שאלה די חשובה:

פראשקה

New member
שאלה די חשובה:

לא צוחקים עליכם בבית ספר במיוחד עליכם הגדולים שאתם רואים סדרה מצוירת והם לא מרחמים עליכם ועושים אותכם לא מקובלים מה שנקרא וזהוא איך זה משפיע עליכם מהילדים שצוחקים עליכם זה הייתה השאלה ? תגובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roychu

New member
ממש לא. הרבה אוהבים את זה,

ואפילו שכנעתי כמה להוריד פרקים, ואחד כבר ממש מתקדם בסדרה

roychu

New member
אה, גם כולם יודעים

שאני ראיתי את הסדרות ומבין, אז באים תמיד לשאול שאלות

Piccolo

New member
זה קרה המון..

היום כבר פחות, הרבה יותר אוהבים את זה וזה קיבל משמעות אחרת... אבל לפני שזה הגיע לארץ, אנשים באמת צחקו עלי בקטע והכל.. אבל יש כאלה שעד היום צוחקים עלי.. כמו שיחה עם חבר - You have received a message! יניב היום ראיית דיביזי בערוץ 6. והגעתי למסקנה שפיקולו ערבי מחבל. You have received a message! תראה!@ יש לו גם בגדים של ערבי, והוא גם מתנהג כמו מחבל! הוא עוד מעט מוציא דינמיט ומתחיל לצרוח אללא וואכבר!@#% ואז אני אומר לו - סנוב הוא קורא לי - ניוב וככה אנחנו ממשיכים חצי שעה עד שנמאס

אצלי בכיתה

מחולק ל3 סוגי אנשים: 1. אלא שרואים, מורידים ויודעים הרבה 2. אלא שרק רואים ומתעניינים 3. אלא שלא רואים ולא אכפת להם מזה (זבש"ם) ואני בכיתה י' (מה לעשות? כיתה אינפנטילית)

Taker Sucks

New member
המממ

בשכבה שלי יש משהו כמו 180 ילד(שכבה ט') יש משהו כמו 30 ילדים - שמורידים- לרובם אני מביא צרוב. יש עוד איזה 60 שרואים בערות הילדים. והשאר לא רואים.

חחחחחחחחחחחחח

אצלי בבצפר.חצי ממנו רואים את זה! הרוב בנים והרבה ידידים שלי:) הם חושבים שזה ענק..והם אוהבים שאני מציירת להם דמויות:) ואני ידיד שהכרתי לא מזמן החלפנו ציורים יחד..וראינו מי כשרוני יותר( אני) חח גםן הוא!! מזה משנה?! לא הופכים אותי לחננה!! אוהבים אותי בלי שום קשר:) ואני שיא הצניעות!

yoo

New member
אז ככה

אני בכיתה יא, כשציירתי את הלוגו של דרגון בול זי על השולחן, יום למחרת נתקלתי בהודעת נאצה שתוכנה: "יא אשכנזי מסריח? מה דרגון בול???" (וזה היה כתוב בכמה שגיאות חחחח) בקיצור, יש שני ילדים בשכבה שאני מכיר שרואים באנגלית, ואני וחבר שלי היחידים שרואים ביפנית. זהו.

hevel

New member
בואנה יש לך בעיות!

מה אתה עושה הכל לפי איך שהחברה מכתיבה לך לעשות? כמו שנאמר "אם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?!?!?" איזה דבר מטופש אמרת!!! אז מה אם צוחקים עליך או יורדים עליך שאתה רואה סידרה מצויירת לילדים (למרות שלפי דעתי יש הרבה עומק ורוחניות וביקורת על החברה בדרגון בול אבל זה לשירשור אחר
). ורק שתדע שאנימות ברובן הן לא לילדים!!! ואני ראיתי הרבה אנימות וזה לא לילדים בכלל!!! בקיצור, אם אתה חושב שדרגון בול זה תינוקי וסובל מיזה שאתה רואה דרגון בול אז פשוט תפסיק לראות! או תפסיק לדבר על זה.

hevel

New member
ד"א אני בכיתה י"א

ועוד דבר אחד- אני גאה בזה שאני רואה דרגון בול! זאתי סידרה חכמה!

yoo

New member
אמרתי שאיכפת לי?

חבוב אני רואה אנימה באופן רשמי ורצוף קרוב כבר יותר מ 3 שנים... אתה חושב שאיכפת לי מה שאומרים? גם לפני זמן לא רב עשיתי במסגרת חוג כלשהו (גדנע מנהיגות) הרצאה על זה...אז לא צחקו עליי? בטח שצחקו!!! היה איכפת לי? מה פתאום! העברתי את הנושא וזהו... ד"א אני מקווה שאתה רואה דרגון בול זי ביפנית, אם לא מה שאמרת קצת לא אפקטיבי...חחחחחחחחח סתם סתם, תראה מה שאתה אוהב....

דווקא קיבלתי את הרושם שאתה די ותיק

אני רואה שלא...
כי אחרת היית רואה שהוא כתב את ההודעה שלו כתגובה להודעה של פראשקה, ולא כתגובה להודעה שלך. אלא אם כן, הוא לא יודע לשרשר ואז זו טעות שלי.

yoo

New member
אופסי...../images/Emo6.gif

טוב תמיד השרשורים האלו שגעו לי את השכל... בכל מקרה...איי רסט מיי קייס!

yoo

New member
וד"א

אני האחרון שיוכתב לפי החברה....אני מורד בחברה! ואני גאה בכל מי שאוהב אנימה בארץ, במיוחד אנימה ביפנית...זה מראה שיש לו ראש פתוח, והוא הולך ראש בראש נגד החברה האכזרית, שמכתיבה לך מה לעשות!!!

hevel

New member
כן אני בידיוק רואה את GT ביפנית וגם

את הסרטים ביפנית, אבל בכל מיקרה אני רואה גם סירטי אנימה רגילים (ורובם ביפנית). אפרופו סירטי אנימה, אני ממליץ בחום למי שעוד לא ראה- ninja scroll זה סרט גאוני! ממש אהבתי אותו!
מומלץ בחום!

yoo

New member
דווקא מאוד לא אהבתי את נ.סקרול

סרט סתמי ביותר לדעתי, ומוגזם (מראה קטעים מוגזמים) ממש לשווא...

למעלה