שאלה הפעם

שאלה הפעם

בכוונה לא התראתי הפעם כי זה סיבוב אחרון ואין השפעה גדולה כ"כ, ידוע גם שיהיה סיבוב המכריע. השאלה גם מאוד קלה: נגד מי שיחקה הפ' י-ם במחזור הפתיחה של גביע יול"ב השנה?

טבלה סופית (כמעט)

1.עדי (בעל הקופסאות)- 34 נק' 2.נועם (הפועלג'רוזלם) - 21 נק' 3.שוש - 15 נק' 4.משה - 15 נק' 5.לירון (הגנראל הפנאט של גווארה)- 12 נק' 6.עמית - 12 נק' 7.חיים- 6 נק' 8.עדי(אדי דאס1) - 6 נק' 9.יובל (טוארג) - 3 נק' לא האמנתי שמשה יענה. בגלל שהוא ענה זה שינה לנו את פני הפיינל פור. יש לנו ארבעה עולים!!! וכבר עכשיו אני מודיע : במוצ"ש (אולי אחרי 21:00) וכמובן שאני לא בטוח כי אני לא יודע מה אני אעשה ואיפה אני אהיה. אבל אם אני אהיה בפורום אז בסביבות השעה שציינתי יהיה מאבק על המקום השלישי והזכות לא לפגוש את עדי! משה מול שוש one on one המנצח/ת יהיה במקום השלישי ויפגוש את נועם

AGENT SHESH

New member
רגע, אז למה סיבוב מכריע?

פיינל פור אמור להיות עכשיו כי יש ארבעה..

שiש

New member
וופס... טו לייט...

מצטערת, לא ראיתי בזמן. מה לגבי יום ראשון?

כל עוד משה יהיה פה

ושיגיד אם הוא פה, אני אפרסם את השאלה המכרעת ביניכם אפילו היום

AGENT SHESH

New member
מבחינתי?

ביום ראשון בערב הכי טוב. 21:00 ככה.. עכשיו - למה שלא נעשה את זה בשיטת פלייאוף עם טבלא כמו בפלייאוף של הליגה האמיתית?

אני חושב שזה לא יהיה פייר

מבחינת עדי. אני אעשה עכשיו הצבעה בין ארבעת העולים לפיינל פור איזה שיטה הם מעדיפים - שכל אחד ישרשר את ההחלטה לכאן: 1. פלייאוף רגיל. מקום 1 נגד 4 ומקום 2 נגד 3. סדרת הטוב מ-5. לאחר מכן גמר גם בסדרת הטוב מ-5 2. ליגה בת 10 סיבובים כאשר הנקודות של ארבעתכם יתאפסו ונתחיל כאילו מחדש. אם יהיה שוויון בהצבעות (2-2) אז אני אחליט בסופו של דבר. ולצומת לבך - תחשוב על הקטע שהמנצח יואדם! אם אתה תנצח זה כבר סיפור אחר :)

AGENT SHESH

New member
נו,

אבל זה גם לא יהיה פייר מבחינתנו, בשביל מה פלייאוף אם ככה?
אם עושים פלייאוף עם אותו הניקוד בכלמקרה עדי לוקח, צריך לעשות קצת תחרותיות..

שiש

New member
לי אישית ממש לא משנה

מה שכן, הפעם תצטרך להקפיד לפרסם מראש טווח שעות שבהן תפרסם את החידה.

גם לי לא משנה

איזה תחרות תהיה, אני עונה בשביל הכייף. לא אכפת לי מי ינצח,העיקר שהיה מעניין בפורום. מה יקרה אם משה ינצח,מי היה אדום?

אז משה ועמית יחליטו לגבי האדום הבא

אבל אם אתה, שוש או נועם תנצחו אתם תהיו אדומים (כך אני לפחות מקווה שמשה יסכים כי גם עמיתוש הסכימה) משה, GIVE ME A BREAK, PLEASE GET A WINNA' RED

טוב התקבלה החלטה

we gonna make a league in the final four. ten rounds when everyone start in 0 points. i'll tell you before the questions and i think we'll start at sunday. so thats gonna be ossom. adi, moshe, noan and shosh. תרגום: אנחנו הולכים לעשות ליגה בפיינל פור. 10 סיבובים כאשר כל אחד מתחיל עם 0 נקודות. אני אגיד לכם לפני שאני מפרסם את השאלות ואני חושב שנתחיל כבר ביום ראשון. אז.. זה הולך להיות מדהים. עדי, משה, נועם ושוש.

למעלה