שאלה\הרהור.

G a l 5

New member
שאלה\הרהור.

דווקא עכשיו בשעה כמעט חמש בבוקר, כשאני כולי מת, עולה בי הרהור קל. הרי כמעט כל הומו באטרף [כן, האתר המגעיל] דואג לכתוב כמה נמאס לו מהומואים, כמה הוא מחפש "הומואים נורמליים", כמה זה בלתי אפשרי וכו', גם ההומואים הכי נוראיים דואגים לכתוב זאת. אז... מזה אומר? יכול ליהיות שהבעיה היא לא העובדה שיש לא מעט הומואים מעפנים וכו', אלא העובדה ששילוב של שני בנים בתוך משהו רציני לטווח ארוך פשוט לא אפשרי? אולי בנים זה רק לסקס, ולא יותר? מצד שני, לא חסרים זוגות הומוסקסואליים. אז מה נסגר?

ItsikH

Member
ואולי משהו באתר עושה את זה תבדוק עד כמה אתה משתף פעולה עם "קודי ההתנהגות המוסכמים", לי נדמה כאילו האתר הזה מוציא משהו לא טוב מאנשים. חוץ מזה, רוב המפגשים בין אנשים בכלל לא מסתיימים באהבה כנראה. לא להתייאש, סבלנות../images/Emo140.gif

רוב במפגשים לא מתסיימים בקשר...

זה אנדר סטייטמנט אבל, את הקשר שלי (לשעבר) מצאתי שצאט, היינו שנה ביחד כולל מגורים משותפים. אין חוקים הכל תלוי בנו ובקצת מזל .

W a r r i 0 r

New member
אין הומו שכותב שנמאס לו מאטרף?

כי זה מה שאני ירשום. אומנם אני אף פעם לא השתמשתי באתר הזה, אבל על פניו, מכל האנשים והפורומים שאני רואה, להרבה מאוד נמאס מהאתר הזה. אז אני ממהר ומוציא את המסקנה שלי - נמאס לי מאטרף. צריך למצוא זוגיות במקומות אחרים, לפתח תרבות גאה נורמלית ופרופורציונלית ולא כזאת. (זה שוב מחזיר אותי לשרשור של יום הבנ"ה למה שהגבתי שם...)

נמאס נמאס מאטרף,

רוצים לארגן חרם ? או לפחות , ואני מודה שזה רעיון שקראתי באתר בחו"ל. קוד התנהגות לחברים באתר. מתחייבים לשמור על כבוד הדדי וכו ,

unknown9898

New member
אנחנו באמת רוצים?

התרבות שלנו היא מאוד קפיטליסטית, אם היה מספיק ביקוש למקומות שלא נוטפים מהם זימה וסקס אז אני מניח שהם היו קמים. אפשר לטעון שיש את איגי, האגודה וכול מיני מפגשי פורומים למיניהם שהם ההפך והיפוכו מאטרף - אבל עד כמה הם פופולריים? אנשים מצביעים ברגליים.. קל מאוד להאשים משהו, האשמה זה לא אטרף.. זה אנחנו. הרבה קוראים להנהגה שלנו כישלון, שאין מנהיגות אמיתית ושכול הפוליטיקאים משוחתים. מי בחר אותם? אנחנו. אנחנו האשמים, השחיתות שלהם היא השחיתות שלנו. אני יודע שזה לא הכי קשור, אבל זה באמת קצת מתסכל.. אם גיאדמק ייבחר לראש עיר ירושלים (שהבנתי שהוא מתכוון לרוץ), אז אני באמת ארד מהארץ. כאשר האזרחים בוחרים מנהיג בגלל שיש לו כסף?! זה הדמוקרטיה שלנו!? עצוב לחשוב שההורים שלי וחברים שלהם מתכוונים להצביע לו במידה שהוא ירוץ לראשות ממשלה.. לחשוב שיש לו כזאת תמיכה רחבה, פשוט עצוב.

W a r r i 0 r

New member
במילה אחת א-ד-י-ש-ו-ת

זאת מחלה שכלל הציבור הישראלי חולה בה. והיא ממש לא פסחה על הקהילה הגאה. חייבים למצוא פתרון ודחוף.

GrimBoy

New member
איזה תשובה אתה מצפה לקבל?

המסקנה הכי טובה שתוכל להסיק מכל מה שכתבת זה שהכל תלוי בך. אם אתה רציני ורוצה קשר רציני אתה תשיג אחד כזה כי, למשל, להבדיל מהרבה הומואים, אתה לא תשכב עם אף אחד בפגישה הראשונה ותראה שיש לך ערך עצמי ואותך לא משיגים בדייט. אם אתה רציני אתה לא באמת תחפש קשר, ללא תתעמק בחיפוש, לא תצהיר עליו בצ'ט הכללי של אטרף וגם לא תתבכיין כל הזמן כשאתה מרגיש שאתה לא משיג אותו. אתה פשוט תחייה את החיים שלך, תכיר אנשים, תיהיה נחמד לכולם ואם משהו ייצא מזה אתה תודה לאלוהים (או למריה הקדושה)... אם אתה רציני אתה תבין שלהסתכל בצלחת של אחרים זה מיותר כי הרבה מהם באמת ישירים וכותבים מה הם רוצים והרבה מהם גם סתם כותבים שהם מחפשים אהבה ובפועל מוצאים אותה כל לילה מחדש עם מישהו אחר... תסמוך רק על עצמך ועל היכולת הבחנה שלך בין מה שטוב לבין מה שרע. ואני בטוח שאנ'לא צריך להסביר לך את מי מהשניים ליישם. ההתעסקות הזאת במה שקורה בקהילה היא רק חיפוש נוח אחרי תירוץ שיוציא אותך מהמחוייבות להיות אדם אחראי בפני עצמו שלא מפחד לעמוד על שלו. זאת קהילה, היא מגדירה את עצמה, אתה זה אתה, אתה מגדיר את עצמך.

Image of me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מודה למריה הקדושה שזכתה באירוויזיון

../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif וגם :

הינך מוזהר רשמית להסיר את הפרסום לבית הגידול שלך אחרת תחסם גישתך לפורום. בכבוד רב, הנהלת הפורום.

פרבול

New member
השאלה היא..

מה נסגר איתך... איש יקר.. אני חושש שאתה לוקה בהפשטה מוגזמת מדיי של הנתונים... מקווה שתמצא את החלק השני שלך:)

למעלה