שאלה - הירהורים

s141190

New member
שאלה - הירהורים

רציתי לשאול האם יש מקום שאפשר לשמוע בו "טעימה" מהפרויקט החדש של עמיר -הרהורים אני יודע שהושמעו פעם ברדיו חלקים מהדיסק, האם יש עוד דרך שאפשר לטעום מהדיסק לפני שקונים!?? תודה מראש...

טל טל 20

New member
הושמעו ברדיו?

אתה בטוח? ולמה הכוונה "פעם" ? בעוד שהרהורים פחות משלושה שבועות בידינו.. ותאמין לי לא תתחרט ברגע שתשמע את היצירה העמוקה הזו צור קשר במסנג'ר אתן לך "לטעום" קטע שאני בטוחה שיגרום לך להזמין את ה"האלוף בשחור"
שבוע טוב ורק טוב!

אנונמני

New member
אולי הוא מתכוון למה שהושמע ברדיו דרום...

באחת התוכניות הושמעו כמה רצועות ראשונות ויום אחרי זה את כל היצירה.

אנונמני

New member
כן..זה היה חד פעמי

ביום של ההופעה בעומר השמיעו כמה רצועות ובשישי השמיעו הכל(ראיינו את עמיר גם בכל אחת מהפעמים) ....כתבו על זה גם כאן בפורום..

טל טל 20

New member
אהה לא ידעתי סורי ../images/Emo22.gif

תמיד רדיו דרום מפרגנים לעמיר ואבי / מראיינים אותם בתוכניות ונותנים מילים טובות כל הכבוד

שאלה

ברדיו דרום בשידור האחרון אם אנני טועה ראיינו את אבי ושאלו מה לגבי הופעות משל עצמו אני חושב שהוא נקב בתאריך מסוים. יש לכם מושג מתי?

אין עדיין תאריך

אברהם עדיין מתלבט בנושא כך שתאריך אין יש אולי כיוון חשיבה אבל זה עדיין בשלבים ממש ראשוניים.

רפי35

New member
מישהו שמע היום את עמיר ברשת ג'???

השמיעו היום ב2 וחצי בצהריים שיר של עמיר אחי הקטן לא הצליח לזהות ואני בקושי שמעתי דרך הטל' מישהו שמע ויודע איזה שיר זה היה? (יש לציין שאחי על אף היותו קטן [12] מכיר את כל השירים של עמיר כולל בחייאת וממחר זה יכלול גם את הירהורים)..

../images/Emo6.gif כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo140.gif

יכול להיות איזה כיף היה לי......................................ממש התרגשתי לשמוע

הרהורים-הייתי בשוק ../images/Emo140.gif

יכול להיות שמישהו הגזים קצת במינון................שיחקת אותה עמיר, אשריך

רפי35

New member
תודה...

מחר בבוקר אני אוסף את הרהורים ויוצא לנסיעה של שעה (גם באוטובוס) וגם על הדיסק...

למעלה