שאלה - הפרשת צואה

Benor2004

New member
שאלה - הפרשת צואה

האם בן אדם נורמלי, צריך להפריש צואה כל יום במהלך השבוע? במידה ולא, האם המצב נחשב כתקין או שלילי? תודה *אני מקווה שזה בכלל קשור לפורום, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים לכך.

yoelnd

New member
תקינות

היי תלוי את מי שואלים..... בכל מקרה: תקין נורמלי והלוואי על כולם ובאמת נהיה חסרי עבודה - פשוט מובטלים! וכמובן שהכל תלוי בטיב המילוי...... - התזונה! בבריאות טובה!

Benor2004

New member
תודה - אבל לא ענית לי על השאלה

נניח שנדבר עליי... בן 17 1.73 שוקל כ- 65 - 67 ... הארוחות ביום בד"כ: ארוחת בוקר - קורנפלקס ארוחת 10 - 3 סנדביצ'ים ארוחת צהריים ארוחת ערב שינה הקטע הוא שאצלי זה לא כל יום, ואני חושש. אשמח לשמוע תגובות נוספות תודה ולילה טוב.

למיטב הבנתי

יש לצפות ליציאה אחת ביום לפחות. לגבי התוכן- הנתונים שנתת על התזונה שלך חסרי משמעות (מה זה "סנדביצ'ים"? ממה הם עשויים?). אבל בפורום זה בכל מקרה לא תתבצע הערכת תפריט. לשם כך יש לפנות לדיאטנית או לנטורופת.

Benor2004

New member
אוקיי

ארוחת בוקר - קורנפלקס ארוחת עשר - סנדביץ חיטה מלאה (גבינה צהובה, נקניק עם מלפפון חמוץ) פיתה אחת עם משהו שונה נגיד חביתה. לפעמים גם פירות. ארוחת צהריים - בשר (שניצל/עוף/קציצות) ארוחת ערב כנ"ל (או משהו שונה אם אתם לא יכולים לעזור לי, אתם יודעים לאיזה פורום אני יכול לפנות בשביל זה ? תודה.

Benor2004

New member
שתייה

במהלך היום, אני שותה מים. (רק בסופי שבוע מיצים) מדי פעם תה או שוקו.

גם לי אין מושג

וזה כי הבחור לא פירט. "שותה מספיק" פירושו שותה שני ליטר (8 כוסות) ביום לפחות. אפשר לשאול את השאלה לגבי היציאות גם בפורום תזונה ודיאטה. אבל תשובה רצינית תתקבל רק לאחר בדיקה של רופא.

Benor2004

New member
אני שותה מספיק

אני שותה המון, יותר מ- 8 כוסות מים ביום.

למעלה