שאלה הזויה...

LittleSinner

New member
שאלה הזויה... ../images/Emo191.gif

שמעתי/קראתי ממזמן איפשהו שהיה פרק אחד של המומינים שצונזר/נחתך בארץ או בכל מיני ארצות, וזה היה הפרק האחרון בהחלט - פרק 105. עכשיו, סיפרו לי שבפרק הזה סנופקין לפתע מתעורר בבית חולים ומבין שכל עניין המומינים היה רק חלום ושהם לא באמת קיימים. עכשיו, אני יודעת שזה נשמע הזוי לגמרי ובאמת אין לי מושג מי אמר לי את זה, אבל רציתי לשאול אם ידוע לכם משהו על זה או אם זה באמת היה פרק אמיתי או סתם בדיה? תודה למי שיענה.

Witchcrafts

New member
בדיה,

את מוזמנת לעבור על דפים קודמים בפורום ולהווכח בעצמך. (-:

B o N u s

New member
זה לא נכון.

אין כזה פרק זהו סתם הצעה שטויות ושמועה לא נכונה ולא הגיונית. קודם כל, פרק 104 "ממלכת הזהב" הוא הפרק האחרון והסופי. יש שירשורים שלמים בעמוד 2,3. תפתחי כל שרשור [בערך
] כתוב שם על זה. ותזכרי, אין כזה דבר

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifטוווף..דייי..אני פורש...

חלאס..כמה אפשר?!?!?!..אני יודע שזה לא בכוונה אבל מספיק!!!..מי לעזאזל האדיו**ט הזה שבכלל העלה את הרעיון עם הפרק האחרון?!..למה פתאום כולם שואלים?!?!?!..זהו..נמאס לי כבר מהשאלה הזאת..זה ממש לא אישי אבל למה לעזאז**ל פתאום כולם שואלים את זה?!..ואני מאמין שזאת לא ההודעה האחרונה בקשר לזה...

Toft

New member
שמתם לב למשהו?

כל הזמן חוזרים על אותו צירוף "אמרו לי", "שמעתי ש...", "סיפור לי" וכו' אבל אף פעם לא מביאים הוכחות, לא תמונות, לא פיסת מידע, כלום... תביאו הוכחות, תביאו איזה טקסט משהו... אחרכך נדבר. שמועה שחייבים למחוק! והיא שורצת רק בארץ. לא ראיתי שום אתר או עמוד אחד שמספר בולשיט שכזה, לא ראיתי שום תמונה, שום הזכר, שום פירור או רמז לכיוון בכלל! אתם לא חושבים שאם זה היה נכון היינו כבר יודעים את זה? כאילו, איפה ה"חבר" הזה שאמר לכם את זה? למה הוא לא בא ואומר לנו את זה בעצמו? למה לשלוח שליחים לעזאזל!@# תגידו, זה לא הזה שהקים את "האגודה לשנואי המומינים" או משהו? זה שהתארח כאן וניסה לשכנע אחרים להצטרף אליו? XD אולי הוא זה שאחראי על השערורייה?!

אתם רואים!? זה מגיע מכל מקום!!!!

חייב להיות בזה משהו אמיתי!!!!!!!! זה לא הגיוני שאדם אחד המציא את זה! חברות שלי מנסות להוריד את הפרקים מארצות אחרות אז נראה בעזרת ה'! לפי דעתי חייבת להיות בזה שמועה אמיתית תגידו מה שתגידו! אם זה הפעם המאה אלף שזה עולה חייב להיות בזה משהו אנשים שלא מקירים אחד את השני בטוח אמרו שהם ראו את הפרק הזה... אולי הוא פרק חדש... צריך לחקור... שנשמע בשורות טובות!

למעלה