שאלה האם למישהו

ori31

New member
שאלה האם למישהו

ידוע על מעין מגן דוד לחיות שפועל כל היממה? (שמתאים לציפורים)

174M4R

New member
הנה לך -

"בילינסון לחיות וצפורים" ממוקם בשד' בן גוריון 6 קרית אונו 55031 שעות פתיחה: א'-ה' 8:00-10:00 16:00-19:00 , ו' 8:00-10:00 15:00-17:00 03-6358850 :טלפון 054-7233189, 054-7233188 :נייד 03-5342694 :פקס

the wild wind

New member
ועוד שאלה..

אתם יודעים איפה אפשר לקנות ציפוריי אהבה מוחתמות? (ולא מאנשים-מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לקבל תוכי בריא ואנשים פרטיים אי אפשר לדעת...)

174M4R

New member
תתפלאי...

לאבירדס מוחתמים את כמעט לא תמצאי בחנויות. את תתפלאי.. רוב הציפורים אצל האנשים יותר בריאות ומתופחות מאשר בחנויות.

the wild wind

New member
ואללה?

תמיד חשבתי שמי שרוצה למכור מוכר בגלל שהציפור חולה... נחמד לשמוע חידוש...

ran 15

New member
טוב אני מבין שאת קצת מפחדת לקנות

ממגדלים. אז כמו שהסברתי לך במסר יש שם את הסיבות של- הגוזלים בקעו אצל המגדל והוא רוצה למכור אותם. להפחית בכמות התוכים בבית. רק שתדעי שחנויות קונות ממגדלים למשל- קניון החיות היה קונה ממני את רוב הקוקוטילים המאולפים הוא אהב אותם. עכשיו הפסקתי עם קוקוטלים ועברתי לסנגלים-רוזלות-לאב בירד. עכשיו לעניין- שתדעי לך שאנ בתור מגדל ולא מגדל בכמויות נורא דואג לבריאות וביום שתיהיי אצל מגדלים (הייתי אצל המון פשוט המון מגדלים) ואת תתפלאי לדעת שהם מטפלים כמו בילדים שלהם. אני למשל את המאולפים רוחץ מנקה קבוע (רק בימים חמים) בימות הקיץ הייתי מכניס "גיגונית" לכל התוכים והם היו מצטננים ככה בחום. תביני שמגדלים זה עדיף על חנויות. יותר נקי יותר מסודר והרבה הרבה יותר ב-רי-א) אז עכשיו את מבינה שמגדלים זה עדיף. לא רק זה ..הם גם מוכרים זול -זול -זול יותר!!..

whopper

New member
למה אתה יורק לבאר שממנה אתה שותה?

אתה מוכר לחנויות אבל משכנע אותה לקנות אצל מגדלים,ניגוד אינטרסים מדהים.אני מבינה שאתה רוצה להרויח כסף אבל איזה אינטרס יש לחנות לקנות ממך כשהיא יודעת שלך אין את ההוצאות שיש לה ושמאחורי הגב שלה אתה מוכר תוכים הרבה יותר בזול?

נעה גל

New member
האינטרס של החנות: כסף

היא פשוט מרוויחה במקרים רבים למעלה מ-100% על אותו תוכי שהיא קנתה ממגדל.

ran 15

New member
אז ככה-

לחנות אני מוכר באותו כסף שאני מוכר לאנשים פרטיים. למשך החנות שהזכרתי עוזרת לי למכור את התוכים שלי. כמובן שאצלה המחיר יעלה כדי שגם הוא ירוויח. לירוק לבאר? לא נראה לי. החנויות קונות ממגדלים פרטיים כי הן יודעות בבירור על הסדר והניקיון שיש בין הכלובים. למשל בעל החנות בא ובדק את כל התוכים שלי ואיך הם גדלים. ומאחורי הגב?? מה פתאום מאחורי הגב הרי איני מחוייב לבעל החנות שאני מוכר רק לו. אישית אני לא עושה הרבה כסף ממכירת תוכים וזה גם לא עיקר הרעיון אני מנסה רק לכסות על האוכל ואם אפשר להרוויח פה ושם 100 200 שקל אז סבבה בפרט שאני צריך לממן את הטיסן שלי.

למעלה