שאלה היפוטתית.

אוי נו זה כבר ממש טיפשי...

לשמוע בחנות דיסק או לשמוע אותו על המחשב זה בדיוק אותו דבר מבחינתי.... אלא שעל המחשב זה יותר נוח במיוחד למישהו שעובד ועסוק ולא כל רגע שיוצא שיר חדש יש לו זמן ללכת לחנות דיסקים ולבלות שם שעה בלשמוע שירים... בחיי שזה ממש מטופש.... חחחח על הקטע של לא לשצוע מזויין או צרוב את הולכת לשמוע דיסק בחנות?:\ חח
 

Amit Remmus

New member
מה את רוצה ממני?!!?!?!

אמרתי שזה לגיטימי, כי זה חוסך לך את התהליך של ללכת לחנות לשמוע.
 

Jimmiet

New member
היי, גמלי זה קרה עם הפיאר טרופרז!

והזונע הזה בסוף לא קנה. =\ באמת שהיו לי כוונות טובות והוא נראה ממש אמין, הוא ממש אהכ אותם. אוח אידיוט. *אביחי* הא, והוא התכוון לקנות. בטוח. לא התלבט.. אני מניחה שאני אעשה את זה גם בפעם הבאה, תאכלס. אבל אם זה רק לבדוק אם זה שווה קנייה אני אשלח דגימות
 

MC SammY

New member
שמעי

קרה לי כבר בעבר, אם אני יודעת שהבן אדם לא מזיין לי ת'שכל אז אני אשלח. אם לא, אז לא.
 

moshe alfasi

New member
אוייי... יפי נפש... רוצים גרנולה?

חלאס כבר עם השיט הזה, מה שאתם אוהבים מספיק, תקנו, מה שלא, תפיצו וזרקו זין. דוגרי אני קונה מה שאני באמת אוהב, ז"א, יש לי איזה 40 אלבומים מקוריים, ויש לי במחשב הרבה הרבה יותר, ת'רוב אי אפשר להשיג מקורי, ואת השאר פשוט לא אוהב מספיק. מוקי קונה, סאב קונה,שי קונה, מסיקה קונה, פי אר קניתי (מתחרט), ועוד ועוד.. ועוד דוגרי, אין לי בעיה לשלוח דיסק שקניתי, יענו, מה אתם מרגישים פרייארים או משהו? אז הוא לא ייקנה, לפחות שמע את מוקי, ופעם הבאה הוא יבוא להופעה בשקל או חינמית, ובאלבום השלישי הוא כבר ייקנה. - מנסיון!
 

idk

New member
../images/Emo45.gif

דרך אגב גם אני מתחרט על זה שקניתי את מתוך הזוהמה... עשו עליו יותר מדי רעש.. הייתי שומר את זה וקונה סופסופ תדיסק של קוואמי או של קאשי (שדרך אגב בגלל שאני אוהב אותם ומעריך אותם אני לא מוריד תדיסק כי אני יודע שככה אני לא יקנה ואני מנסה לחסוך כסף כדי לקנות) ויאללה צאו מהקטע הזה של ה"קנו מקורי אל תצרבו לא משנה מה".. זה מוגזם, זה מטומטם ואף אחד לא עובד ככה וואלה תקנו דיסק או שתיים בחודש, וזה מספיק.
 

° w a v e °

New member
תלוי בחבר.

אם זה אחד שאי יודעת שמאבד\הורס\עושה כל מיני דברים אחרים לא נחמדים לדיסק, ובכלל לא בתכנון שלו לקנות אלא סתם לשמוע אני לא אתן, כמה שהוא ירצה. שיוריד\יקשיב ל24 ויחליט לבד אם הוא רוצה. אם זה אחד הפוך, אז סבבה.. ואם הוא רציני ולא סתם רוצה לשמוע בלי לתכנן לקנות אז כן.
 

° w a v e °

New member
חוצמזה!!

אם זה דיסק שאני אוהבת ממש והוא יקר לי וזה - זיבי. לא סומכת על אנשים.
לך תעבוד, תחסוך כסף ותקנה. או שתבקש מאמאבא, או שתקבץ נדבות..או סבתאסבתא..יש הרבה דרכים נו!! נו מה ;[ ראית מה עשית? גרמת לי לחפור! שיים און יו.
 
למעלה