שאלה היפוטתית

Rinattt

New member
וגם...

שוסעים שסע... ומפריסים פרסה...
וגם מעלים טאייר אחד או שניים... גררררררררררר השבתת רעב!!!

Kטלנית

New member
לא אמרת מה את מרגישה ../images/Emo35.gif

בתוך ה
שלך עמוק בפנים חייבת להיות לך איזה שהיא אינטואציה אל תעשי מה שאחרים מיעצים לך לעשות כשמדובר בחיים שלך לשמוע עיצה תמיד טוב ולבחון אותה לכל צדדיה אבל ההחלטה חייבת להיות שלך ת'קשיבי תפנימי תבדקי אם יש דברים בגו... אבל רק את מחליטה מה טוב לך ומה מגיע לך ובהשפעת פשוט ואמיתי סוקרטס אמר: "דע את עצמך." דעי את עצמך ודרך צלחה

naama78

New member
ללכת בעקבות ה../images/Emo23.gif

למה
למה "לתפוס מרחק
בררת
מי
מי אמר לך
אדם מהימן
חבר
רוצה באמת בטובתך
טוב לך בתוך הקשר החדש...לכי איתו, תמשיכי ה
יודע יותר טוב מאיתנו

בדיוק דיברתי על זה אתמול עם מיקי999

לא שופטים אדם על פי שמועות.נקודה אמרו לך? שמעת? תמחקי מהזכרון ותני קרדיט לאיש שאיתך, הזמן יעשה את שלו.

ד ו ל ה

New member
אם זה חבר טוב...

אני מתייחסת ברצינות לדעתו ולמידע שנתן לי. זה לא אומר שאנתק את הקשר ואתרחק באופן מיידי אבל זה בחלט ידליק נורה אדומה ויגרום לי להיות יותר זהירה. דולה (סומכת על חברים קרובים)

דפנה 11

New member
תבחני מה נכון בשבילך

היי קשובה לעצמך ולמה שנאמר. במידה והדברים משמעותיים והגיעו מחבר/ה שדבריו אמונים עליך תבחני האם יש אמת בהזהרה

maof

New member
אם תלכי לפי הרגשות שלך....

זה יהיה פשוט....פשוט.... במקום לשאול אחרים מה הם חושבים על....ולהקשיב לעיתונות צהובה. מעוף

יערית

New member
חושבת

שהייתי נותנת קצת קרדיט לעצמי לבחון את הדברים לבד. הנשמות הטהורות, יש להם כוונות טובות ברוב הפעמים, אבל לא תמיד קולעים למטרה.

ערסlight

New member
תלוי בנסיבות

אני הייתי שואל למה [יותר חשוב מה "מה"] ומנסה להבין את המניע [הנסתר אולי] לפניה כזו. פניה כזו מראש "לא מריחה טוב". אם המניע אישי או אין "בשר" ממשי ונתון לבדיקה או "אל תגלי שאמרתי לך..." בד"כ כדאי לדפדף. במקרים אחרים, לאמת את זה עם בן הזוג.

חד וחלק.... להמשיך !!!!

אצלי כל אחד בהתחלה הוא דף חלק.. רק אני רושם בדף הזה... ורק האיש שמולי יקבע מה בדיוק יהיה כתוב בו... הערות/הארות של חברים ו"חברים" לא בבית סיפרי.

הנה..רק לך מגלה..../images/Emo9.gif

זה מתחיל ככה... היא יושבה לחלון (במושב, היכן שהפלאפון היה בפעם האחרונה) ושׂורקה שערה (החלק) בעיניכם היא פרוצה (מה???????
) ובעיני היא ברה (כבר לא ..) מר לי מר, (דווקא לא..מתוק לי) ליבי היום עלי רע ( דווקא לא, טוב לי) אם רינתיתי איננה אני אנה בא פה יש לבריות והולכות הן רכיל ..(מה גם ביאליק היה בג"ג ??) אך רינתיתי לי היא ואנוכי לרינתיתי
זה בערך מה שרשום.. ותודה ל.. חיים ביאליק (לא חיים בן חיים) שעזר לי בכתיבה.

ואתה ..תפסיק לקחת ללב !!!!!!../images/Emo150.gif

גם עליך כתבתי משהו.. לא מכיר אותך, ולא מבין גדול בכדור רגל.. אבל אתה אני מתאר לעצמי סוג של שחקן נשמה.. רק בלי הקונוטציה של השחקן..
אז תשמור על הלב ועל הנשמה.. חייך והעולם יחייך אליך חזרה... בדוק!!!!! אז הנה, בשבילך.. למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב - יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד, תן לצחוק ותן לשמוע. תן לחיות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח. פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב - לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. שיר מדהים של הזמר שאני הכי אוהב בעולםםםםםםםםםםם מילים שלו (גם הוא אריק) ושל שלום חנוך.. חג שמח

צטרפות מיקרים

גם אני לא מבין בגכדורגל אבל אני טוב בלהבין אנשים שיש להם לב ענק! סופית קלטתי אותך תודה איש הוספת לי עוד חיוך חג שמייח ומעשים טובים...

ואת החיוך הזה תשמור...תשתמש בו

בעת צרה.. חיוך.. לעולם לא נגמר..לעולם לא "אוזל"... כמה שמשתמשים בו יותר, החיוך רק גדל.. נכון שמוזר??...אבל זה אמיתי!!! חג שמח גם לך..

למעלה