שאלה דפפוקה :)

שאלה דפפוקה :)

תגידו,נניח ויש זכר ונקבה,שהם לא מאותו סוג.בוא נגיד באותו גודל והכל..אבל מסוגים שונים. הם יכולים להזדווג?

big mama 2

New member
אחר ואתה כבר כתבת שזאת שאלה

דפוקה...מי אני שאשבור לך את המילה ???
סתם ,סתם..... בכל מקרה - לא זה בלתי אפשרי

בטח

יהיה לך מעורב נגיד סאן קוניור וקווקאר אז יצא לך קוואקוניור הוא יהיה עם בטן אפורה וראש צהוב יהיה ירוק עם אופי של שמש לא נשמע סבבה?

אלTK

New member
תגידי...

מה המצב רוח הקרבי הזה שתקף אותך מאז שחזרת אחרי תקופה(לא רעה) שנעדרת? ( :

אלTK

New member
לאאאאאאאאא.....

חס וחלילה עד שכבר יש פה מישהו\י עם "קצת" חוש הומור שאני ארצה שהוא\י י\תלך . אני סתם צחקתי אני מקווה שאת גם יודעת לקבל הומור ולא רק לתת(לא הגבלה) קחי יותר בקלות הדר ((:)

חחחחח

סורי אני פשוט מתעצבנת מהר והתוכית שלי עומדת להגיד את המילה הראשונה שלה "מה!" היא כל כך קרובה להגיד.!!!

אני מאוד מהירה

אני בכמה פורומים אני מקלידה מהר ועיוור ועוברת בין הדפים במהירות כך שאין לי בעיה כל עוד אני ערה ועל המחשב אני מגיבה נורא מהר למה ששואלים אותי אלא אם כן אני כותבתמשהו ארוך אז זה כבר מעכב אותי קצת.. אבל לפעמים יש לי יותר מידי עיסוקים מכדי להיות על המחשב...

אלTK

New member
תגידי...

מה המצב רוח הקרבי הזה שתקף אותך מאז שחזרת אחרי תקופה(לא רעה) שנעדרת? ( :

D Bowie

New member
אני משערת שכן

יש את התוכי ההוא שנראה כמו זיווג של קוניור דסקי וקוניור שמש....קוראים לו קוניור ג'אנדייה אבל לצערי לא יכולתי לבדוק כי הקוניור דסקי יום אחד אחרי שהוא והאשה הקוניור שמש אהבו ורבו הרבה הוא פתח לה תכלוב במרפסת כן כן כלוב נעול טוב והיא עפה והוא נשאר וההחתמה שלו לא הלכה לאבוד! תוכי מוזר

למעלה