שאלה התחלתית...

מותר לי

New member
שאלה התחלתית...

לי אין מחשב בבית ואני הולכת לכיוון של לפטופ שלא תופס מקום. יש לי כמה שאלות התחלתיות... יש מציאות של מחשב טוב וזול? מה זה זול במושגים של לפטופים? מהו מחיר ממוצע? אני רוצה חברה שיש לה חלקי חילוף בארץ והשירות שלה טוב, יש חברה כזאת? אני רוצה אבא ללפטופ על כל צרה שלא תבוא... הלפטופ לא לצרכי עבודה או לימודים כרגע, אך לא שוללת אפשרות כזאת בעתיד... תודה לעונים!

../images/Emo26.gif

אז ככה, ניידים טובים מתחילים ממחיר של 6,000 ש"ח. בהחלט ניתן למצוא דגמים טובים בסכום הזה, אך מתחת לזה כבר יותר קשה למצוא ניידים מומלצים. חברות מובילות בשוק בימיינו הם IBM, DELL, HP, TOSHIBA ועוד כמה... מקווה שעניתי לך על השאלות.

מותר לי

New member
ענית, ובגלל זה יש לי עוד :)

מבחינת שרות לקוחות ומחירים של חלקי חילוף אם צריך, נגישות למעבדות (שלא תהיה אחת בראש פינה ואחת בצוקי עובדה ואתה תקוע בגדרה עם מחשב מקולקל)- איזו חברה עדיפה מתוך הארבע שציינת? האם יד שניה באה בחשבון בלפטופים? לפטופ זול וטוב מתצוגה: יש חיה כזאת? איפה אם כן? ושאלה אחרונה להודעה זאת: מה שלומך?

Jan22

New member
תראי ,החברה הטובה ביותר מבחינת

שירות לקוחות היא IBM - משווקת ניידים לאורך שנים ושירות לקוחות מצויין ; עם זאת ,גם טושיבה ו DELL משווקים ניידים שנים ובעלי רפוטיישן לא רע . בנוגע ליד שנייה - את לא יכולה לדעת מה עבר על נייד ישן - נפל ,נזרק , מהלומות ומה לא - לכן ,מומלץ לקנות חדש שמכיל הן אחריות מלאה והן חומרה חדשה . לפני קנייה ,תבררי מה המטרות והשימושים של הנייד ותקני בהתאם . בהצלחה חביבי .. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3145921,00.html

מותר לי

New member
תודה!

אני יודעת שבשנה הקרובה השימוש יהיה קליל (אינטרנט, וורד, אקסל...) אבל אין לי שום דרך לדעת אם שנה הבאה השימוש לא ישתנה! אני רוצה שנה הבאה להתחיל מכינה, לימודים, אצטרך לשנות עבודה ואולי גם לעבור דירה... ובכלל, עכשיו רוב היום אני בעבודה וחוזרת שפוכה מעייפות כך שלא "אקרע" את המחשב, לא יודעת מה יהיה שנה הבאה... ואם כבר IBM, מהם הדגמים המומלצים? אני מעדיפה משהו חזק (פיזית) ואין לי בעיה עם משקל כבד, (סה"כ לפטופ!), וגם- שלא יתקלקל מכל פירור אבק שנוחת עליו כי יש לי חתולה בבית... תודה רבה!

מותר לי

New member
תודה!

זה כבר מצריך גישה למחשב, אשתדל לעשות זאת בקרוב. תודה בכל אופן!

למעלה