שאלה די חשובה...

שאלה די חשובה...

אוקי אז איזו נערה במייפל הציעה איזשהו קווסט שצריך לאסוף בו 25 סקווישי ליקוויד ( פחחחח ) אז קיצר זה היה נחמד. בסוף הרווחתי כמה דברים... אבל משהו עניין אותי במיוחד... claudia's coupun (EXP hair איפה זה ואיך עושים?

MR Lordi

New member
באמוריה (עיר החתונות)

תדבר עם Tomas Swift בהנסיס והוא יעביר אותך לאמוריה רד למטה וכתוב שם Hair Saloon נראה לי
תיכנס לשם יש שם את Claudia תביא לה 25 Squishy Liquid, מה שיוצא מסליימים (הירוקים) תחזור אליה תקבל כרטיס תדבר איתה וזה ישנה לך את השיער או שייצא לך שיער יפה או שייצא לך שיער מכוער...

the man 123456

New member
אני מציע לך לא להשתמש בקופון הזה

יש לי 2 דמויות ולשניהם יש קרחת כתומה עם חתך בראש...

כנראה שעדיין לא הבנתם.

נקסון מחפשת אין להרוויח מהשחקנים שמשחקים במשחק. שייצא לכם שיער מכוער= יגרום לכם ללכנת לקנות NX cash בישביל לשנות את השיער ליפה. הקווסט החדש ליל כל הקדושים= גורם לכם ליקנות חליפה בקאש כדי שתעשו משימה . לכולם יש קאש ולמה רק לי לא?= אתם רואים שיש שחקנים עם הרבה nx cash וקנו חיות וכל מיני מוצרים כאלה לדמות זה מגרה אותכם אז למה שלא תיקנו???? ואם מישהו קונה קאש אתם לא יכולים להגדיר אותו כ"מטוטמ/ת" כי אתם לא צריכים דלחוף את האף שלכם לחיים של אחרים מה הוא עשה מה הוא לא עשה. מקווה שהבנתם אותי.

דווקא לא תמיד יוצא שיער מכוער,

וגם מכוער זה אינווידואלי, כי מה שלדעתך מכוער, לדעתי יפה... (סתם נניח) בדמות הראשונה יצא לי שיער מזעזע, בשניה יצא שיער יפה.. וברור שהם יעשו הכל בשביל להרוויח מהמשחק.. אף אחד לא עובד חינם.....

ToryMaster

New member
אי אפשר

בדמות הראשונה קיבלתי שיער ממש הזוי, ואז בחדשה קיבלתי אחד יפה ועכשיו אני כוסית

נושיfay

New member
|ין|../images/Emo210.gifחחחלי זה בכלל לא שינה את השיער..XD

זה הפך אותו מג'ינג'י לאדום...0.0"" אבל אם קורה ויוצא שיער מכוער, אז ברמות הנמוכות מסתירים אותו עם כובע, וברמות יותר גבוהות מרוויחים קצת מיליונים ומכירים מישהו נחמד שמוכן לתרום לכם בעד המיליונים קצת קאש לשינוי שיער...3= XP

יווווווו!!! יצא לי שיער משגעעע!!!!

כזה ג'ינג'י עם קוצים לכיוון קדימה... הדמות שלי נראית כמו בבון... הבגדים... אוי... אבל זה מקסימום הגנה... אולי אחר כך תמונה...

למעלה