שאלה: האם האיסטרי היו

pallidfool

New member
למה להתפלא?

מההתחלה היה לי ברור שגנדאלף לא יכול להיות אדם או אלף. קצת קשה לדמיין דמות כמוהו בשלב אחר של החיים - ילדות, התבגרות. דניאל.

Erunaamo

New member
כן

אלטאר ופאלאנדו - מאיאר משל אורומה גנדאלף - אולה(אבל הוא רכש הרבה ידע מניינה והיה אהוב ע"י מאנווה וורדה) סארומן - אולה ראדאגסט - יאבאנה

Ecthelion

New member
אאל"ט, אני חושב שאתה טועה

גאנדאלף לא היה מאיא של אולה. נראה לי שהוא היה של ירמו, הוא שהוא היה "עצמאי". אני כותב את זה מזכרון חלוד קצת, בהערכה רבה,שחר.

Ecthelion

New member
תיקון: או במקום הוא. אני מתחיל

להסכים עם אנשים פה שאומרים שיש לי טעויות כתיב....

פרמיר

New member
גנדלף אינו של אוולה.

יש שתי סברות: לפי סברה אחת הוא של ירמו, כי בסיל´ נאמר שהוא חי בגני לוריין ולפי הסל"ן הוא של מנווה

bruinen

New member
כן

למידע נוסף פנ\י למאגר הערכים בנומנור-שתמיד שם בשבילך

גאנדAלף

New member
הפלג מערבה...

Ecthelion

New member
גאנדאלף מי ינצח הptr or the frg?

אני יודע מזה ptr, אבל מה זה frg?{ואם אתה שואל מאיפה עלה לי הרעיון תכנס לפורום אורט, דיון של מישהו...}

Real Dream

New member
מה דעתך על frtr? או ptrg?

ptr=pointer, מהסיבה הפשוטה שהוא מצביע על המקום בו נמצא מה שצריך לקצר. frg=frog, שנקרא כך מתוך דימוי לצפרדע שקופצת ממקום למקום. הוא נוצר כשלגוטל רצה למרוד ולהפסיק את שלטונו הממושך של גנדAלף והptr שלו. ועוד דבר נחמד לתשומת ליבך - בפורום אורט הישן הייתה ל-ptr נטייה להקשיב ולציית רק לגנדAלף, ולרוב כשאחרים ניסו לקשר בעזרתו הוא "שכח" להראות את הלינק.

Ecthelion

New member
השליט הנורא מכל....

לא סתם, גאנדאלף אחלה איש. הptr מציית רק ליהודה? מהו סודך, גאנדאלף מלך הptr? בהערכה רבה,שחר.

Luthien

New member
frg=frog

זו המצאה של לגוטל... הוא אמר שבעצם זה (לינק) זה כמו צפרדע שקופצת מעלה לעלה...... anyway! frg rulez!!!!!

Elenwe

New member
זה פשוט שני מחנות שווים

מחנה התוכניתנים ותומכי לינוקס (מייקרוסופט ושבעת גמדיה המרושעים לא נראים לנו) (שאני אגב נמנה על המחנה הזה) משתמשים בפויינטר. ומחנה העמ´ך, שבו כולם מחוסר ברצון לידע מעמיק, משתמשים בצפרדע.

Elenwe

New member
אנחנו רוצים לומר: פויינטר.

למצביע יש הקשר של הצבעה למורה בשיעור... בעעעע

למעלה