורס ודרישות הקבלה בכלל- התשובה תמיד תלויה בתחום. בתחום בניית אתרים למשל שבו מתקיים הקורס שלנו, אין שום משמעות לתואר או למספר שנות ניסיון מינימלי. מה שאתה יודע לעשות זה מה שחשוב בתחום הזה. למרות זאת, יש תחומי היי-טק אחרים שבהם יש משמעות לא רק לתואר אלא גם באיזו אוניברסיטה למדת וכו'. הדרך הכי טובה לבדוק את זה היא לעבור על מודעות דרושים ולראות מהן דרישות הקבלה שמציינים למשרות בתחומים השונים. לפני שאתה עושה את זה, מומלץ לחשוב קודם לאיזה תחום יש לך משיכה מיוחדת. להתחיל מה"רצוי" ורק אחר כך לחפש מידע על ה"מצוי". המטרה היא בסופו של דבר למצוא את תחום שאתה מתחבר אליו- לא מתוך אילוצים ופשרות אלא מתוך אהבה והנאה...

למעלה