שאלה הקשורה בראייה

שאלה הקשורה בראייה

שלום אני בן קצת יותר מ-17 וחצי עברתי מבדקים של הצבא אתמול, בהם בדקה אופטומטריסטית קצרת רוח את הראיה שלי אין לי משקפיים ואין לי מספר... היא סימנה בגיליון שעם שתי העיניים יש לי ראיה 6/6, בעין ימין יש לי ראיה 6/6 ובעין שמאל ראיה 6/6 אבל בעין שמאל היא גם הוסיפה סימן, ליד ה-6 הימני, שנראה לי כמו אומגה למקרה שאני טועה בשם של הסימן - הסימון שלה נראה בערך ככה ___ \ / / -- -- בקיצור.. כמו פרסה של סוס עם קווי בסיס בולטים החוצה עכשיו - אחרי הבדיקה שלה היא הייתה אמורה לשים לי טיפות עיניים כדי שאני אבדק אצל רופא עיניים עם אישונים מורחבים, בדיקה שנקרא פונדוס או משהו דומה, בדיקת קרקעית העין הרופא עיניים אמר שהיא לא שמה לי טיפות כי לא עברתי את הבדיקה שלה מאחר ולא הגעתי לראיה 6/6 בעין שמאל - המסומנת וקיבלתי מועד אחר לבדיקה חוזרת השאלה שלי - מה אומר הסימון הזה?? * יש לציין שנבדקתי אחרי מבחני מחשב של שעה וחצי בערך, ושלוש וחצי שעות המתנה אחרי שהייתי ער במשך כמעט עשר שעות אני מניח שזה הוסיף לתופעה... אם מישהו יוכל לעזור - אני אעריך את זה מאוד תודה

להתעלם מהציור בהודעה הקודמת

הוספתי ציור של בערך איך נראה הסימון שלה תתחשבו בזה שהיא כתבה בכתב יד וזה נראה קצת יותר מקושקש...

למעלה