שאלה הזויה...

alophind

New member
אפילו שאתה רומני , ניקח ממך את הכסף

כולם תהמרו נגדי ובסוף יהיה מספיק לקנות עוד צעצוע...

sm animal

New member
אני שם 100 ש"ח

וברור לי שהרושמת נותנת לך (וגם ל45) בראש, אפילו אם תזנק 10 שניות אחריך!

הרושמת

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

(מוזיקת "רוקי" ברקע) אני מבטיחה בזאת לא לאכזב אף אחד. פאנגס, אל דאגה לא תאבד את האופנוע. לשאר התורמים, כספכם מובטח לכם.

fungas

New member
לא חושש לאבד את האופנוע

היה לו כבר אחד כזה, הדבר האמיתי, והוא חזר להתברבר עם פתרונות חלקיים אחרים. ולמען יראו ויראו, את מתחרה מולו כשאת רוכבת על הKTM שלי. אם את מנצחת (כאילו דההה) הוא נותן לך את ה-DR400 שלו. פייר-אינאף, אלופינד?? FUNGAS.

45degrees

New member
מה קרה לכם? 2 רכיבות גרועות וזהו?

אין יותר צ'אנס לסוס זקן?
אני מבטיח אופנוע מאוזן ורוכב הרבה יותר מהיר לפעמים הבאות. לא לשכוח בבקשה שחודש לא רכבתי, וברכיבה האחרונה במרוץ האופנוע עשה הכל לזרוק אותי. אז נהייתי איטי להחריד... אבל לא איטי עד כדי כך
אני מבטיח להיות הרבה יותר מהיר, בקרוב

fungas

New member
45, ההודעה שלי לא יועדה אליך

ובהזדמנות זו אני מפנה אותך לשרשור אחר: שרשור החוקים של כרובי, התגובה שלי, סעיף 2. FUNGAS

45degrees

New member
אתה בהחלט צודק ../images/Emo45.gif אני יודע מתי

אני מהיר (לא כל הזמן) ומתי אני איטי ביותר - אתמול. לצערי הרב - וירטואוזיות ברכיבה לא באה לי טבעי (לא כמו בנהיגה בפחית), אם אני לא מתאמן תקופה, או שהכיוון של האופנוע לא מושלם - אני לא יכול לפצות על זה ברמת רכיבה ולהישאר מהיר. אני יודע היכן נקודות התורפה שלי, ומנסה להתאמן כדי לשפר אותן אחת אחת. אני יודע למשל שבאשדוד הצלחתי במרוץ 5 (2003 עאלק
) להקיף קבוע בתוך ה 36 שניות להקפה. במרוץ האחרון - הקפתי ב 40-41 שניות להקפה. די ברור שמרוכב מהיר הפכתי לזחל מצוי. לא נורא - נחזור להתאמן ברצינות בקרוב - לפחות יש מסלול זמין קרוב לבית.

lady R

New member
הנה אתה! זו ההזדמנות להעלות את

הסקר הראשון: אלופינד .vs הרושמת

pootzy

New member
תודה לכולם ועוד שאלה.

האם למטרת רכיבה יומיומית, וטיולים סופ"ש מספיק רק להחליף ג'אנטים ?

למעלה