שאלה די חשובה:

roychu

New member
לא יכול להגיב על זה ../images/Emo13.gif

לפני המפגש הקודם היית אצל נבו, כי המקום קצת רחוק לי. ניסינו לראות ניג'ה סקרול באמצע הלילה, וישר אחרי הקטע שהוא שותה לה את הידיים, נרדמנו. וזה לא פייר, כי הוא ראה.

Evil Beast

New member
אממ כן צוחקים עלי לפעמים

אבל אצלי יש 5 סוגי ילדים בכיתה. 1. ילדים שרואים ואוהבים ומדברים(אני ויוני) 2. ילדים שרואים ומדברים אבל לא יותר מזה.. 3. ילדים שרואים ולא מודים. 4. ידלים שלא רואים ויורדים. 5. ילדים שלא רואים ולא אכפת להם.

yoni©

New member
האמת שזה הולך ככה

1. חסרי חיים משיגנאים (עידו ואני) 2. כאלה שרואים, ומדברים, ואז אני צורח עליהם שיסתמו כבר בגלל שהם קוראים לוג'יטה מקיטה ולפריזה מר פאריז, אז הם שותקים... 3. כאלה שרואים ואז צוחקים עלינו שאנחנו רואים אבל ככה במקרה הם זוכרים את כל הפרקים בע"פ... 4. כאלה שלא רואים ויורדים עלינו 5. כאלה שלא רואים אבל לא ממש אכפת להם והסוג שאני הכי אוהב: 6. הבנות, שרואות פרק אחד ואז באות לבי"ס ואומרות "אני ראיתי שהוא צעק על מישהו וירה עליו משהו כזה ואז זה עם הזנב גדל והכג אותו..."

נאחסית

New member
ובכן...

תמיד ימצאו בך משהו תינוקי, גם אם אתה האדם הכי בוגר שיש לגילך. ובכן, אתה יכול למצוא את הסידרה תינוקית ואנשים אחרים חושבים שהיא דווקא ממש ממש לא. זו לא סידרה תינוקית עובדה שבערוץ הילדים צינזרו מלא קטעים אלימים. וחוץ מזה, יש ילדים בגילי (15) ובכיתתי שרואים "סילבסטר וטוויטי", וזה לא תינוקי? או שרואים "אליוט הצבי" ומתחילים לשיר את שיר הפתיחה. אז כל אחת ודעתו שלו.

Shazamit

New member
אוקיי

דבר ראשון, בקשר לירידות- לא, חברים שלי לא יורדים עלי, כי הם חברים שלי, וכל אחד אוהב את מה שהוא אוהב. ולמען האמת, אני היחידה בכיתה שלי שלי שרצינית בעניין הזה. שכנעתי את ידיד שלי להוריד פרקים מהאינטרנט אבל הוא מתקדם ממש ממש לאט (כבר בערך שבוע הוא רק בפרק 88! איך ההמשך לא מעניין אותו, דאמיט?!)... וידיד אחר שלי רואה בערוץ הילדים... זהו סיכום כל הכיתה שלי (י') שמונה בסביבות ה-35 תלמידים... די עצוב כי אני יכולה לדבר על הסדרה רק אתכם, ובתק' האחרונה גם לזה אין לי זמן...

מה פתאום?!

אני די מקובלת ו(כמעט)כל הילדים בכיתה יודעים שאני רואה דרגון בול זי.יש עוד כמה ילדים שרואים דרגון בול זי אבל רק בערוץ הילידים ואנחנו תמיד מתווכחים איך אומרים:ווג'יטה או "מקיטה"

yoo

New member
צר לי לאכזב את שני הצדדים...

אבל לפי הגרסא היפנית המקורית אומרית בג'יטה או בז'יטה... אייך שזה יוצא P:

למעלה