שאלה הומאופתית

ריטה ב

New member
שאלה הומאופתית

חברת הפורום של הורים לילדים עם ADHD ברוסית - Oh_Miriam (מישראל) מחפשת מידע לגבי הטיפול ההומאופתי שקיבל בנה. בנה הוא בן 10. הם פנו לקליניקה לרפואה אלטרנטיבית על מנת לקבל הפניה לרפלקסולוגיה בשביל הילד. אחרי בדיקת המסמכים של נוירולוג והשיחה הרופא המליץ להתחיל בטיפול הומאופתי ורשם את המרשם הבא (ייתכנו שגיאות בגלל כתב הרופא): KALI BROMATUN - בבוקר HIOSCIAMUS - בערב ופעם בשבוע לסירוגין: 1)ARGENTUM NITRIGUM 2)LUESINUM 3)ZINCUM 4)SULFUR IODATUM Oh_Miriam שואלת, האם מישהו קיבל טיפול דומה ויכול לספר מנסיונו. שאלה נוספת: איך זה הולך יחד עם ריטלין שבנה לוקח? תודה מראש לכל מי שיענה ריטה

דליה.ד

New member
תשובה לא הומאופטית

בתי קיבלה טיפול הומיאופטי שמאוד הועיל ל....הומיאופט (הוא התעשר!).

ריטה ב

New member
../images/Emo52.gif דליה, מצפה לתשובה עניינית

דליה, אני יודעת שניסית אינספור שיטות אלטרנטיביות - וכלום. אבל בבקשה, אל תתעצבני, כשאנשים מעלים נושאים ושואלים שאלות שונות מדופמין וריטלין. והרי את יודעת שאני לא חדשה בפורום ואת דרכי כבר בחרתי. אבל הפורום שלי ברוסית לימד אותי להתייחס בסובלנות לאנשים שמביעים דעות אחרות ושדרכי הטיפול שלהם בילדיהם שונים משלי. רוב חברי הפורום שלי הם מרוסיה, בה ריטלין אסור לשימוש. יש תרופות אחרות וכמובן גם שיטות טיפול אלטרנטיביות. והחבר'ה מספרים חופשי על מה שעוזר ולא עוזר. ובין היתר מספרים על הצלחת הטיפולים שכאן - בפורום הזה - היחס אליהם לא חביב במיוחד. אבל אם הטיפול עוזר - זה מה שחשוב, לא? אני כתבתי לאמא שאת שאלתה הבאתי כאן, שממה שאני יודעת ומהנסיון שלי הטיפול ההומאופתי לא יעיל ל ADHD. אבל הבטחתי לה גם לברר אם מישהו ניסה את התכשירים שנרשמו לבנה ויוכל לספר מנסיונו. דליה,
על תרומתך לפורום!

miromiro

New member
שלום ריטה.

את השאלה הזאת כדאי להפנות לכאן. יש שם לא מעט הומאופטים ואחד העונה לשם "שלומי" גם מוכן לתת יעוץ טלפוני, ללא תשלום. אני לא סקפטי כמו דליה. אני חושב שיש לרפואה המשלימה מה להציע, אבל כמו עם הריטלין. אסור לתלות את כל התקוות רק בה.

ריטה ב

New member
../images/Emo51.gif miromiro

אפנה את השאלה לפורום רפואה משלימה. ועדיין אשמח לקבל תגובות של מי שניסה את התכשירים.

למעלה