שאלה - הצעה לכולם :cool:

e-magine

New member
שאלה - הצעה לכולם :cool:

אני חושב לשנות את שם הפורום, מהתמכרות לאינטרנט, ל``הלם האינטרנט``. כי זה קצת יותר רחב ולמעשה אנחנו מדברים על השפעות האינטרנט שאינן רק התמכרות. חוץ מזה כמו שאמרנו, יש בעיה שהרבה אנשים לא נכנסים, כי קשה להם להודות שהם מכורים. מה דעתכם? חצמיזה, אני לא רוצה שיהיה מצב שמישהו יחפש את ``התמכרות לאינטרנט ולא יימצא, אז שיהיה ברור אם אתם רואים ``הלם האינטרנט`` תדעו שזה אנחנו.

שירז**

New member
לא קיצוני מדי?.....

נכון שיש השלכות לא מעטות לאינטרנט אלי תחשבו על שם אחר מה דעתך?. ``הלם נישמע ענק מדי `` אבל החלטה היא שלך בסוף

lee_1

New member
דעתי...

היא כמו דעתה של שירז... הלם נשמע קיצוני מידיי... מה לגביי אובססיה?? אבל כשאני חושבת על זה אובססיה דומה מאוד במשמעותה להתמכרות...

*קסנדרה

New member
הלם לא !!!

אני לא קיבלתי הלם, הלוואי והייתי מקבלת, אז אולי לא הייתי מתמכרת !! אולי גמילה מהאינטרנט ?? אבל לא, אז תפוז יכעסו !! בתפוז מרוויחים מהמכורים. אולי המכורים לאינטרנט, כל המכורים יתנקזו לפה ?? ועוד משהו....... צריך להתחיל להוציא הודעות נבחרות החוצה , זה גורם לאנשים לבוא לקרוא ולהגיב !! תחפש הודעות טובות ותמליץ לפני נטע, אם אינך יודע איך, אני פה לשירותך :) קסנדרה

e-magine

New member
הודעות נבחרות

אני יודע להמליץ ופעמיים נטע בחרה לבד. רק מה, היו פה ימים שלא נכנסה לכאן נפש חיה אז פשוט לא היה לי על מה להמליץ. יום אחד אני קישקשתי משהו ולמחרת ראיתי את זה בעמוד הראשון של תפוז.

e-magine

New member
גם מנהלת הפורומים חשבה שהלם

קצת דראמטי ויכול להרחיק אנשים במקום לקרב. העניין הוא שאני מחפש משהו קצר כי שם של פורום מוגבל לאיזה 15 תווים, ולכן אי אפשר משהו כמו השפעת האינטרנט על הפרט, או משהו כזה. שימושי האינטרנט נשמע טכני ואנשים יבואו ויתחילו לשאול שאלות כמו בתמיכה טכנית, ``חיים וירטואליים`` כמו האתר שלי נשמע קצת מעורפל,למרות שלדעתי זה טוב. כשהצעתי הלם האינטרנט חשבתי על הספר ``הלם העתיד`` של אלווין טופלר, רב מכר וספר פולחן של שנות ה-70 בארה``ב. אם השפ לא כל כך מצלצל לגולשים, זאת בעיה.

לתפוז יש קשר ישיר עם ........

הלם !!!! נכנסתי כעת לדף הפורומים ואופס הלם הדף שונה , הצבעים , הכתב! הסתכלתי בהלם תוך ריכוז כמות החמצן לעיני שמה עיני בהלם לו נזקק חמצן רב, אכן אכן זה דף הפורומים. אז שתפוז לא יבוא בטענות לגבי הלם! :) באהבה חלומית:))

e-magine

New member
חלומית הם לא בעים בטענות

אני מתייעץ איתם כמו שאני מתיעץ איתכם, זה הכל.

הלם האינטרנט יייייייייייייוו :cool:

איזה שם , אני בהלםםםםםםםםם !! לדעתי כן! השם הוא יפה ואטרקטיבי מאוד לדעתי,``הלם האינטרנט`` נשמע מצוין! לי קרה! ועוד שמעתי מחברי, כי התקשורת החברתית ``הראשונית``, החל מהצ`אט, וכו` אכן יצרו הלם ראשוני כלשהו,סיפרתי לכם בפורום את ההלם הראשוני שלי בצ`אט,חשבתי לעצמי אם כאן חטפתי הלם כאן עלי להרפאות ממנו! למרות שיש עוד מחלות באינטרנט אך נתחיל בהלם שהוא מקורן. :)) באהבה חלומית:))

נוגעת לא נוגעת , אלי בן , רותי ב.

יקרים ! מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על השם! :) באהבה חלומית:))

רותי ב.

New member
חלומית, דעתי,

הלם האינטרנט לא מוצלח. זה נשמע כמו משהו סופני כזה. אני חשבתי על משהו בכיוון - `נתפסים ברשת` - סוף עידן התמימות. הבעיה היא שזה ארוך מדי. למה נתפסים זה ברור אני חושבת. וגם סוף עידן התמימות. זה בכל אופן מה שקרה לי, ולדעתי אין לזה קשר לגיל. בכל גיל כאשר נתפסים ברשת, זה גם סוף עידן התמימות. שם דומה לזה יאפשר גם התפרסות מה, מעבר לנושא ההתמכרות הספציפי לפורום. מה אומרים? ובעיקר איך מכניסים שם כזה ל- 30 תווים?

רותי ב.

New member
אולי באמת ככה, ובגוף הודעת

המנהל אימג`ין יכול לכתוב את סוף המשפט, `סוף עידן התמימות`? סתם מנסה כל מיני אפשרויות. נדמה לי שהשם הזה די מקיף כל מיני דברים, לא? מה אומרים?

e-magine

New member
כן רותי יש רק פורום אחד שיש לו יותר

נדמה לי שאת מכירה אותו קצת, קורים לו, סיפורים מהחיים ומהאינטרנט, (לא להסמיק הפעם) עכשיו ברצינות: הבעיה עם לכודים ברשת היא שיש ספר של ד``ר קימברלי יאנג, caught in the net ספר שעוסק בהתמכרות לאינטרנט ובגמילה ממנו. אגב ד``ר קימברלי יאנג היא פסיכולוגית אמריקאית שעסקה במחקר ההתמכרות הזאת שלנו, ויש לה אתר שנקרא netaddiction.com זה הלינק הראשון הקבוע של פורום זה וגם באתר הבית שלי. אם זכור לך, דשנו פעם קצת בשאלה הזאת של זכויות יוצרים על שמות, כנראה שיש כאן קצת מרחב תמרון.אני אחשוב על זה.

רותי ב.

New member
אימג`ין, זה לא בכוונה יצא לי

שם כמו של קימברלי, זה פשוט שמה לעשות, ככה זה, וגם עובדה היא לפעמים פאקס. לא? בכל אופן, לא יודעת איך דווקא בפורום סיפורים הצליח יותר מ- 15 תווים, והאמת היא שזה פשוט לא עלה לשום דיון. לא ביקשו שם אחר, לא התלוננו על אורך השם, כלום. וגם לזה לא הייתי מודעת. אז אולי סתם סוף (3) עידן (4) התמימות (7) ובגוף הודעת המנהל להסביר למה התכוון המשורר. אני סתם מנסה לחשוב בקול רם, לא טוענת שזה מצליח לי.

מרימה את הכפפה.... :cool:

טוב... הלם זה קשה מידי.. וגם, כמו שאמר אימג`ין... התמכרות לאינטרנט הוא שם בעל קונוטציה שלילית... ;-) למרות, שלדעתי, יש לזה את כל הסימפטומים... וגם.. האם זהו באמת פורום ``תמיכה`` או עוד פורום שכיף לנו לבקר בו ולהתבטא... ;-).... שכיף לבקר ולקבל משוב ולהתמכר.... אם שם אחר.. אז לטעמי... שם שמבטא התמכרות, אבל בכל זאת בעל קונוטציה חיובית... עשויי להיות: ``קסם האינטרנט`` לשיפוטך, אימג`ין... :cool: נ.ב. למטה למטה צרפתי קובץ ``עבודה שורשית`` של מרותקים לרשת... :)

למעלה