שאלה/הצעה האם לכולם מותר להעלות בעיות גו שיצרו או נתקלו בהן או שרק למנהל (LeCagot ) מותר?
D dream ca7cher New member 24/4/06 #1 שאלה/הצעה האם לכולם מותר להעלות בעיות גו שיצרו או נתקלו בהן או שרק למנהל (LeCagot ) מותר?
C Chenush LOVE Anime New member 24/4/06 #2 ../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifאני לא מבינה מה פסול בלהעלות בעיות בעצמך ^^
D dream ca7cher New member 24/4/06 #3 תראי יכול להיות שיותר מדי אנשים יעלו בעיות ואז יהיה בלאגן וגם שאנשים יעלו בעיות שבכלל אין להם פתרון ודברים כאלו בגלל זה אני שואל אני מציא שיהיה אפשר לשלוח בעיות למנהל והוא יחליט אם לפרסם או לא... ויתן קצת קרדיט כמובן
תראי יכול להיות שיותר מדי אנשים יעלו בעיות ואז יהיה בלאגן וגם שאנשים יעלו בעיות שבכלל אין להם פתרון ודברים כאלו בגלל זה אני שואל אני מציא שיהיה אפשר לשלוח בעיות למנהל והוא יחליט אם לפרסם או לא... ויתן קצת קרדיט כמובן
L LeCagot New member 24/4/06 #4 אין שום בעיה להעלות בעיות אני אשרשר בעיות שגולשים מעלים להודעה ראשית אחת - "בעיות גולשים", וכך לא יהיה בלאגן בפורום.
אין שום בעיה להעלות בעיות אני אשרשר בעיות שגולשים מעלים להודעה ראשית אחת - "בעיות גולשים", וכך לא יהיה בלאגן בפורום.