שאלה די מעניינת

Princess Maya

New member
למה לדבר בקבוצות?

אני לא חושבת שזו העדפה גורפת בין כל הגברים או כל הנשים, וכפי שראית הניסוח של השאלה קומם כמה חברות פורום, ואני מבינה אותן. אני לא יכולה לדבר בעד נשים אחרות אלא בעד עצמי בלבד. אישית, אני מתעבת שיער גוף אצל גברים ונשים כאחד, ואוהבת עור חלק ורך למגע. זה אומר גם באיברי המין. אני מוצאת את זה נעים, נוח וגם אסתטי, ואני דווקא לא מוּשפעת מאופנות אלו או אחרות. גילוח, אגב, זו שיטה נוראית. אני אעדיף אדם שלא מסיר שיער גוף על פני אדם הבוחר לעשות זאת באמצעות גילוח - זה רק מזיק לעור

שער ערווה - ההפתעה

קראתי בעניין את הדיון שלכן בנוגע לאופן ההתיחסות הגברית (מעדיפים כן או לא) לשער הערווה הנשי. ומה שהפתיע אותי במיוחד הייתה שטחיותו של הדיון. אמנם כן אנחנו הגברים מוגבליםזה נכון, אבל עד כדי כך? מה, כולנו עשויים מיקשה אחת? לכולנו טעם אחד? כולנו מעדיפים דבר אחד על פני דבר אחר? או שאולי אנחנו קצת יותר מגוונים ובעלי העדפות מיניות שונות. הייתכן מצב שפלוני יחשוב שער ערווה עבות במיוחד הוא הדבר הסקסי עלי אדמות, ואילו אלמוני יפנטז על שער ערווה מגולח ועדיין שניהם יהיו גברים?

ToryMaster

New member
שטחיותו?

הדיון הזה נסוב סביב נשים, לא סביב גברים, כמובן שנשתמש בהכללות, כי לרדת לפרטים ישנה הכל. אף אחת לא אמרה שכל הגברים הם ככה, אם יתחשק לך לשים לב, כמעט כולן השתמשו ב"רוב" או "הגברים שאני מכירה", וקשה לי להאמין שגם אם מישהי לא כתבה את זה, היא באמת התכוונה להגיד שכולם אותו הדבר.

שגיתא

New member
תשובה לסליחה על השאלה ../images/Emo54.gif

קודם כל כל הכבוד לעונג נשי על התגובה, מתוך נסיון אישי של אחת המעולם לא גילחה את ערוותה, ולא מאמינה במרדף אחר "שלמות הגוף" גיליתי להנאתי כי אותו שיער שעליו דיברת ברוב המקרים אצלי מעצים את העונג עצמו חלק מהשדרים שאותן שערות מעבירות בי רק מוסיפות על הגירוי והעונג אי כך ובהתאם לזאת לא מתכוונת להפרד ולא משערה אחת מהאיזור האמור

בונד ג

New member
זה כל-כך סקסי..

כוס מגולח נראה כמו כוס של ילדה. כוס שעיר מעצים כל חויה מינית. לא מבין את האופנה הזו של הגילוח.. {נדיר למצוא היום טבעיות...}{לצערי כל מי שהייתי עימה בשנה האחרונה מגלחת בעומק כזה או אחר..}

הרבה גברים?

לא חושבת שעשו סטטיסטיקה. בכל מקרה - זה שעשוע נחמד מידי פעם משני הכיוונים - הגברי והנשי.

למעלה