שאלה היפותטית.

תופיסט

New member
שאלה היפותטית.

בן אדם שלא שותה אלכוהול (כי הוא לא אוהב) יכול להיות ברמן?

amircn1

New member
אין שום סיבה שלא...

אבל כמו שמארו לפני, למה שבן אדם יעסוק במשהו שהוא לא אוהב ?!

תופיסט

New member
בקיצר, מה זה משנה אוהב לא אוהב.

ללכת ולעשות קורס ברמנים? זה אחלה כסף בישביל חלטורה (זמנית) אחרי הצבא.

marsala

New member
באמצע הקיעקוע,סיפר לי המקעקע

שאין לו אפילו קעקוע אחד על הגוף...הוא לא אהב את הרעיון...איך אתה חושב שזה גרם לי להרגיש? אבל הוא היה באמצע העבודה...אחרת הייתי קם והולך! אתה לא יכול לעבוד מאחורי הבר ולהגיד ללקוחות שאתה לא אוהב לשתות. זה יוצר חוסר אמון. מצד שני תלוי באיזה בר מדובר,להגיש אלכוהול ולהיות ברמן זה שני דברים שונים מאד. מוש

תופיסט

New member
הוא לא בן אדם חכם במיוחד

אם הוא אומר דבר כזה. כמובן שאני לא אעמוד מאחורי הבר, ואצהיר בכל רם שאני מתנזר מאלכוהול. כמובן שאני אשמור את הסוד הזה בלב. אבל אם למקעקע שלך אין אף קעקוע, אבל הוא בכל זאת נהיה מקעקע, אז גם אני יכול להיות ברמן, ולא לשתות אלכוהול.

לא, לא ושוב פעם לא

ברמן אמיתי ולא סתם חלטוריסט מאפן חייב לאהוב ולהבין באלכוהול, אם אתה רוצה סתם לערבב ולהרויח כסף, תוכל לעבוד באלומות אירועים סוג ז' המגישים משקאות מחורבנים, יש כאלה לא מעט, הכסף יחסית לברמן בפאב הוא דיי מעט, כל מה שצריך לדעת זה לערבב מהר, לא משנה מה, העיקר מהר.

sweetdreams

New member
זה לא העניין

הקטע הוא שאתה צריך להבין במה שאתה מתעסק. להכיר גם את הטעם והריח של כל הדברים שאתה מגיש, ולא רק את התווית וצורת ההגשה. תאר לעצמך שיגיע לקוח שירצה שתמליץ לו, איך תדע מה להגיש אם אתה בעצמך לא התנסית בכל מה שיש לך בדיספליי? אתה מצליח לתאר לעצמך שף שלא אוהב אוכל?? זה בערך מה שאתה אומר..

marsala

New member
למה המקעקע לא שמר את לעצמו?

כי שאלתי אותו...אתה יודע,הוא מקעקע,אני משתעמם,ובנתיים אני שואל אותו על שלל קעקועיו...ואז הוא אומר לי בחיוך שאין לו קעקועים 'כי הוא לא אוהב את זה'...דאאאא. צריך לבוא לנושא כזה (כמו באלכוהול)מאהבה,מהמון עניין ולראות את הדברים גם מהצד השני של הבר. רק שאלה,למה אתה רוצה לעבוד על הבר אם אתה לא אוהב לשתות? מוש

amircn1

New member
ומה בדיוק הבעיה עם זה ?!

קעקועים זאת אומנות... הבן אדם לא חייב לאהוב את הרעיון עצמו, אך כל עוד הוא אמן שעושה את העבודה כמו שצריך - אין עם זה שום בעיה !! לדעתי יותר חשוב דברים אחרים: 1. שהסטודיו יהיה סטרילי ! 2. שהמקעקע לא יהיה חאפר [ויתן לילדים מתחת לגיל 18 להתקעקע ללא אישור הורים, כי לך תדע באלו עוד דברים הוא מחפף] 3. שהוא יידע להמליץ לי על הטיפול המתאים שמגיע לאחר מכן 4. שהוא יהיה מוכן לקבל אותי במידה ויש בעיה כלשהי 5. וכמובן רמתו האומנותית של המקעקע הנבחר והאם הוא המקעקע המתאים לסגנון הקעקוע שאני רוצה !! לכל אלו אין שום קשר לעובדה שיש/אין למקעקע קעקועים על עצמו כיוון שזה שלעצמו לא מעיד על כלום

amircn1

New member
בשביל מה ?!

יש לך כבר אחלה של מקצוע... ("מזייף אורגזמות"
)

יכול גם יכול

הדבר החשוב בלהיות ברמן זה לא האהבה לאלכוהול, אלא לאהוב אנשים. כלומר ברמן טוב הוא לא כזה בגלל שהוא אוהב לשתות, אלא בגלל שהוא יודע ליצור אוירה טובה, ויוצר קשר טוב עם הלקוחות. ברור שעדיף שהוא ישתה אלכוהול ויאהב את זה, אבל כל הסיפור הזה שברמן הוא כמו רוקח של משקאות זה די שטויות. בסופו של דבר רוב המשקאות שהברמן מכין זה: 80% בירה, וכל השאר זה ליקרים, ויסקים, שוטים, וקוקטיילים, שגם אותם הוא עושה לפי מתכון מסודר ומדוד. לדעתי במקרה הזה הסנדלר יכול ללכת יחף.

naamutzi

New member
אני חייבת לומר

שתור אחת שיושבת הרבה (מאוד) בפאבים, חלק מהכיף שלי זה לשתות עם הברמן, במיוחד אם זה אחד שאני מכירה ואוהבת. אם אני יושבת על הבר, יהיה לי לא נעים אם הברמן לא ישתה איתי מדי פעם.

MEIMIS

New member
לא יכול. נקודה..

תלוי אם אתה לא יכול בכלל לשתות אלכוהול.. ונגעל מהטעם וכו'.. איך תגיש משקה לבנאדם... שאתה לא אוהב את המשקה... אז בסדר.. אז מזגת בדיוק את המידות.. כמו שצריך.. בדיוק לפי הספר.. ו.. נו... מה אז? ברמן ברוב הפעמים.. אם הוא רוצה שילך לו.. ושיפרגנו לו, חייב לטעום את המשקאות שלו.. מה שהוא מוציא ללקוחות הלקוח חייב להיות מרוצה בשביל שהוא יזמין עוד משהו.. הוא חייב לסמוך על הברמן לפחות הקטע של הטעימות.. את זה חייב לעשות גם פעם בכמה שעות אתה צריך לבדוק את הבירה, לראות שהיא בטמפרטורה, ולא עכורה מידי כשעבדתי פעם אחת, הייתי חולה מת, הלכתי שבוע שלם לעבודה על אנטיביוטיקה.. כמו שאמרתי.. חייבים לטעום את רוב המשקאות שאתה מוציא, אם אתה מוציא ללקוח קוקטייל שמנת וכו'.. לדעתי אי אפשר לעבוד אם אתה לא יכול להכניס אלכוהול לפה.. אבל לך תדע... בקורס גם אני רכשתי אהבת יתר לאלכוהול.. חוזר לצבא עוד כמה שעות.. אז נתראה

למעלה