שאלה הקשורה לביוץ

קרנון32

New member
שאלה הקשורה לביוץ

אחה"צ נעים. שאלונת רק תזכורת קטנה לפי כן :) אני ללא חצוצרה לאחר שהורידו אותה בניתוח האם אתן מכירות או יודעות על מצב שמתבצע ביוץ בשחלה אחת והזקיק יורד לצד השני של החצוצרה פשוט אני כבר חודשיים מבייצת בצד שאין שחלה... ומעניין אותי לדעת האם בטוח הזקיק צריך לרדת לאותה שחלה.... ושיתוף קטן אתמול היה יום הולדתי... והברכות שקיבלתי ממשפחתי היו בעיקר בקרוב יתגשמו כל רצונותיכם!!! ברבים לי ולבעלי ... אבל זה היום הולדת שלי ... ואחי ואישתו שהם כרגע עם ילד שלישי כנ"ל עיקר הברכה הייתה בנושא הזה כבר כל שיחת טלפון סביב זה אני שמחה לקבל את ברכותיהם אבל נמאס לי שמסתכלים עלי ועלינו כאל מסכנים עוד אין להם ילדים כי אני מרגישה ובטוחה שבזמן הנכון בתקווה גדולה זה יקרה זהו .... סיימתי .... המשך שבת נעימה

זואילי

New member
הי קרנונית

הביצית יוצאת לחצוצרה, לא הזקיק. בקומונה שכנה היה איזה דיון על זה, על חריגה נגדית. אין לי מושג בזה אז כדאי לעשות גוגל בעניין או כמובן לשאול את הרופא. מה שכן, את מוכיחה את זה שאין מתימטיקה בעניין ביוץ פעם מצד אחד ובחודש הבא מצד שני. (רבים נוטים לחשוב שבכל חודש צד אחר מבייץ, בהתאמה). מה קורה עם IVF? מקווה שבכל זאת עשית מה שאת אוהבת ונהנית ביום הולדתך. שזו תהיה ה - שנה שלך

קרנון32

New member
זואילי ../images/Emo23.gif

תודה שאת תמיד עונה ומנסה לעזור ניסיתי לחפש בגוגל לא כל כך מצאתי אולי אנסה חיפוש נוסף לגבי IVF עשיתי טיפול אחד והוא היה לי מאד קשה פיזית ונפשית כאבים בבטן וברחם בשחלות (ברמת הרגשה) עצבים לא נורמליים נפיחות בבטן כשהרגשתי שלא נקלט אחרי שבוע מההרחזרה פוט הייתי בדיכאון לא נשלט ולא מציאותי אני מבינה מאד שזה מההורמונים אבל רק המחשבה לעבור את זה שוב מחרידה אנחנו החלטנו לתת 3 חודשים אפשרות "טבעי" ואחרי זה לחזור לטיפולים מוכר לך נשירת שיער בעקבות הטיפולים? אני נמצאת במצב שחצי ראש שלי ללא שיער פשוט נשירה עצומה תודה על הברכה שבוע מבורך

זואילי

New member
הי, אני אנסה גם לעשות חיפוש מחר

לא הייתה לי נשירת שיער בעקבות הטיפולים. תמיד יש לי נשירה
אני מאוד מבינה מה עבר עלייך. ככה זה היה גם לי בטיפול הראשון. לקח לי כארבעה חודשים להתאושש פיזית ונפשית, ולא הייתה לי האופציה לנסות בבית, אז הייתי על דיכוי. וחשבתי וחשבתי... ואז החלטתי לתת עוד צ'אנס, אבל הפעם בפרטי. כי רציתי רופא שילווה את כל התהליך, שיהיה מודע לכאבים האיומים ושישמור עלי שלא אתפגר. (אמיתי לגמרי, בטיפול הראשון הייתי בטוחה שאני עומדת למות עם רמות ה E2 והכאבים המחרידים. לעולם לא אשכח איך ברוב יאושי התקשרתי לד"ר סוריאנו ובקושי יכולתי לדבר כי במשך חצי שעה בכיתי לו בטלפון עד שהוא הצליח להרגיע אותי). הטיפול השני, לשמחתי היה חוויה מתקנת. ואז הבנתי שהשד לא כזה נורא. ואז ידעתי שהשמיים הם הגבול. בחלק מהטיפולים שילבתי דיקור ונטלתי את הצמחים המבחילים - בפירוש הייתי הרבה יותר רגועה בטיפולים שלוו בדיקור. רגועה עד כדי אדישה..
וכשהאדישות השתלטה אז הפסקתי עם הדיקור. אם טרם ניסית, אז ממליצה לך לבדוק את זה. (כמובן רק מדקר מומלץ ואחד שמבין בפוריות ואחד שיודע שאנדו לא עובר). כמו כן, אין כמו טיפול פסיכולוגי טוב. גם ממליצה. בהרבה יחידות פריון יש עובדת סוציאלית או נפתחות קבוצות. כמובן שיש גם ייעוץ פרטני. שולחת הרבה

היי קרנון

הייתי היום אצל רופא הפריון שלי, במקרה הוא דיבר על כך שכאשר יש בעיה בחצוצרה או שהיא בכלל חסרה, ויש זקיק מוביל באותו צד ישנם מיקרים שבהם הביצית מגיעה לחצוצרה הנגדית. זה קיים אך הסיכויים לכך נמוכים.
ליום ההולדת
מקווה שחגגת כמו שצריך
מאחלת לך לחגוג שנה הבאה עם אוצר ביד

קרנון32

New member
../images/Emo13.gifתודה מקסימות

הלוואי ואכן משאלות ליבנו תתגשמנה

קרנון

קצת באיחור אבל
ליום הולדתך, מקווה שזאת תהיה השנה שלך, שנה של התגשמות חלומות בכל הרמות
גם אני שמעתי על זה שהחצוצרה הנגדית מושכת אליה את הבייצית מהשחלה.. גוף האישה הוא גוף מופלא אז מי יודע?

קרנון.. באיחור קל.. ../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif|

יום הולדת שמח
הרבה אושר, הצלחה ובריאות
אני יודעת כמה קשה לקבל את ה"בקרוב אצלך..." "יתגשמו רצונותיכם" וכו'. מאלה ש"לא מבינים"... תמיד היה לי קשה לשמוע זאת מהסובבים... אבל מהחברות שלי כאן ובפוריות (כשהייתי פעילה ואלה שנשארו
) שחוות/שחוו יחד איתי, הברכות נשמעות אחרות לגמרי... אז מקווה שגם אצלך ומאחלת לך באמת שהלוואי ובקרוב.....
גם אני בעלת חצוצרה אחת.... אבל מכורה לדאבוני, לטיפולי IVF (למרות שגם ניסיתי טבעי לפני ואחרי ותוך כדי
) אמנם האחוזים יורדים.... אבל היו סיכויים... הלוואי שאת תהיי זאת שתבשרי זאת
ושוב - יום הולדת שמח

קרנון32

New member
שמחה על התמיכה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה את כל כך צודקת לשמוע את זה ממשפחתי ומקרובי זה כל כך שונה מלשמוע את זה מכן מכן זה נשמע למרות שזה נקרא .... אחרת לגמרי מהם זה נשמע יותר מרחמים ואולי אני טועה .... העיקר שנהיה מוקפות בנשים וגם טוב גברים שמבינים לליבנו המון בהצלחה יקרה

למעלה