שאלה...די מסקרנת..

mr nice guy

New member
שאלה...די מסקרנת..

לא בטוח שכולכם יודעים, כי אני מאמין שסיאנס זה דבר די קדום.. שאי אפשר בדיוק לדעת איך הוא נוצר. אבל למה סיאנס, מתבצע בדרך שהוא מתבצע? זאת-אומרת, למה דוקא, עם הלוח של האותיות, הכוס והנרות? אני יודע שיש עוד שיטות, לא כ"כ מפורסמות.. אבל איך זה שהגיעו דוקא לשיטות אלו? למה אי-אפשר סתם לקרוא במצב רגיל לרוח של איציק איציקוביץ והיא תגיע? מצטער אם השאלה נענתה, או שמי שיותר מבין בעניינים האלו התשובה די ברורה, פשוט אני חדש בפורום ובכל הנושא הזה... ואני מנסה להבין.

I am a freak

New member
*מנסה לענות*

תראה, אם כדי לזמן יישות כל שהיא היינו פשוט צריכים לקרוא בשמה (במקרה ואנחנו יודעים מהו שמה או שבכלל יש לה אחד כזה) היו נוצרות הרבה בעיות. היית אומר שם של אדם שנפטר והוא היה מגיע
*בהגזמה* חוץ מזה, רוחות אלו נשמות של אנשים שנפטרו, צריך לכבד אותם ואת מעמדם. לכן, נהוג לעשות סוג של טקס כדי להראות על הכבוד וההערכה שאנו מעניקים להן, טקס זה נקרא "סיאנס". כל אלו הן רק השערות שלי, אני לא יודע בוודאות את הסיבה. אם יש מישהו שיודע בוודאות מהי הסיבה, גם אני הייתי שמח לדעת זאת. חג שמח לכולם
המשך יום נעים.

Gum Cigarettes

New member
אי אפשר לענות

בוודאות, אך ההשערות המקובלת הן ספורות. טקסים היו מאוד חשובים בעולם הקדום, מכיוון שבטקס יש אווירה "חזקה", וכוחות המשתתפים בטקס מתאגדים, כביכול. הדרך של הסיאנס היא בעצם דרך לפתוח "חלון הזדמנויות" לרוחות לבוא ולתת את דברן, זה בעצם מטרתו של טקס הסיאנס, "לקרוא" בברור לרוחות שיבואו, להזמין אותן. הקטע עם הלוח התפתך מתוך נוחות, -שתבין למה הרוח מתכוונת. דבר היותר קשה בטקסי סיאנס אחרים.

למעלה