שאלה די קיומית...

mr nice guy

New member
שאלה די קיומית...

אני בן 18 ובימים האחרונים התקיף אותי התקף חרדה גדול על קיומי, הבנתי שקיומי כאן הוא זמני וגם כל הסובבים אותי, פשוט התחכשתי לזה עד כה, היה נוח וחסך דאגות חסרות פתרון. השאלה שלי כאן- אני יודע שרובכם מאמינים באלוהים או בכח עליון כלשהו, אבל האם אתם מאמינים שיש חיים לאחר המוות, או המוות הוא הסוף המוחלט? כי נכון שאלוהים גם בעיניי קיים אבל מי אומר שמבחינתו אנחנו לא חוזרים לעפר שהיינו בו? יש לי סיפור ממש מהימים האחרונים שקיבלתי סימן, אבל אני לא יודע אם זה לא פוגע בקדושה שלו ובכלל ההודעה הזו לא פוגעת, כי אני ממשפחה מאוד חילונית ולא מאמינה, אני כן מאמין ולמרות שלפני חברים שלי אני אומר שאני לא כי בגלל הבית אני לא יכול לשמור על מצוות, אז אני לא רוצה להראות צבוע... בקיצור מה דעתכם בנושא, ואם אנשים שמכירים הלכה, אם לכתוב סימן מאלוהים (לפחות לפי דעתי שקיבלתי) אפשרי, אשמח לשתף אתכם.

הנשמה היא נצחית...

אחי היקר!!! בוודאי שיש חיים לאחר המוות, יותר נכון ששם זה עיקר החיים. כי מי שמאמין בבורא עולם יודע שיש מטרה למה נבראנו, וזה כמובן לא בשביל 70 שנה וזהו, הנשמה שניתנה בתוכנו היא חלק אלוה ממעל כמובא בזהר ולכן כמו שהקב"ה הוא ניצחי כך גם הנשמה שזה האני האמיתי שלנו. הפחד האמיתי שאתה צריך לפחד זה איך תגיע לשם אחרי 70 שנה, וגם מזה לא צריך לפחד כי "אין יאוש בעולם כלל" וכל יהודי רק אם יהייה חזק ברצונו יכול להגיע לתיקונו הניצחי וכבר בעולם הזה להרגיש את טעם העולם הבא.

seeyou

New member
האם יש חיים לאחר המוות?../images/Emo121.gif

למדו בבית הספר שיש "חוק שימור אנרגיה".... "חיים" ו"מוות" הם מוסגים במימד שלנו! האם ה"נשמה" עוברת מימד-צורה? קשה לענות בצורה וודאית! ..."ובימים האחרונים התקיף אותי התקף חרדה גדול על קיומי"?? למה? אם אתה באמת מאמין שקיים כוח עליון-אלוהים- אז אתה צריך להבין שמה שהוא רוצה-מבין לנכון,קורה... ואין מה לעשות בנידון...גם אם תשמור על מצוות!!! בין 6.000.000 היהודים אשר נהרגו במחנות ריכוז היו הרבה-הרבה מאוד שומרי מצוות.... ותראה פלא....הרבה אנשים אשר לא שמרו מצוות נשארו בחיים!! קשה לנו להבין את "נוסחת העל" !

נכון זה בדיוק הענין...

שהמוות הוא לא דבר רע שצריך לפחד ממנו. חז"ל אומרים "טוב מאד" זה המוות. לכן יכולים למות גם אנשים שהם עובדי ה' ויכולים למות גם אנשים שהם לא עובדי ה' המוות הו אלא מדד לשום דבר בחיים. העיקר שבנתיים שאנחנו חיים לא נחיים כמתים

mr nice guy

New member
השאלה או הפחד שלי הוא...

אם יש משהו לאחר המוות? משהו שאני אהיה מודע לו? או שזהותי ונשמתי הנוכחית תשונה ואיתה כל הזכרונות? אם אתם מעוניינים אוכל לרשום לכם את הסימן, אבל אני ממש לא רוצה לפגעו בקדושתו של ה' ולחלל את שמו לשווא, ואני לא בטוח אם דיבור כזה עליו לא פוגע... לכן אנא תכוונו אותי.

זה כל הענין...

שהאני האמיתי שלך זה הנשמה, מה חי זה הנשמה, מה נושם זה הנשמה, מה מדבר זה הנשמה, הגוף הוא רק לבוש לגבי הנשמה. ולכן המוות זה רק זריקה של הגוף אבל אתה שזה הנשמה נשארת לנצח.

אתה פשוט תחדל מלהתקיים

ברגע שתמות אתה פשוט תחדל להתקיים ושום דבר מעבר לכך, כל המים והנוזלים שמהווים בערך 70% מגופך יתאדו וילכו למקומות אחרים, גופך ירקב וישמש מאכל לתולעים, חרקים, באקטריות וחיידקים, חלק ישמש דשן לצמחים חדשים באיזור הקבר. כואב לחשוב על זה ככה אבל זה מה שקורה. המודעות שלך שהיא בסך הכל תוצאה של ראקציות כימיות וביולוגיות במוח גם היא תעלם כשהמוח יעלם ויאכל. כואב, אבל זה מה יש. נ.ב - חבל שהפסקת לכתוב בפורום חלומות צלולים, מתגעגעים אליך
משתמש

gingis

New member
אם זה באמת מה שאתה מאמין

אתה מסכן עזוב את היהדות לרגע קרא את אלפטון שמספר את דברי סוקרטס שאומר במפורש שיש חיים אחרי המוות יותר מזה הוא טוען שהחיים באים מתוך המוות כמו שהמות בא מתוך החיים אז אם הוא האמין בזה גוי גמור עובד אלילים אולי אתה יהודי כשר תקבל מכה כשתפגוש מי מהשניים את הטוב או הרע אני מקווה בשבילך שתפגוש את האל !!!

ואיך הנ"ל יכול ליטעון טענה כזאת...?

איך יתכן שאדם חיי יטען כי יש חיים אחרי המוות? האם הוא מת כדי לדעת זאת? ואם כן אז איך שב כדי לספר על כך? אף אחד מאיתנו לא יזכה ליפגוש את האל אחרי המוות, כי אחרי המוות הכל ניגמר, אתה נעלם וזהו, למרות שזה לא מוצא חן בעיני אדוני. אני מקווה בשבילך שתפסיק לדבר שטויות!!! משתמש

gingis

New member
שמע אף אחד לא חזר משם אז

אי אפשר לדעת אבל אם תחשוב על כך שכל יום אתה הולך לישון זה כמו דוגמית של מוות בבוקר אתה חוזר נכון זה לא בדיוק אותו דבר אבל דוגמית אני כבן למשפחה חילונית לגמרי ניצולי שואה דווקא מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח שיבוא במהרה בימינו וברצוני לומר שמי שחי היום ומסתכל סביב ולא רואה מה קורה אלה הם דברי אלוקים חיים זו היא אחרית הימים אפילו אם אני אחיה עד 120 והמשיח יבוא אחרי שאמות לא יתכן שהאירועים שקוראים בשנים האחרונות לא מראים לכמה עוורים פה שאלה מעשים בקנה מדה היסטורי כן הסטורי עירק סארס התאומים השואה חמש מלחמות ישראל שתי מלחמות המפרץ שר החוץ האמריקאי בסוריה יותר מזה למי אכפת בעולם אם יהודים גרים ביש"ע רק לגרמנים הצרפתים ההולנדים והבלגים ליתר זה לא ממש אכפת אם לא מדברים על הערבים כמובן כאשר הולכים בחושך זה דבר ברור שצריך לקחת פנס אבל בדמדומים לא ברור כי יש עוד אור ואנו חושבים מה יכול לקרות אנחנו עדיין רואים השואה חושך היום הדמדומים כל מה שקורה יש קשר בל ינתק ואנחנו פה באמצע לטוב ולרע היית מאמין לפני עשר שנים שהתאומים יפלו אני לא אני אכלתי שם בראש השנה של הגויים בקומה ה100 אם כל המשפחה היית מאמין על סדאם אני לא היית מאמין ששרון ינצח אני לא היית מאמין שהעולם ישתגע אני לא היית מאמין שנוצרים שונאי ישראל לדורותם יגנו בגופם על ישראל ויאמרו העולם היהודי נוצרי הם לא אומרים יותר העולם הנוצרי אלא העולם היהודי נוצרי למה כל זה לאלוהים פתרונים.

The Warrior

New member
מהסוף להתחלה!

שאלת לגבי סימן מאלהים. אלהים מדבר ובודאי שהוא נותן סימנים. גם אם לא תכתוב את הסימן שאתה קיבלת, הרי שמליוני אנשים בעולם יהודים ולא יהודים יכולים להעיד איך שאלהים הנחה אותם ע"י סימנים. אני לא מדבר באויר. השאלה של חיים אחר המוות זו לא שאלה בכלל. כל בעל נפש מבין שה"אני" של הבנאדם הוא לא היד או הרגל, הראש או משהו אחר. ה"אני" של כל אדם ואדם הוא הנשמה. הנשמה לא קשורה בזמן, ולא מכירה את המושג "מוות". לכן אדם המודע לעצמו כנשמה החיה בתוך גוף, אינו מפחד להתמודד עם המוות. הוא יודע שהמוות הינו רק מעבר מצורת חיים אחת לצורת חיים אחרת. בברכה,

gingis

New member
סוקרטס האמין שהנשמה בת

אלמות המצרים האמינו אותו דבר ההודים מאמינים בגלגול נשמות הדרוזים מאמינים בגלגול נשמות היהודים מאמינים שהנשמה חיה לנצח כל היתר מאמינים שבאנו מהקוף אתה צריך להחליט מהיכן באת ולהיכן אתה הולך מהקוף או ...

michaly2003

New member
יש אלוהים ויש חיים לאחר המוות...

ואין קשר בין דת לאלוהים באותה מידה כמו שאין קשר בין דת לפוליטיקה אתה לא צריך להתבייש מחברים שלך, ולא לחזור בתשובה מספיק שתהיה בן אדם רוחני שתתרחק מעולם החומר, עד כמה שניתן ולואהב חזק את בורא עולם, כל בכל אחד מאיתנו יש ניצוץ אלוהי ולכל אחד מאיתנו יש קשר ישיר עם בורא עולם תשאל אותי שאלות מדויקות ואענה לך תשובות מדויקות - מבטיחה ומבטיחה גם לא לדבר בשמו כמו שרבים עושים בעולם החומר (אלה שנתנו לעצמם תארים בשמו)

למעלה