האם בן אדם נורמלי, צריך להפריש צואה כל יום במהלך השבוע? במידה ולא, האם המצב נחשב כתקין או שלילי? תודה *אני מקווה שזה בכלל קשור לפורום, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים לכך.
היי תלוי את מי שואלים..... בכל מקרה: תקין נורמלי והלוואי על כולם ובאמת נהיה חסרי עבודה - פשוט מובטלים! וכמובן שהכל תלוי בטיב המילוי...... - התזונה! בבריאות טובה!
נניח שנדבר עליי... בן 17 1.73 שוקל כ- 65 - 67 ... הארוחות ביום בד"כ: ארוחת בוקר - קורנפלקס ארוחת 10 - 3 סנדביצ'ים ארוחת צהריים ארוחת ערב שינה הקטע הוא שאצלי זה לא כל יום, ואני חושש. אשמח לשמוע תגובות נוספות תודה ולילה טוב.
יש לצפות ליציאה אחת ביום לפחות. לגבי התוכן- הנתונים שנתת על התזונה שלך חסרי משמעות (מה זה "סנדביצ'ים"? ממה הם עשויים?). אבל בפורום זה בכל מקרה לא תתבצע הערכת תפריט. לשם כך יש לפנות לדיאטנית או לנטורופת.
ארוחת בוקר - קורנפלקס ארוחת עשר - סנדביץ חיטה מלאה (גבינה צהובה, נקניק עם מלפפון חמוץ) פיתה אחת עם משהו שונה נגיד חביתה. לפעמים גם פירות. ארוחת צהריים - בשר (שניצל/עוף/קציצות) ארוחת ערב כנ"ל (או משהו שונה אם אתם לא יכולים לעזור לי, אתם יודעים לאיזה פורום אני יכול לפנות בשביל זה ? תודה.
וזה כי הבחור לא פירט. "שותה מספיק" פירושו שותה שני ליטר (8 כוסות) ביום לפחות. אפשר לשאול את השאלה לגבי היציאות גם בפורום תזונה ודיאטה. אבל תשובה רצינית תתקבל רק לאחר בדיקה של רופא.