שאלה די מעניינת

purple past

New member
שאלה די מעניינת

הרבה גברים מעדיפים שנשים יגלחו את איבר מינן, (אני חושב שגם הנשים מעדיפות), השאלה שלי אם נשים היו מעדיפות שגברים היו מגלחים את איבר מינם???

שלום לך ../images/Emo13.gif

מעניין מאיפה הגעת למסקנות הלא מבוססות האלה שלפני השאלה שלך? מצטערת על ההמשך, זה לא אישי, אבל אני פשוט מרגישה חובה לבטא את מה שאכתוב כאן ולאפשר לאנשים להיכנס קצת לפרופורציות ולחזור למציאות השפויה של חיים עם אהבה וקבלה עצמית, שאינם מתחשבים בכל אופנה חולפת, שמציקה ואולי אף מזיקה ומעוותת את תפיסת הגוף והדימוי. קשה לי בכל פעם מחדש לשמוע על הנושא הזה, במיוחד בפורום הזה שהקמתי בדיוק כדי לאפשר קבלה עצמית גבוהה יותר, ובעיקר כי זה מכאיב ומעציב אותי כשמעלים את זה בצורה כזאת, כאילו שזאת המציאות. זאת לא המציאות. רחוק מזה!!! מה שאת/ה מתאר/ת זה עיוות תפיסתי שיצרו סרטים כחולים, שכמה בני נוער החליטו להפוך לנורמה שלהם. זה הכל. יעבור להם ולכם, נקווה שמהר. אני לא מכירה אף גבר שמעדיף את זה. אני לא מכירה אף אישה שמעדיפה את זה או שעושה את זה. שמעדיפה מראה של ילד או ילדה על פני הטבע של המקום האינטימי הזה. לעומת זאת, אני בהחלט מכירה תעשיה שלמה של פורנוגרפיה שבה מישהו החליט לגלח כדי שיראו יותר טוב את ה"סחורה" לפני המצלמה, וכמה אנשים בעולם האמיתי שכתוצאה מכך החליטו משום מה להפוך את החיים שלהם לסיוט מגרד עם מראה של ילדה בת שלוש, ועם התכחשות לגוף וליופי שלו. די כבר עם זה. פשוט מספיק. נסו לראות את זה גם. מקווה שאנשים ובני נוער בעיקר יתחילו לקחת את החיים שלהם בידיים שלהם ויסרבו בכל לב לשיגעון האופנה החולפת והעצובה הזאת.

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

under my soul

New member
ממ האמת שזה כל כך מעצבן השיער הזה

זה כמו שאת מחליטה להסתפר, את עושה משהו בשביל עצמך ולא בשביל אף אחד אחר. כנ"ל לבוש, או הלבשה תחתונה .. הרי למשל כשאת לובשת משהו סקסי בלי שום קשר לאם יראו את זה או לא.. את עושה את זה בשביל עצמך, בשביל ההרגשה הפנימית. זה כיף.. זה מעלה חיוך כל היום... משהו פנימי.. שאף אחד לא יודע (ולא צריך לדעת) והוא מקור כח אנרגיה חיובית. אז החלק הזה של השיער במפשעה זה כיף, זה כמו רגלים מגולחות, התחושה, הרגישות מתעצמת. אצלי לפחות זה ככה. לכן זה בשביל עצמי! אני בעד כל דבר שגורם לכם להרגיש טוב ואינו מזיק לגוף או לנפש. ומי שלא.. שיבושם לו

ToryMaster

New member
כן ולא

אני רואה מה עומד מאחורי המילים שלך, את הכוונה העמוקה שבהן, אבל אני חושבת שלפעמים זה לא נובע משום קשר לאי קבלה עצמית, אלא משיקולי נוחות או אסתטיקה אישיים שמשתנים מאדם לאדם.

אהה

רק ש"שיקולי האסתטיקה האישיים" האלה, אינם באמת אישיים, אלא הם מוזנים ומושפעים ללא הרף מבחוץ... ולגבי שיקולי הנוחות: אני לא מצליחה לראות שום דבר נוח בלגלח או למרוט או ללייזר או כל מה שעושים כדי להסיר פעם אחר פעם את ההגנה הטבעית והנעימה מעל האיזור האינטימי הזה.

איפה היו שיקולי האסתטיקה האלה לפני

לפני 10 שנים? לפני 20 שנה? ומה פתאום שיער ערווה שמבדיל אותי מילדה בת 8זה דבר לא אסתטי? יש לזה קשר ברור בעיני עם האובססיה לרזון. שתי התופעות האלה מעודדות הקטנה והתיילדות ואף פעם לא נינוחות וחיים בשלום עם הגוף הנשי הבוגר שהוא שלך. אין בזה שום דבר יפה, שום דבר נוח. והגברים שאני הייתי איתם מעולם לא הביעו משאלה שהאיזור הזה יהיה מגולח אצלי. אף פעם. וכיוון שגם אני לא רוצה ילדון במיטתי, מעולם לא העליתי רעיון דומה בפני הגברים שהייתי איתם.

ToryMaster

New member
מישהי התחיל עם זה

כנראה שזה מישהו שחשב שזה יפה, משיקוליו האישיים. זה שמשהו לא נובע מהראש האישי שלך או מושפע מהסביבה לא אומר שלא הפעלת שיקול דעת לגביו. אני מבינה מה את אומרת, אפילו מסכימה עם זה, אבל אני חושבת שהניסיון לשכנע נשים לא לעשות את זה הוא חיובי בדיוק כמו תעמולה כן לעשות את זה.

איזה יופי. תבורכי. לא מבינה, פשוט

לא מבינה מה לא אסתטי בסימן מין נשי. התפיסה הזאת מראה כזאת בעיה של דימוי עצמי כאשה בוגרת, וכזה רצון לריצוי, שזה ממש מדכא. אם מחר יראו רק נשים קרחות בסרטים האלה, ואז תיוולד לנו אופנה חדשה.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אש באשה

New member
מצטערת עונג,גם התפישה שלך מעוותת

אם את לא מכירה גברים שאוהבים את זה(המראה המגולח),אולי בגלל שאת לא מכירה גברים, ובטח לא מודעת לאהבות שלהם.אני דווקא מכירה גברים שמאד אוהבים את זה ומעודדים את בנות זוגם לכך.אני עצמי שומרת על מראה חלק, לפעמים הכל ולפעמים חלקי כי ככה אני חושבת שמתאים לי מבחינה אסטטית וגם היגיינית.יש לי חברות שמגלחות,אחותי כמוני ומספרת על חברות שלה. נכון שלא כולן ככה ואולי אפילו לא הרוב, כי קשה מאד לבדוק את זה,אבל הרבה נשים מעדיפות להיות חלקות. דבר נוסף,ה"אופנה" לא הגיעה מסרטים כחולים, היא היתה קיימת הרבה לפני שהמציאו את הסרט, היו נשים גלוחות לפני מאות ואלפי שנים.ציירים כמו גוגן ציירו נשים בעירום חלק לפני מאתיים ויותר שנה.נכון שבסרטים הכחולים אימצו את המראה כתפישה אסטטית המועדפת על הצופה,אבל הנשים הן שבחרו במראה ובתחושה ומה שהיה מוצנע במשך שנים מתחת לבגדים ובין הסדינים,פרץ החוצה לתודעה בעזרת הוידיאו, האינטרנט והפתיחות שהוא מאפשר. צר לי שאני לא מסכימה איתך בייחוד בפורום שאת הקמת,אבל דעתי שונה ואני בטוחה שאני מייצגת לא מעט נשים וגברים.

את מוזמנת להמשיך

ולהחזיק במבטך על העולם. כל מבט שכזה הוא עצוב ונפלא כאחד. כשאת כותבת "הנשים הן שבחרו במראה", בעיני את הופכת את היוצרות לחלוטין. נשים לא בחרו להסיר את הביטוי של הנשיות שלהן ושל הבגרות שלהן. וגם היום הם לא בוחרות בכך, גם את לא. ובוודאי שנוח לגברים שאת מכירה לעודד אותך לעשות כך, להם נוח...

ToryMaster

New member
קונסיפרציה נגד נשים?

מסכימה שיש נשים שלא בוחרות אלא משכנעים אותן, אבל את ממעיטה מאוד מערך הנשים אם את באמת חושבת שאף אחת לא תבחר דבר כזה מרצונה החופשי ואנחנו רק כלים בידי גברים.

purple past

New member
עם כל הכבוד את מדברת שטויות

באיזה זכות את קובעת שכל או רוב הנשים לא מגלחות לפי מה שאני שומע רוב הנשים דווקא כן. זה שאת לא רוצה זה בסדר אבל אל תנסי לכפות את דעתך על כולן

ToryMaster

New member
היא לא כופה שום דעה

היא רק מביעה את שלה, ואיפה היא אמרה שנשים לא מגלחות?

היי לך עבר סגול

מעניין השילוב בכותרת שלך של כבוד ושל שטויות
מה זה משנה מה הרוב. כל מה שאני מנסה לבקש, הוא שכל אחת תעשה את הבחירה השפויה שלך על הבסיס של מה שבריא לה וטוב לה ונוח לה ולא על הבסיס של הפחד שיידחו אותה אם לא תעשה דבר כזה או אחר... המטרה שלי היא לא לכפות, אלא לפקוח את העיניים הנוהות אחרי אופנות ושוכחות להסתכל פנימה. זה הכל
בברכת שתיהני מחייך

נימשון

New member
אישית

לא ממש משנה לי אם הוא רק מספר ומסדר או מגלח לגמרי, כל עוד השיער שם לא חוגג אין לי בעיה עם זה.

למעלה