שאלה/הצעה

סאטיר #3

New member
שאלה/הצעה

טל וחנה - האם מדיניות השרשור לא בעייתית קצת? הפתילים מתארכים מאוד, וחלקם אפילו מפלצתיים ממש.

augustus

New member
אין, אין לי כוח

אחת לשבועיים מצטרף לפורום הזה (לרוב באופן זמני) נודניק תורן, חתרן כתלמיד כיתה א´ שתוקע למורה נעצים בכיסא וחכם באותה מידה, שכותב הודעות שמטרתן "לעצבן את הפמיניסטיות", וזוכה לתגובות רבות. חברותיי היקרות, עייפתי ואין לי כוח לזה. בואו נתבגר כולנו, לא כל שטות ראויה לתגובה.

ניתאי77

New member
נכון שלא כל שטות ראויה,

אבל מה לעשות שגברים מגיעים וכותבים את הדברים שלהם כדי לעצבן את הפמיניסטיות - טוב מאד שהם לפחות כותבים ורוצים תגובה - ואם יענו לדברים שלהם ברצינות, אז אולי הם גם יתחילו לדבר יותר ברצינות ואולי להקשיב. אולי כן, ואולי גם לא... בכל מקרה אני חושב שכדאי שהפורום הזה יהיה לא רק מיועד לנשים, אלא במה לדיעות

ספיר ק

New member
מה הקשר?

הפורום הזה הוא לא רק לנשים, והוא בהחלט במה לדיעות. אין לזה שום קשר ללענות לאידיוטים. אני, את הזמן והאנרגיה שלי, מעדיפה להשקיע בדיונים ולא בלהסביר למישהו שנשים לא פטפטניות.

ספיר ק

New member
הילד צריך כדור בראש

כמעט לא חזרתי הנה אחרי התגובה שלו (זאת שנמחקה). הדברים האלה פוגעים. אולי יש כאלו שנפגעות פחות מאחרות, אבל עדיין. המשטרה צריכה לתפוס אנשים כאלה. שמתן לב שבאינטרנט אנחנו הרבה יותר חשופות לפגיעה מאשר בחיים האמיתיים? לדעתי לא עושים מספיק בקשר לזה.

augustus

New member
אל תלכי מפה ספיר

רק זה מה שחסר - שגולש ארעי טיפש כמו בלטה יגרש אותנו מפורום ***שלנו***. הרבה יותר קל ויעיל לגרש אותו. ולא הייתי משתמשת במילה נעלבת, כדי להיעלב אני זקוקה להערכה מינימלית, אבל אני לא איעלב למשל מיונה שחירבנה עליי. אז אל תברחי כל כך מהר, את יודעת בעצמך שיש פה אחד כזה כל שבוע....

טל קר

New member
הפתרון הטוב ביותר הוא שרשור

כי עדיף שרשור אימתני על פני מירוץ דפים אימתני. מה שכן זו סיבה מצוינת להגביל אוף טופיקים למינימום ולהתחיל דיון חדש כשיש לכך מקום.

למעלה