שאלה די מביכה.. שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?...
B bobito New member 23/1/05 #1 שאלה די מביכה.. שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?...
ח חנה של ליאור New member 23/1/05 #2 לא זכורות לי תופעות כאלה נכתב ע"י bobito: שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?... לחץ כדי להרחיב... לא זכורות לי תופעות כאלה
לא זכורות לי תופעות כאלה נכתב ע"י bobito: שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?... לחץ כדי להרחיב... לא זכורות לי תופעות כאלה
ד דא2 New member 23/1/05 #3 האם את לוקחת גם אסטופרם? נכתב ע"י חנה של ליאור: לא זכורות לי תופעות כאלה לחץ כדי להרחיב... האם את לוקחת גם אסטופרם? אני חושבת שלו יש יותר נטייה ל... בהחזרת המוקפאים לקחתי רק אסטופרם למשך כ 3 שבועות ופחות או יותר לא יכולתי לסבול את עצמי סליחה על התיאור אבל את ביקשת
האם את לוקחת גם אסטופרם? נכתב ע"י חנה של ליאור: לא זכורות לי תופעות כאלה לחץ כדי להרחיב... האם את לוקחת גם אסטופרם? אני חושבת שלו יש יותר נטייה ל... בהחזרת המוקפאים לקחתי רק אסטופרם למשך כ 3 שבועות ופחות או יותר לא יכולתי לסבול את עצמי סליחה על התיאור אבל את ביקשת
B bobito New member 23/1/05 #4 לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן.. נכתב ע"י דא2: האם את לוקחת גם אסטופרם? אני חושבת שלו יש יותר נטייה ל... בהחזרת המוקפאים לקחתי רק אסטופרם למשך כ 3 שבועות ופחות או יותר לא יכולתי לסבול את עצמי סליחה על התיאור אבל את ביקשת לחץ כדי להרחיב... לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן..
לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן.. נכתב ע"י דא2: האם את לוקחת גם אסטופרם? אני חושבת שלו יש יותר נטייה ל... בהחזרת המוקפאים לקחתי רק אסטופרם למשך כ 3 שבועות ופחות או יותר לא יכולתי לסבול את עצמי סליחה על התיאור אבל את ביקשת לחץ כדי להרחיב... לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן..
ד דא2 New member 23/1/05 #5 אז אני לא יודעת ../images/Emo12.gif נכתב ע"י bobito: לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן.. לחץ כדי להרחיב... אז אני לא יודעת
אז אני לא יודעת ../images/Emo12.gif נכתב ע"י bobito: לא אסטופרם, רק אוטרוגסטן.. לחץ כדי להרחיב... אז אני לא יודעת
L limor1975 New member 23/1/05 #6 ועל זה נאמר:שיהיה לך לבריאות נכתב ע"י דא2: אז אני לא יודעת לחץ כדי להרחיב... ועל זה נאמר:שיהיה לך לבריאות ולא, לא חושבת שיש קשר...
ועל זה נאמר:שיהיה לך לבריאות נכתב ע"י דא2: אז אני לא יודעת לחץ כדי להרחיב... ועל זה נאמר:שיהיה לך לבריאות ולא, לא חושבת שיש קשר...
ד דובה קטנה New member 23/1/05 #7 לא נראה לי קשור נכתב ע"י bobito: שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?... לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי קשור האוטרוגסטן נותן תמיכה די מקומית של פרוגסטרון ולא נראה לי שהוא נכנס לכל שאר המערכות בגוף.
לא נראה לי קשור נכתב ע"י bobito: שאלה די מביכה.. האם אוטרוגסטן גורם לגזים? בקיצור לפלוצים?... לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי קשור האוטרוגסטן נותן תמיכה די מקומית של פרוגסטרון ולא נראה לי שהוא נכנס לכל שאר המערכות בגוף.