שאלה היפותטית.

TankBoy

New member
שאלה היפותטית.

ובכן, בואו נניח שהחלטתם שאתם הולכים לעשות קעקוע של עולם הדיסק. על הרגל, באיזורה השוק. אתם רוצים ציור של כמה מהדמויות הקבועות של הדיסק, כמו שהן מצוירות ע"י פול קידבי ישתבח שמו. (www.paulkidby.com) הרגל שלכם לא מאוד עבה, ככה שיש מקום להכניס שם שלוש דמויות, אולי מקסימום ארבע. אז השאלה - איזה דמויות הייתם מקעקעים? ובבקשה אל תענו לי משהו כמו -"גראני! היא הכי שווה! גראני שולתתת!!!" אני מדבר מבחינה אסטתית. מי מצוירות הכי טוב? מי לדעתן יראו הכי טוב על הרגל? אתם חושבים שעדיף לקעקע חבורה של דמויות לא קשורות, לדוגמא ריינסווינד-מוות-סם וויימס, או שעדיף לעשות משהו עם קונספט, נגיד את שלושת המכשפות, או חבורה מהמשמר? היפותטי לגמרי, כן?

TankBoy

New member
ועוד שאלה,

מישהו ראה את The art of discworld ו\או את The prattchet portfoli באיזושהי חנות ספרים באיזור המרכז?

Spirite

New member
ובכן... באופן היפותטי לחלוטין...

הייתי מקעקעת את בינקי ומוות רוכב עליו, או, עדיף, מוות על האופנוע. ומתחת\מעל כיתוב כזה יפה של Discworld. אם הייתי מקעקעת משהו זה היה בכלל העין של הורוס, אבל מה זה משנה.

Athaclena

New member
המממ, כן.

אני לא הייתי מקעקעת בכלל, כי היהדות קצת אוסרת על זה, אבל אם באמת היייתי מקעקעת משהו (which I wouldn't) אז זה באמת היה מוות עם בינקי ואולי עם מוות העכברושים. חבל"ז והייתי הולכת על קבוצה קשורה. אולי כמה אלים?

TheBursar

New member
זה פחות או יותר הכיוון

היהדות אוסרת לקעקע על הגוף משום שהוא בצלם אלוהים - לפחות זה מה שאני זוכר מהסברים ששמעתי בעבר.

אבלאבלאבל

לפי פסק הלכה חדש רב כלשהו קובע שלגברים מותר לקעקע לב קטן על הכתף... אני יודע את זה כי יש לי מצגת כזאת עם כל פסקי ההלכה המגוחכים שהיו...

TheBursar

New member
גבר?!

מקעקע לב?! קטן?!?! ועל הכתף?!?!?! תראה לי גבר כזה ואני אראה לך מעצב אופנה, אם אתה מבין למה אני מתכוון. אלה היו 20 שניות של חוסר סובלנות כלפי קבוצות מיעוט

TankBoy

New member
זה לא יעבוד

בינקי רחב מדי בשביל הרגל. כנ"ל לגבי אופנוע. מוות לבד, עומד, זה כבר אפשרי.

Spirite

New member
לא חייב שהוא יעמוד אופקית, יו נואו

משהו בסגנון הזה...

TheBursar

New member
אני חשבתי לקעקע

תמונה גדולה של נשר על הזרוע עם ברקים ואש ולמטה כיתוב יפה "אמא" - אבל לא עשיתי. בנוגע לשאלה שלך... כמו שהזכירו: מוות על בינקי/אופנוע יחד עם מוות העכברושים והעורב. או אולי באמת מהמשמר: ויימס במרכז, מאחוריו גזר, אנגואה, קולון, נובי. בנוגע למקום שמים אותם דמות אחת מקדימה (ויימס) ומציצות מאחוריו שאר הדמויות. אני יכול לנסות לשרטט סקיצה אבל ייקח קצת זמן. האוניברסיטה: סתמרוח, הספרן והמטען. המכשפות: זה די ברור לא? אבל הנערץ ביותר: האל הגדול אום בתור צב מאלים קטנים (לא תורגם אני יודע) יחד עם הנביא החדש שלו ברות'ה

Athaclena

New member
תמיד יש לי בעיה עם זה...

כאילו, אני לא מרגישה בנוח להגיד - כן, מגניב! תעשה ותראה לי אח"כ. כי זה די אסור וכאלה. זה כמו שאני אמליץ על קלמרי, כי אמרו לי שזה טוב. וזה מעצבן כי ידיד שלי עשה קעקוע של דרקון גדול וזה נשמע ממש מגניב. נו, יהדות.

פנחסון

New member
אוי, יא דוסה ../images/Emo13.gif

את גם דואגת שלא לעבור כבישים בשבת למקרה שאיזה נהג יראה אותך ויאט? אבל לעניינינו, Death of Rats... ללא ספק...

Athaclena

New member
כאילו אתה לא ילד-טוב-ראשון-לציון

דרך אגב, סחתיין לך - הבנתי שבצום טחנת מסטיקים כי זה לא אוכל ואין קלוריות. ממש אהבתי את זה (איך אומרים - an excellent bit of weasling. הממ, באמת מתאים לך להיות עו"ד. אתה כבר בקטע של למצוא loopholes), וזה עובר מעכשיו לכל חתן וכלה בתורם. נותר רק לראות אם גם הם ירשו לעצמם... אבל אם אני משתגעת בי"ז בתמוז אני בהחלט אקח מסטיק להעביר את הזמן. ושכחתי לשאול אותך כשדיברנו - היה רענני אחד שזיהיתי בחתונה ותהיתי מאיזה צד הוא. אחד מאלה מבר אילן (לפחות שר את השיר עם כולם), וקוראים לו רועי - הוא היה איתי במחזור.

פנחסון

New member
רועי לנדאו, מצד החתן

כל מי ששר את השיר הוא מהצד שלי למעשה. אבל רועי מיוחד מסיבה אחרת, גם אחותו הייתה בחתונה כי היא שרתה איתי במג"ב.

Athaclena

New member
הייתי צריכה להסתכל בספר המחזור

כדי לראות איך קוראים לו. אבל ידעתי שאני מכירה אותי, וזכרתי שזה מהבי"ס. אבל לא העזתי ללכת אליו להגיד שלום. תמסור לו ד"ש (לא שהוא יזכור אותי)
ותבואו לבקר!

יש משהו שאפשר לאכול בצום

סלרי, יש לו אנטי קלוריות, בשביל לאכול אותו צריך לשרוף יותר קלוריות ממה שהוא נותן, ככה שאפשר לאכול... טוב, אני לא דתי, ואני צם לפעמים ביום כיפור סתם כי בא לי, אבל זאת עובדה מעניינת...

למעלה